Doğuma Hazırlık Bana da yorum yaparmısınız teyzelerim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Selvi25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
1.174
716
123
34
Bu bizim 12 haftalık görüntümüz nub teorisinden anlayanlar yorumlarınızı alabilirmiyiz.14 haftalık olduk ama doktor kesin bişey söylemedi kıza benzetti 12. Haftada .bense erkeğe:)Sizden de yoruum alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20180417_212717.webp
    IMG_20180417_212717.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20180417_213152.webp
    IMG_20180417_213152.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 125
Bu bizim 12 haftalık görüntümüz nub teorisinden anlayanlar yorumlarınızı alabilirmiyiz.14 haftalık olduk ama doktor kesin bişey söylemedi kıza benzetti 12. Haftada .bense erkeğe:)Sizden de yoruum alabilir miyim
Ben de erkek diyorum ;)

Bende erkege benzettim seninkini canim. Benimkinin 12. Haftasinda nubu belli erkege benzettim ama kiz istiyorum :KK45:bugun 14+3teyiz. Kontrolum vardi. Doktor cok ugrasti ama bagdas kurmustu bebegim gostermedi bize. Buda bizim 12 haftalik goruntumuz teyzesi bisey dersin belki bizee

Eklentiler

• IMG-20180403-WA0006.webp
    IMG-20180403-WA0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 112
Bende erkege benzettim seninkini canim. Benimkinin 12. Haftasinda nubu belli erkege benzettim ama kiz istiyorum :KK45:bugun 14+3teyiz. Kontrolum vardi. Doktor cok ugrasti ama bagdas kurmustu bebegim gostermedi bize. Buda bizim 12 haftalik goruntumuz teyzesi bisey dersin belki bizee
Banada erkek geliyor sizin ki bende 14 +2 de gittm bağdaş kurmuştu prensesim yani şimdilik prensesim:)

Senin icinden ne geciyo bilmiyorum ama kiz bebek istiyorum benn. Kızlar nazlı olir gostermez derler ama bakalimmm
Seçim yapamıyorum Rabbm ikisinide tattırsın ilerleyen zamanlarda. zor oldu kavusmam bebeğime şimdi cinsiyeti için heyecanlanmak hayal gibi geliyor .ama şu görüntüyü görünce doktor bu kadar açılılı nub a nasıl kız dedi ona şaşırdım.30 ° üstü erkek diyorlar benim bebek nub u 40.doktor 45 üstü erkek dedi bakalım merakım buna yoksa ikiside aynı canım

Seçim yapamıyorum Rabbm ikisinide tattırsın ilerleyen zamanlarda. zor oldu kavusmam bebeğime şimdi cinsiyeti için heyecanlanmak hayal gibi geliyor .ama şu görüntüyü görünce doktor bu kadar açılılı nub a nasıl kız dedi ona şaşırdım.30 ° üstü erkek diyorlar benim bebek nub u 40.doktor 45 üstü erkek dedi bakalım merakım buna yoksa ikiside aynı canım
Hayirlisi canim yaa. Saglikla kucagimiza alalimda bunlar tatli heycanlarr :KK28: 3 hafta sabredicem insallah o zaman gosterirrr

3Lu tarama icin 17de cagirdi beni. Sabredemiyorum. Ogrwnince yazın mutlaka
Benim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırım :D ben de hep kız gibi düşünmüştüm (kız çocuklarını daha çok seviyorum) ama oğlanı öğrendiğimden beri erkek bebekleriyle ilgili olan herşey çok daha güzel geliyor kız çıkarsa bu sefer ben affallayacağım :D sağlıkla huzurla gelsin yavruşlarımız. Biz 14 mayısta emin oluruz artık anatomik taramamız var çünkü

Benim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırım :KK70: ben de hep kız gibi düşünmüştüm (kız çocuklarını daha çok seviyorum) ama oğlanı öğrendiğimden beri erkek bebekleriyle ilgili olan herşey çok daha güzel geliyor kız çıkarsa bu sefer ben affallayacağım :KK70: sağlıkla huzurla gelsin yavruşlarımız. Biz 14 mayısta emin oluruz artık anatomik taramamız var çünkü
Bende 7 Mayista gosterirse ogrenicem. 7 mayista 3lu taramam var. Ins gosterir :dua:

Bende 7 Mayista gosterirse ogrenicem. 7 mayista 3lu taramam var. Ins gosterir :dua:
Bende 3’lü taramada öğrendim ama %70 dedi ilk başta doktorum emin olmadan söylemez pek en son erkek bu erkek dedi bakalım sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Kahvaltını yap git çikolata ye ben cevizli sucuk yemiştim :))) erik çok severim erik yedim ultrasonda öyle gösterdi.. sevdiğin şeyleri ye öyle git inşallah gösterir

Benim yüksek ihtimalle oğluş olcak ama nazlının önde gideniyiz çok değerli bir çükümelimiz var göstermiyoruz. Edepli olcak sanırım :KK70: ben de hep kız gibi düşünmüştüm (kız çocuklarını daha çok seviyorum) ama oğlanı öğrendiğimden beri erkek bebekleriyle ilgili olan herşey çok daha güzel geliyor kız çıkarsa bu sefer ben affallayacağım :KK70: sağlıkla huzurla gelsin yavruşlarımız. Biz 14 mayısta emin oluruz artık anatomik taramamız var çünkü
Varmı 12 haftalık ultrason görüntüsü canım bakalım oglusunun nub una bende gidecgm perşembe bu sefer yiyerek giderm umarım gösterir

Varmı 12 haftalık ultrason görüntüsü canım bakalım oglusunun nub una bende gidecgm perşembe bu sefer yiyerek giderm umarım gösterir
Canım 13. Haftamda var birde 16 da var ikisinide atayım

Eklentiler

• B4B83041-067F-478D-9DA1-D8DF39C9498B.webp
    B4B83041-067F-478D-9DA1-D8DF39C9498B.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
  • ADE6C6B3-4A2E-4B20-84EE-256BD1ECC37D.webp
    ADE6C6B3-4A2E-4B20-84EE-256BD1ECC37D.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
Back
X