Bebek Beslenmesi Bana da yardım edin....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

btloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
54
11
38
Merhaba kızlar;
Bebeğim 14 günlük ama bir kısır döngüye girdim. Çok emmek istiyor ama aşırı emince de bazen kesik kesik bazen ise fiskirarak kusuyor.( bi kaç kere ağzından ve burnundan süt geldiği bile oldu)

Emzirirken genelde uyuyakalıyor. Eğer emdikten sonra gazını çıkarsam uyanıyor ve tekrar emmek istiyor. Sürekli aranıyor. Gazını çıkarmasam kusuyor ama tekrar uyuyakaliyor.

Kendimi yetersiz hissediyorum.. Ne yapsam bilemiyorum. Bunu nasıl düzene koyabilirim :?

Merhaba kızlar;
Bebeğim 14 günlük ama bir kısır döngüye girdim. Çok emmek istiyor ama aşırı emince de bazen kesik kesik bazen ise fiskirarak kusuyor.( bi kaç kere ağzından ve burnundan süt geldiği bile oldu)

Emzirirken genelde uyuyakalıyor. Eğer emdikten sonra gazını çıkarsam uyanıyor ve tekrar emmek istiyor. Sürekli aranıyor. Gazını çıkarmasam kusuyor ama tekrar uyuyakaliyor.

Kendimi yetersiz hissediyorum.. Ne yapsam bilemiyorum. Bunu nasıl düzene koyabilirim :?
Eğer kullanmıyorsanız Emzik kullanmayı denerseniz çok rahatlayacağınızı düşünüyorum. Philips aventin emzikleri çok güzel, damak ve diş yapısını bozmayan. Onu deneyebilirsiniz siz de rahat edersiniz bebeğinizde. Yenidoğan bebeklerin güçlü bir emme istekleri oluyor. Bu arada anne göğsünde de çok rahtlıyorlar kokunuzu da istiyor olabilir. Gene yanınızdan ve kokunuzu duysun mümkün olduğunca. Hoşçakalın güle güle büyütün bebeğinizi.

Iki saatte bir emzirmeye calis iki saatin altinda oldumu emzirme sindirilmis ve sindirilmeis sut karisip cok fazla gaz yapiormus doktorum demisti dedikleri gibi emzik kullan avetin emzikleri cok gusel gazda yapmiyor gazida olabilir bebeginin yada doymuyiorda olabilir benimki doymiyirdu mesela mama verdim

Ben çok zorlanıyorum emzirirken..resmen savaş halindeyiz.. Çok moralim bozuluyo sinirlerim de..ama bebeğimi çokk. Seviyorumm onun emememesine çok üzülüyrm

Back
X