Bana da dua eder misiniz kardeşlerim...

kuzucukkkkk

kocasının bi tanesi :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
93
15
98
Merhaba kızlar ne olur bana da dua eder misiniz; bir sağlık problemim var, onun çözülmesi için dua istiyorum sizden Allah rızası için.

rahatsızlıgın nedir

psikolojik yani vajinismus :( kadın dogumcuya gidip de anatomik bir sorunum var mı diye bile gidemedim o kadar korkuyorum ki. eşim çok anlayışlı konuyu önüme hiç getirmiyor ama ben de normal evliler gibi karı - koca olmak istiyorum. eşim işe gittiği zaman ağlama krizine giriyorum tabi bunlardan haberi yok yoksa çok üzülür :(

üzülme canım ALLAH baska dert vermesın dıye dua et hep artık herşeyın caresı var elbet bı yolu vardır ALLAH sabır versin canım ya

yarabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.. bu dertten çok muzdarip olan var gerçekten çok zor , sadece yaşayanlar bilir. Allahım tek tek hepsinin çaresini versin benim de versin inşallah. dua eden kalbin dert görmesin canım Allah razı olsun senden ve dua edenlerden..

psikolojik yani vajinismus :( kadın dogumcuya gidip de anatomik bir sorunum var mı diye bile gidemedim o kadar korkuyorum ki. eşim çok anlayışlı konuyu önüme hiç getirmiyor ama ben de normal evliler gibi karı - koca olmak istiyorum. eşim işe gittiği zaman ağlama krizine giriyorum tabi bunlardan haberi yok yoksa çok üzülür :(

aynı benim gibi:( ALLAH yardımcımız olsun bende aynıyım

kuzucuk inş allahım şifanı verir sağlığını kazanırsın tertemiz eylesin şifanı versin yüce rabbim..

Back
X