- 29 Ağustos 2013
- 93
- 15
- 98
- Konu Sahibi kuzucukkkkk
Merhaba kızlar ne olur bana da dua eder misiniz; bir sağlık problemim var, onun çözülmesi için dua istiyorum sizden Allah rızası için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH şifa versın canım RABBİM yanındadır sen dua et yeter ALLAH yardımcın olsun canım
rahatsızlıgın nedir
psikolojik yani vajinismuskadın dogumcuya gidip de anatomik bir sorunum var mı diye bile gidemedim o kadar korkuyorum ki. eşim çok anlayışlı konuyu önüme hiç getirmiyor ama ben de normal evliler gibi karı - koca olmak istiyorum. eşim işe gittiği zaman ağlama krizine giriyorum tabi bunlardan haberi yok yoksa çok üzülür
![]()
Merhaba kızlar ne olur bana da dua eder misiniz; bir sağlık problemim var, onun çözülmesi için dua istiyorum sizden Allah rızası için.
aynı benim gibiALLAH yardımcımız olsun bende aynıyım
kuzucuk inş allahım şifanı verir sağlığını kazanırsın tertemiz eylesin şifanı versin yüce rabbim..
Allah yardımcın olsun dua ettim...
yüce ALLAHIM ŞAFİ adının hürmetine şifa versin,RABBİM yar ve yardımcınız olsun İNŞAALLAH Amin
üzülme canım ALLAH baska dert vermesın dıye dua et hep artık herşeyın caresı var elbet bı yolu vardır ALLAH sabır versin canım ya
çok geçmiş olsun .. allah şifa versin canım..