- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 34
Bu bizim 12 haftalık görüntümüz nub teorisinden anlayanlar yorumlarınızı alabilirmiyiz.14 haftalık olduk ama doktor kesin bişey söylemedi kıza benzetti 12. Haftada .bense erkeğe:)Sizden de yoruum alabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bariz açı var geliyor banadaBen erkege benzettim canim
Ben de erkek diyorumBu bizim 12 haftalık görüntümüz nub teorisinden anlayanlar yorumlarınızı alabilirmiyiz.14 haftalık olduk ama doktor kesin bişey söylemedi kıza benzetti 12. Haftada .bense erkeğe:)Sizden de yoruum alabilir miyim
Dimi yani şu görüntüyü görmesem videolarda kesin kız derdim doktor yanılacak mı bakalım yoksa yanılan ben miyim teşekkür ederiz teyzesiBen de erkek diyorum![]()
Banada erkek geliyor sizin ki bende 14 +2 de gittm bağdaş kurmuştu prensesim yani şimdilik prensesim:)Bende erkege benzettim seninkini canim. Benimkinin 12. Haftasinda nubu belli erkege benzettim ama kiz istiyorumbugun 14+3teyiz. Kontrolum vardi. Doktor cok ugrasti ama bagdas kurmustu bebegim gostermedi bize. Buda bizim 12 haftalik goruntumuz teyzesi bisey dersin belki bizee
Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallahBanada erkek geliyor sizin ki bende 14 +2 de gittm bağdaş kurmuştu prensesim yani şimdilik prensesim:)
Öyle öyle pek nazlılar hayırlısı herşeyin sağlıkları iyi olsun da inşallah gerisi eğlencesi olayın:)Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallahcatlaticak bebisler bizii
Senin icinden ne geciyo bilmiyorum ama kiz bebek istiyorum benn. Kızlar nazlı olir gostermez derler ama bakalimmmÖyle öyle pek nazlılar hayırlısı herşeyin sağlıkları iyi olsun da inşallah gerisi eğlencesi olayın:)
Seçim yapamıyorum Rabbm ikisinide tattırsın ilerleyen zamanlarda. zor oldu kavusmam bebeğime şimdi cinsiyeti için heyecanlanmak hayal gibi geliyor .ama şu görüntüyü görünce doktor bu kadar açılılı nub a nasıl kız dedi ona şaşırdım.30 ° üstü erkek diyorlar benim bebek nub u 40.doktor 45 üstü erkek dedi bakalım merakım buna yoksa ikiside aynı canımSenin icinden ne geciyo bilmiyorum ama kiz bebek istiyorum benn. Kızlar nazlı olir gostermez derler ama bakalimmm
Hayirlisi canim yaa. Saglikla kucagimiza alalimda bunlar tatli heycanlarrSeçim yapamıyorum Rabbm ikisinide tattırsın ilerleyen zamanlarda. zor oldu kavusmam bebeğime şimdi cinsiyeti için heyecanlanmak hayal gibi geliyor .ama şu görüntüyü görünce doktor bu kadar açılılı nub a nasıl kız dedi ona şaşırdım.30 ° üstü erkek diyorlar benim bebek nub u 40.doktor 45 üstü erkek dedi bakalım merakım buna yoksa ikiside aynı canım
Bende 16 da giderim sanırım merakımı giderse iyi olur yavrucakHayirlisi canim yaa. Saglikla kucagimiza alalimda bunlar tatli heycanlarr3 hafta sabredicem insallah o zaman gosterirrr
3Lu tarama icin 17de cagirdi beni. Sabredemiyorum. Ogrwnince yazın mutlakaBende 16 da giderim sanırım merakımı giderse iyi olur yavrucak
Benim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırım3Lu tarama icin 17de cagirdi beni. Sabredemiyorum. Ogrwnince yazın mutlaka
Bende 7 Mayista gosterirse ogrenicem. 7 mayista 3lu taramam var. Ins gosterirBenim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırımben de hep kız gibi düşünmüştüm (kız çocuklarını daha çok seviyorum) ama oğlanı öğrendiğimden beri erkek bebekleriyle ilgili olan herşey çok daha güzel geliyor kız çıkarsa bu sefer ben affallayacağım
sağlıkla huzurla gelsin yavruşlarımız. Biz 14 mayısta emin oluruz artık anatomik taramamız var çünkü
Bende 3’lü taramada öğrendim ama %70 dedi ilk başta doktorum emin olmadan söylemez pek en son erkek bu erkek dedi bakalım sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Kahvaltını yap git çikolata ye ben cevizli sucuk yemiştim :))) erik çok severim erik yedim ultrasonda öyle gösterdi.. sevdiğin şeyleri ye öyle git inşallah gösterirBende 7 Mayista gosterirse ogrenicem. 7 mayista 3lu taramam var. Ins gosterir![]()
Varmı 12 haftalık ultrason görüntüsü canım bakalım oglusunun nub una bende gidecgm perşembe bu sefer yiyerek giderm umarım gösterirBenim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırımben de hep kız gibi düşünmüştüm (kız çocuklarını daha çok seviyorum) ama oğlanı öğrendiğimden beri erkek bebekleriyle ilgili olan herşey çok daha güzel geliyor kız çıkarsa bu sefer ben affallayacağım
sağlıkla huzurla gelsin yavruşlarımız. Biz 14 mayısta emin oluruz artık anatomik taramamız var çünkü
Canım 13. Haftamda var birde 16 da var ikisinide atayımVarmı 12 haftalık ultrason görüntüsü canım bakalım oglusunun nub una bende gidecgm perşembe bu sefer yiyerek giderm umarım gösterir
Evet canım basbaya erkek bence süpriz yapmaz bebişin saglıcakla gelsinCanım 13. Haftamda var birde 16 da var ikisinide atayım