Bana Dilek Falı Bakanın Kahve Falına Bakabilirim.

nnazee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
620
121
0
İstanbul
Benimkisi sadece bir teklif. Şu sıralar canım sıkkın, kendime uğraş arıyorum.. :)) Ben bakabilirim diyene istediği bilgileri vereceğim, o bana bakıp kahve fincanının resimlerini koyarsa yorumlayacağım.

*** Bana dilek falı bakan kimsenin falı yorumsuz kalmayacak, emin olabilirsiniz.

Canim bende bi haftadır kahve falıma bakanın kahve falına bakicam dedim ama ses çıkmadı birbirlerinin falına baktılar ben onlara baktım ama yine benim falıma bakan olmadı senin topigin hadi bereketli olsun Dilek falı açanlar var baya bakarsın çıkar:)

Canim bende bi haftadır kahve falıma bakanın kahve falına bakicam dedim ama ses çıkmadı birbirlerinin falına baktılar ben onlara baktım ama yine benim falıma bakan olmadı senin topigin hadi bereketli olsun Dilek falı açanlar var baya bakarsın çıkar:)
:) Okulum açılana kadar kendime bir uğraş bulayım dedim ama, bakalım. Teşekkür ederim canım.

dilek falı nasıl bakılıyor tarotlamı iskambille mi merak ettim sadece :)
Tarotla bakan da var, iskambille de. :)

:) Okulum açılana kadar kendime bir uğraş bulayım dedim ama, bakalım. Teşekkür ederim canım.

Tarotla bakan da var, iskambille de. :)
[/.

Kahve falına bakayım istersen at resimleri ama Dilek falı malesef yok kül falı falan bilmiyorumda neyse Canim sen bilirsin yinede​

Back
X