anladığım kadarıyla yorum yapayım,içini karamsar düşünüp sıkmışsın,yoldan haberlerin var,evlimisin bilmiyorum o yüzden ya senin yada bir tanıdığının evlilikle alakalı bir yolu var 2 vakit çıkmış ama ters vaziyette zamanla alakalı bir terslik olmuş ,bir adağın var,uzun boylu düzgün fizikli bir kadından büyük bir haber alacaksın,hanen temiz ,bir yol yapacaksın,hane etrafında temiz konuşmalar var,temiz bir olaya adım atacaksın,
Kafanı bir kadın karıştırmış.Kulakdan dolma sözleri kafana takma derim.
Yol ayrımına geleceksin hayatınla ilgili.Karar vermekte zorlanacak ama doğru olanı seçeceksin.
Bu aralar kısa boylu esmer bir kadın sana sıkıntısını anlatmak isteyecek ama ben derim ki hiç bulaşma.
Ucu bucağı yok bu sıkıntının seni de içine çekecek
Hayatınla ilgili güzel gelişmeler var.
Bir erkek var ama şuan belli belirsiz.Beyaz tenli gözleri iri birisi.
Şans getirecek sana bu insan.
Hane ikiye ayrılıyor. Çok aydınlık günlerin var
Sana tavsiyem bu aralar dile dileyebildiğini kalbin çok ferah.
Bu kadar görebiliyorum umarım tutar
anladığım kadarıyla yorum yapayım,içini karamsar düşünüp sıkmışsın,yoldan haberlerin var,evlimisin bilmiyorum o yüzden ya senin yada bir tanıdığının evlilikle alakalı bir yolu var 2 vakit çıkmış ama ters vaziyette zamanla alakalı bir terslik olmuş ,bir adağın var,uzun boylu düzgün fizikli bir kadından büyük bir haber alacaksın,hanen temiz ,bir yol yapacaksın,hane etrafında temiz konuşmalar var,temiz bir olaya adım atacaksın,
Kafanı bir kadın karıştırmış.Kulakdan dolma sözleri kafana takma derim.
Yol ayrımına geleceksin hayatınla ilgili.Karar vermekte zorlanacak ama doğru olanı seçeceksin.
Bu aralar kısa boylu esmer bir kadın sana sıkıntısını anlatmak isteyecek ama ben derim ki hiç bulaşma.
Ucu bucağı yok bu sıkıntının seni de içine çekecek
Hayatınla ilgili güzel gelişmeler var.
Bir erkek var ama şuan belli belirsiz.Beyaz tenli gözleri iri birisi.
Şans getirecek sana bu insan.
Hane ikiye ayrılıyor. Çok aydınlık günlerin var
Sana tavsiyem bu aralar dile dileyebildiğini kalbin çok ferah.
Bu kadar görebiliyorum umarım tutar