bana da biraz yardım edermiisiizz ??

deci27

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
462
0
296
İstanbul
slm arkadaşlar benim 2 sorunum var. şu zamana kadar kimseye sölemedim içim içimi yiyio. rahatlatın beni nolur :)

ilkinden başlıycak olursak, benim 3 buçuk senelik bir ilişkim var. herşey super. şimdi sorun olan bizim ilişkiye başladığım zamanlarda olan şeyler. bunun erkek arkadaşımla bir ilgisi yok. (bay x diyelim) sorun , arkadaşıma acaba kazık attım diye aklımı karıştıran şüphe. kısaca anlatayım. sevgilimle üniversitede aynı bölümdeydik. baya bir süre birbirimizden hoşlandık ama ikimizinde itiraf etcek cesareti yoktu. çünkü çok yakın arkadaştık. gene aynı bölümde olan kız arkadaşım vardı. (bayan x )diyelim. bana hep çok yakın arkadaşız derdi ama benim için öyle bişey söz konusu değildi. meğersem bu bayan x, benim şuan ki sevgilim olan (bay x) kişiden hoşlanıyomuş. benim haberim yoktu. biz ilişkiye başladıktan sonra, daha doğrusu okula gidince insanların tavırlarından anladım böyle birşey olduğunu. çünkü herkese onun elinden bay x i aldığımı söylemiş. güya bay x onu seviyomuş. ben ne yapıp etmişim kendime ayarlamışım. ki böyle bişey yoktu. bay x hep beni seviodu yani. okula gidince kimse benle konuşmadı ona inandılar çünkü. umrumda da değildi ben doğru kişiyi bulmuşum. şimdi ben burda kazık atmamış oluyorum değil mi. sonuçta bay x onu sevmiodu.

ikinci konuda bizim ilişkimizle ilgili. daha doğrusu benim kıskançlığım. eskileri silip atamıyorum işte. kendiminkileri silip attım ama sevgilimkileri atamıyorum. sanki her an gelip elimden alacaklarmış gibi geliyor. hele bi tane sevgisi varmış bunun. baya bi sevmiş ağlamış falan terkedince kız bunu.(bu da bayan y olsun ) ( kız bunu başka biriyle aldatmış sonra da nişan mı ne yapmışlar orasını tam anlatmadı) ve sorun olan o kızı sürekli görme şansı var. neden ? çünkü sevgilimin en yakın arkadaşının kız arkadaşı, bu kızın ablası . ayrılınca bunlar ablasıyla da konuşmamış ama şimdi görünce slm laşıolar falan ablasıyla deli oluyorum. ben olmasam çoktan ayarlamaya çalışcaktı kardeşine de. hatta ve hatta mahallede adını çıkardılar . bay x hala bayan y yi seviyo diye . bundan 1 sene önce falan. öyle bişey yok biliyorum. hani sorun olan sevgilim o kızı sevmesi değil -ki biliyorum yok öle bişey. sorun olan böyle bir dedikodu yu nasıl çıkartabilirler nasıl bir güvendir bu kızdaki. ben ona kızıyorum.
ay çok konuştum :51:

Back