Bana da yardım edin.25 yıllık evlilik

Yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim.eşimle konuşup belki evliliğimi kurtarabilirim diye çok uğraşıyorum.ama adamla sanki farklı dillerde konuşuyoruz, anlamıyor veya anlatamıyorum.bulunduğum şehirde çok tavsiye edilen bir aile danışmanına gittim.önce bir konuşayım onunla haftaya da eşimle gideriz, belki çözüm olur diye düşünmüştüm.psikolog beni 15 dakika kadar dinledikten sonra "sizi dinlerken ben yoruldum, anlatırken de siz..kim bilir bunları yaşarken neler hissettiniz" dedi.eşinizin gelmesine gerek yok çünkü ortada evlilik yok, bu adam ölü dedi.en kısa sürede kendinizi toplayın ve o evden çıkın diyor ama işte yapamıyorum

elalemi düşünerek geçirdiğiniz her bir dakika sizin için zarar. zaten 25 yıl tahammül etmişsiniz.
Bundan sonrası size kalsın. mesleğiniz de varmış. keşke bu kadar beklemeseydiniz.
başka bir şehire giderseniz elalemden de kurtulmuş olursunuz.
yıllarıınıza çok üzüldüm, gelecek hayatınıza da seviniriz umarım.

Yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim.eşimle konuşup belki evliliğimi kurtarabilirim diye çok uğraşıyorum.ama adamla sanki farklı dillerde konuşuyoruz, anlamıyor veya anlatamıyorum.bulunduğum şehirde çok tavsiye edilen bir aile danışmanına gittim.önce bir konuşayım onunla haftaya da eşimle gideriz, belki çözüm olur diye düşünmüştüm.psikolog beni 15 dakika kadar dinledikten sonra "sizi dinlerken ben yoruldum, anlatırken de siz..kim bilir bunları yaşarken neler hissettiniz" dedi.eşinizin gelmesine gerek yok çünkü ortada evlilik yok, bu adam ölü dedi.en kısa sürede kendinizi toplayın ve o evden çıkın diyor ama işte yapamıyorum
Eşiniz Askermi acaba ? Özelede yazabilirsin canım.

Merhaba.ben 25 yıllık evliyim.eşimle görücü usulü evlendik.ne eşime ne ailesine hiç ısınamadım.eşim bencil, tembel, öfkeli, vs bir adam.tek çocuğumuz var, üniversitede okuyor.ben çalışıyorum.yıllarımız kavgayla geçti.bazen birkaç ay konuşmazdı.işe gider, kahveye gider, tv izler ve uyurdu.çocuk hastalanmış, eve bişeyler alınacakmış, musluk bozulmuş..hiçbişeyi umursamazdı.şimdi emekli.yine uyuyor, kahveye gidiyor, tv izliyor..ama eskiye göre sakin..bulunduğu odaya girmiyorum, ayrı odalarda uyuyoruz, mümkün olduğunca ona bulaşmamaya çalışıyorum.ara ara boşanmak istedim ama hiç cesaret edemedim.ama üç yıldır daha çok bırakıp gitme isteğim var.bıktım.yoruldum.başka bir şehre tayin isteyip gitsem diye düşünüyorum.ama artık adına ne denir bilmem, bir korku var içimde, el ne der, bu yaştan sonra..ne bileyim kafam çok karışık.sizce yeni bir hayat için çok mu geç kaldım?
Çok uzun bi zaman beklemek. Bu saatten sonra en fazla bekar yaşarsınız yeni bir evlilik dusunmuyorsaniz. Çocuk da büyükmüş . El ne der diye düsünmeyin . Nasıl mutlu olacaksanız öyle davranin. Dünyaya bir kere geliniyor. Karar sizin

Merhaba.ben 25 yıllık evliyim.eşimle görücü usulü evlendik.ne eşime ne ailesine hiç ısınamadım.eşim bencil, tembel, öfkeli, vs bir adam.tek çocuğumuz var, üniversitede okuyor.ben çalışıyorum.yıllarımız kavgayla geçti.bazen birkaç ay konuşmazdı.işe gider, kahveye gider, tv izler ve uyurdu.çocuk hastalanmış, eve bişeyler alınacakmış, musluk bozulmuş..hiçbişeyi umursamazdı.şimdi emekli.yine uyuyor, kahveye gidiyor, tv izliyor..ama eskiye göre sakin..bulunduğu odaya girmiyorum, ayrı odalarda uyuyoruz, mümkün olduğunca ona bulaşmamaya çalışıyorum.ara ara boşanmak istedim ama hiç cesaret edemedim.ama üç yıldır daha çok bırakıp gitme isteğim var.bıktım.yoruldum.başka bir şehre tayin isteyip gitsem diye düşünüyorum.ama artık adına ne denir bilmem, bir korku var içimde, el ne der, bu yaştan sonra..ne bileyim kafam çok karışık.sizce yeni bir hayat için çok mu geç kaldım?
hiç elalemi düşünmeyin , önemli olan sizsiniz . annem 30 yıılda sonra boşandı ve çalışmıyordu düşünün ve rahat bir nefes aldım keşke önce ayrılsaydım dedi. Allahım kolaylıklar ve sağlıklı kararlar verdirsin inşş.. sağlıcakla kalın.

Birakin elalemi onu bunu siz nasil mutlu olacaksaniz oyle yasayin kimseyi ilgilendirmez kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. 25 yillik bir duzen var oyle ya da boyle bozup yeniden biseyleri yapmak zor geliyo olabilir eşten öte iki ev arkadasi gibi olmuşsunuz yükümlülüklerini yerine getirmiyosa onun masraflarini karsilamaniza gerek yok ayrilirsaniz daha rahat edersiniz maddi yonden katkisi varsa belki devam edersiniz ayni evde ama sizin de mutlu olmaya hakkiniz var. Cocugunuzun da fikrini alip bu yonde ilerleyebilirsiniz

Aynı evde birbirine destek olmadan, başka odalarda uyuyup hiç konuşmadan yaşadığınız şey evlilik değil sadece size yük.
Bütün evin temizliği, yemeği yine sizdedir, değmeyen bir adamın hayatını kolaylaştırıyorsunuz adam sizden boşanmaz tabi ekmek elden su gölden.
İşiniz de var boşanın bence, şehir değiştirmeyin ama çünkü alıştığınız şehri bırakmanız gereksiz insanlar ne derse desin takmayın.

Yıllar önce oğlum iki yaşındayken kardeşim beni ziyarete gelmişti.eşim onunla saçma bir sebepten ötürü küs olduğu için evden çıktı gitti, birkaç gün görümcemde kaldı.kardeşim bana "abla bu hayat çekilmez, ne istiyorsun, şu çocuk büyüsün de anne bu evden gidelim mi desin" demişti.gerçekten de oğlum ergenlik döneminde babayla çok çatıştı, ben eşimin öfkesinden çocuğumu koruyabilmek adına arada çok kaldım.bir gün ben işteyken oğlanın üzerine yürümüş, daha 8. sınıftaydı..çocuk kendini odasına kilitlemiş beni aradı."anne bu evden gidelim" dedi
Ee o zaman.. çocuk da istediyse evden ayrılmak.. neyi beklediniz?? Üstelik memur olarak çalışıyorken, çok şaşkınım!
Nedir bunun sebebi??

Ee o zaman.. çocuk da istediyse evden ayrılmak.. neyi beklediniz?? Üstelik memur olarak çalışıyorken, çok şaşkınım!
Nedir bunun sebebi??
Aslında haklısınız.ama etrafımda evliliği kötü olmayan pek kimse yok, ne bileyim benimki de onlardan biri işte..herkesinki böyle diye düşünüyordum.üç yıl kadar önce umreye gitmek istedim, eşim gitmez de götürmez de..oğlum ben seninle gelirim dedi.eşim valizleri bile arabaya yüklemedi ve evin ilerisinde bir kavşakta durdu, buradan otogar servislerine binip gidersiniz dedi, kışın ortasında bizi orda indirdi döndü.o gün içimde bişey koptu.bu kadar olamaz dedim.umre dönüşü boşanmaya karar verdim.ama dönüşte ağır bir ameliyat geçirdim.bana bakması için annemi çağırdım.iyileşince bitti bu iş dedim, oğlum üniversite sınavına girecekti aman etkilenmesin dedim.bugüne geldim böyle

Back
X