- Konu Sahibi vuslat2006
Ya Rabbime çok şükür çok büyük derdim yok.Ama çok yakın arkadaşımın sıkıntısı var.Arada gelir bana direkt kadınlar klübüne girer.Varmı benim tarzımda derdi olan der.bakar.Onun sıkıntısını yazmamı ve onada yardımcı olmamızı akıl vermemizi istiyor.Çok iyi bir kız.kaynanası kaynatası ayrılmış.kzıın çeyizi kaynanasının yanına döşendi.ama o eşinin işine yakın olmasından dolayı kaynatasıyla daha çok kalıyo.gidersede evine kocasıyla akşam gidip sabah dönüyor.ikisidde iyi gelinlerine karşı.Ama adam çok ataerkil.Yani ondan izinsiz adım atamaz dışarı.ailesnine bile tek başına yollamaz.hrşşey kendi isteği gibi olsun ister.Ama gelinininde bir dediğini iki etmez.kaynanası canım cicimli konuşur.hergün arar.kız bazen sıkılıyo hergün aramasından ama mecbur konuşuyo.kadın psiklolojik baskı yapıyomuş buna yani hep kendini acındırıyo hep böyle bak ben isizi idare ediyorum gibilerine davranıp alttan alttan sniri ediyo bizimkini.Onun için kız biraz seviyeli öyle canım cicim demiyo.soruun şu bu kzı artık kendi evi olsun istiyo.Yani eşiyle yanlız olabileceği bunu birkaç kez eşine duyurmuş asla öyle bişey olmaz demiş.yani sürdürse tartışmaya kadar gider.çocuk aslında anne ve babasından nefret ediyo.geçmişte yaşadıklarından dolayı ama yine bişey olsa en önce o koşuyo.onlar için paralıyo kendini.kız şimdi 4 yıllık evli artık bvişeyler değişsin istiyo ve hamile istiyoki bebeğiyle kendi eşyasdında kendi kocasınla oturmayı böyle one orasına evim dişyebiliyo ne buraya.Kaldı sizce napsın bu arkadaşım ben gerekli şeyleri elimden geldiği kadar söyledim ki ben biraz fazla poliyannayım artık benimd ediklerim kesmiyo:)sizden yardım istiyo saolun şimdiden