Doğuma Hazırlık bana da yardımcı olurmusunuz???? Bebeğime isimmmmmmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
47
0
86
Diğer
bende eylülde bebeğini kucağına alalanradan olacağım inş.
ama kızımıza hala bir isim bulamadık ve ben sizlerinde yardımını bekliyorum
eşim duru ismine takmış durumda, ben ise sare anlamlrı yakın saf , temiz anlamları taşıyor.
onun dışında serra , berra , beril , burçe ve suden gibi isimler de listemde ama sizce hangisi daha güzel daha çok beğenilir ??? yardımlarınızı bekliyorum

tşk ederm . ama işte karar vermesi en zoru sanırım. sare yi neden beğenmediniz ???
Herkes duru diyor :)))))

kalbimden geçen iki ismide yazmışsın :) Duru çok güzel ama o kadar çok koyan var ki, ileride çok sıkıcı olacak bence.
Bir dönemin Sude' si gibi, bir ara Ecrin patlaması oldu yani hepsi çok güzel ama herkeste olacak..
Şahsi fikrim bende Sare 'den yanayım :) Berra isminide çok beğeniyorum ama sare çok daha güzel.
Bende şu an 8 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil ama Ben Sare babasıda Işıl dedi kız olursa Işıl Sare olacak inş.
Ama arada aklıma Asya ismi geliyo arada kalıyorum, çok erken isim için ama napimm dayanamıyorum :D

Burce ismini geçende duydum ve çok begenmstmm sende yazmıssın bnce gzel isim :)

bende eylülde doğum yapacağım cinsiyetini öğrenmeden önce kız olursa adı nurberra olur diye düşünmüştük ama erkek olacağı için takamayacağız seninde aklında olsun ben çok beğenmiştim bu ismi :34:

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
Fatal doğum tarihleride yakın olacak bebeklerimizin inş.
başka yorum yok muuu??

eylül 10 u gıbı hayırlısıyla bebısımı alcam kucagıma..ve ısmını ASYA koymaya karar verdım..hem cagırırken de asyammm der cagırırım:40:

gecenlerde doguran bı arkadasım kızının adını ayse berra koydu..berrada guzel ama solemesı zor bırazcık..ela isminide dusun derım..ısıl da cok guzel..ya ısım koymak ne zor seymıs..:34:

Back
X