Bana da destek olur musunuz?

Konunuza bir şey diyemeyeceğim nasıl barışırsınız vs. bilmem ama ben de ikinci evliliğimi yaptım. İlk eşim dünyalar kadar geniş bir adamdı mesela. İkinci eşim ise gayet geleneksel ortamda büyümüş geleneksel bir adam. Hiç demedi evlenip ayrılmışsın diye. Artık bu bir engel değil, zaten olmamalı da.

Başka insanların lafları tabiri caizse sizi gaza getirmiş. Siz çevrenizdeki gereksiz insanların gereksiz yorumlarına göre değil de sevgilinizin size davranışlarına göre değerlendirin onu. Ayrıca evlenip ayrılmış olunca noluyor yarım kadın mı oluyorsunuz? Siz asıl bu zihniyetteki erkek arkadaşlarınızdan kurtulun size hiçbir faydaları olmaz. Erkek arkadaşınızın kırılmakta haklı olduğunu düşünüyorum eğer gerçekten hiç sebep yoksa. Şuan bir şey yapamazsınız ama gelince size yaklaşımına göre bi güncelleme yapın o zaman bir daha düşünelim ne yapılabilir

Ben de aynı dusuncedeyim sizinle sevdikten sonra hiçbir erkeğin problem yapacağını sanmıyorum. Sadece aile problem edebilir ama erkeğin bunu aşabileceğini biliyorum. Erkek arkadaşım benden ayrılmıştı uzun zaman önce. Ailesi Doğulu bunun etkisi var mıdır bilemem elbette batıda da sığ görüşlü insanlar vardır, sebep olarak ailesinin istemediğini söyledi. Başım gözüm üstüne dedim ama çok sevdiğini de biliyordum. Çok sürmedi 1.5 ay sonra geri geldi. Üstelik ailesini de ikna etmişti. Gelsin tanışalım demişler. Bu kez de ben ağırdan aldım. Birbirimizi tanıyalım dedim, ailesiyle tanışmadım, güzel şekilde devam ederken , zaman da geçti tabi ,bu kez ben neden evlilik teklifi etmiyor diye kafaya takmaya başladım, gönül mi eğlendiriyor vs(yine çevre dolduruyor her gun) . Kafamda kurup kurup yansıtmaya başladım sonucunda buradayız..

Son düzenleme:
Haklısınız, iyice uzaklasacak diye korkuyorum aslinda çünkü zamanın yıkıcı bir etkisi de vardır. Geldiğinde de aramazsa daha da kötü olacağım galiba. Ama elimden de bir şey gelmiyor ki

Haklısınız, iyice uzaklasacak diye korkuyorum aslinda çünkü zamanın yıkıcı bir etkisi de vardır. Geldiğinde de aramazsa daha da kötü olacağım galiba. Ama elimden de bir şey gelmiyor ki
Kendinizi üzmeyin lütfen ayrıca kimseyi kaybetmekten korkmayın sizi hiç dinlemeden gitmek de onun tercihi olur. Hata yapmışsınız evet ama bu şekilde kestirilip atılmayı hak edecek bir hata değilki bu. Eğer sizi zaten bir açıklama bile dinlemeden siliverecekse hiç olmasın daha iyi.

Haklısınız, askerlik gibi bir ortamda telefon goturmeyecegim diyip habersiz bırakilmayi da haketmedim, döndüğünde ayrılalım diyecek büyük ihtimal bu davranışına bakılırsa

Haklısınız, askerlik gibi bir ortamda telefon goturmeyecegim diyip habersiz bırakilmayi da haketmedim, döndüğünde ayrılalım diyecek büyük ihtimal bu davranışına bakılırsa
Belki askerlik öncesi bunalımı falandır erkekler bedelli de gitse askere kendilerini sat komandosu gibi gördükleri için şimdiden böyle düşünüp kendinizi sıkmayın boşu boşuna 1 ay çabuk geçer.

Belki askerlik öncesi bunalımı falandır erkekler bedelli de gitse askere kendilerini sat komandosu gibi gördükleri için şimdiden böyle düşünüp kendinizi sıkmayın boşu boşuna 1 ay çabuk geçer.
Ahah cok tatlısınız kendisi bilir açıkçası evlenmiş ayrılmış biri olarak maalesef insan her şeye alışıyor. Sadece ortada emek ve sevgiyle işlenmiş bir yol var, yazık olsun istemedim. Cevremi de değiştireceğim iyice ozguvenimi düşürüyorlar

Kesinlikle biz kadınlar kendi gücümüzü kendimizden almalıyız. O toksik ataerkinin hizmetçisi erkek arkadaşlarınızdan da kurtulun kendilerin fanusta yetişmiş bu kadın balıkla evlensinler

Niye evlenmesin ki? Senin arkadaşlarinin içi fesat. Türkiye'de pek çok insan artık evlenip evlenip boşanıyor. Pekala da bekar erkeklerle evlenenler var. KK bile ikinci evliliğinde mutluluğu bulanlarla dolu
Evet burayi cok yakından takip ediyorum, insanlar o kadar sinirimi bozuyor ki artık beni manipüle ettiklerini düşünmeye başladım. Benimle vakit geciriyormus, zamanı gelince o bırakacakmış, ileride ailesinin bulduğu biriyle evlenirmiş, surekli bunları duyuyorum, aslında cok da yoruldum bu söylemlerden

1 ay düşünsün kendini dinlesin. Siz zaten özür dilemişsiniz. Yeterince güçlü bir bağınız oluşmuşsa mutlaka sizi arar barışırsınız.
Tesekkur ederim buradaki yorumlar benim için cok değerli, çünkü benim göremediğimi sizler görebilirsiniz, eğer döndüğünde aramazsa ben aramalı miyim sizce, yoksa tamamen karşı tarafa mi bırakmalıyım ben olayın içinde olduğumdan pek sağlıklı bakamıyorum.

Benim düşüncem şuan telefonuna güzel bir mesaj atabilirsiniz hislerinizi anlatan.Döndüğünde görecektir.Döndükten bir kaç gün sonra da arayıp normal bir konuşma yapabilirsiniz nasılsın vs gibi ama daha fazlasını yapmanız ne kadar doğru olur bilmiyorum.Dediğiniz gibi emek ve hisler varken hata çok büyük değilse kırgınlıklar çok derin değilse bence çözülebilir önemli olan birbirinizi anlayıp affedebilmek ilk adımı kimin attığınında önemi yok bence sadece kendinizi yıpratmayın arkadaşlara katılıyorum gerçekten seviyor değer veriyorsa mutlaka bir iletişim kurma isteği onda da olacaktır özleyecektir.

Tesekkur ederim yorumunuz için, ben aslında karşı tarafa bıraktım döndüğünde arasın diye düşünüyorum, ben adım atarsamdaha da şımarır galiba. Evet duygular var ama çok da kırgınım. Hatalarım olabilir de 1 ay boyunca iletişimsiz bırakılmayi hakedecek kadar değildir. Günlerdir düşünmekten, merak etmekten kafayı yedim evde. O kim bilir rahattır

Selamlar, güncelleme yapmam lazım, dün aradı, ama beklentiye girmemem için öylesine aradım bi daha aramam tarzı şeyler konuştu. Bir de yeni birini buldun mu kesin bulmuşsundur dedi sinirlendim sen benden önce bulursun merak etme dedim. Ben senin kadar hızlı degilim dedi.

Yani bu davranışı hiç hoşuma gitmedi. Arayı bulacağı yere daha da bozmaya çalışıyor sanki

Öncelikle şu "boşanmış kadın puh" muhabbeti için iki satır yazmak istedim. Cinsiyetçilik gibi olacak ama boşanmış adamla karşılaşan otursun biraz düşünsün ama boşanmış kadına da bir zahmet azıcık üzülsün kadının hakkında yorum yapmadan önce. Büyük bir ahlaki ya da akli sorunu olmayan herhangi bir kadın, iyi kocasını boşamaz. Yuva dağıtmak hiç kolay değil.

Konuyla ilgili ilk paylaşımınızı okuduğumda arkadaşlarınız için iyi şeyler düşünmemiştim ama şu an gayet de haklı olduklarını düşünüyorum. Ne demek "Yeni birini bulmuşsundur kesin,"? Bu adam, sizin "hafif" bir kadın olduğunuzu düşünüyor. Ayrılık kararınızın arkasında durun, ağırlığınızı gösterin. Sevgiler.

Adama zaman verin bogmayin iliskiyi baskalarinin lafina gore bu hale getirmissiniz beklemekten baska yapacak biseyiniz yok her iliski evlilik ile sonuclanmiyor sadece bunu dusunerek hareket etmeyin mutluysaniz tadini cikarin devam ederseniz gercek askmi her iki taraftada bunu anlamaya calisirsiniz donerse zaten seviyodur evlenirmi evlenmezmi doye dusunmeden iliskinizi yasayin derim

Kız arkadaşımın sevgilisi onun bakire olmamasını "sindiremiyordu" ..çocuk bu kızla birlikte oluyor , onu taparcasına seviyor ,hasta olduğunda ona bakıyor ..arkadaşım sabah uyanınca işe götürsün diye gece 3 de kek yapıyor ama zaman zaman da altında yukarıda bahsettiğim nedene dayanan garip triplere giriyordu...abuk subuk kıskançlık tartışmaları çıkarıyordu.Evlendiler ama bildiğim kadarıyla huzurlu olamadılar nitekim yolları ayrıldı.Eğer erkek arkadaşınız sizi incitecek şeyler yapıyor/söylüyorsa sevgiyi aşkı bir kenara bırakın ve kendi yolunuzu çizin..bir gün benle evlenir mi düşüncesi ile aşk yaşanmaz..ama size karşı sevgi dolu olsa ,bu tür "hakaret ediyor sanırım" olarak yorumlanabilecek cümleler kurmasa bu kadar evlilik takıntılı da olmayın.Daha önce evlenmiş görmüşsünüz ..bir olayı yok evliliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…