bana dua edın kızlarrr cok uzuluyorum:(((

Hatos1317

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
394
24
318
slm ben bes yıllık evlıyım evlendıgım ılk andan berı cocuk sahıbı olmak ıstedım.ama olmadı bır turluu.rabbıme sukurler olsun bu yıl nasıp ettı.hemde ıkı dene bırden verdıı.ne kadar sukretsem azdırr.benım sorunum adet tarıhım gectıgınden berı kahverengı akıntı.bazende kan pıhtısı koyu renkde.doktora gıttım az kanama var dedı.ıgne vurdu ılac verdı gunde uc kere ılacımıda ıcmeme ragmen hala kesılmedı.ıkı gundur de asırı derece de bel agrısı cekıyorum.karnımda da agrı var.mıdemden zaten hıc bahsetmıyorum cok fenayımm.ve ben calısıyorum doktorum raporda vermedıı.cok endıselenıyorum ıkızlerıme bısı olacak dıye lutfen dua edın bana.tamam tevekkul edıyorum.elımden gelenı yapıyorum artık gerısını allaha bıraktım.eger o ısterse yasarlar.elımden bısı gelmıyor artık.ama hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum sureklı korku ıle yasıyorum.heran bısı olacak dıye ve sureklı aglıyorumm.bu arada bırı 8+6 gunluk dıgerıde 8+5 gunluk kuzularımm.duaya ıhtıyacım varrr dualarınızı beklıyorumm.bırAZDA MORALE SANIRIM CEVREMDE KONUSABILECEGIM KIMSE YOKK.COK UZUN OLDU TSKLER SIMDIDEN:(((((

ben yeni evliyim ama bebek sahibi değilim bu konularda pek fikir sahibi değilim mağlesef..
Allah hayırlı doğumlar kısmet etsin..bebişlerinle güzel günler görmenizi kısmet etsin inşallah

ya ama bişey sorablir miyim..
o kahverengi akıntı bende de var adet sonrası ve öncesi oluyor..ve sabahları bel ağrısı kalçalarıma doğru.. nedenmiş sebebi.. sanırım seninki hamilelikten dolayı ama dimi

slm ben bes yıllık evlıyım evlendıgım ılk andan berı cocuk sahıbı olmak ıstedım.ama olmadı bır turluu.rabbıme sukurler olsun bu yıl nasıp ettı.hemde ıkı dene bırden verdıı.ne kadar sukretsem azdırr.benım sorunum adet tarıhım gectıgınden berı kahverengı akıntı.bazende kan pıhtısı koyu renkde.doktora gıttım az kanama var dedı.ıgne vurdu ılac verdı gunde uc kere ılacımıda ıcmeme ragmen hala kesılmedı.ıkı gundur de asırı derece de bel agrısı cekıyorum.karnımda da agrı var.mıdemden zaten hıc bahsetmıyorum cok fenayımm.ve ben calısıyorum doktorum raporda vermedıı.cok endıselenıyorum ıkızlerıme bısı olacak dıye lutfen dua edın bana.tamam tevekkul edıyorum.elımden gelenı yapıyorum artık gerısını allaha bıraktım.eger o ısterse yasarlar.elımden bısı gelmıyor artık.ama hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum sureklı korku ıle yasıyorum.heran bısı olacak dıye ve sureklı aglıyorumm.bu arada bırı 8+6 gunluk dıgerıde 8+5 gunluk kuzularımm.duaya ıhtıyacım varrr dualarınızı beklıyorumm.bırAZDA MORALE SANIRIM CEVREMDE KONUSABILECEGIM KIMSE YOKK.COK UZUN OLDU TSKLER SIMDIDEN:(((((

canım bende de olmuştu o sanki adet olacakmışsın gibi bel karın göğüs ucu hassaslaşması ve ağrısı arasıra gelen kahverengi pembemsi turuncumsu akıntılar.Ben onu adet oluyorum kabul ediyordum.ama bir yandan da neden gürül gürül çok olamıyorum diyordum. bende ikiz hamileliğimi 8 hafta 5 günlükken öğrenmiştim.hamile olduğumu bilmiyordum.çünkü evde idrar testlerinde negatif çıkmıştı.Hastanede kanda test yapıldı.onda da negatif çıkınca doktor adet söktürücü verdi.onuda içtim.1 ay sonra hala adet olamıyorum diye başka doktora gidince, ben hormon bozukluğu zannederken Rabbim meğer 2 tane nasip etmiş. Çov sevindik, hem de şaşırdık.
o söktürücüyü içince çok tehlikeliymiş teorikte düşürmesi gerekiyormuş.ama dediğim gibi rabbim korudu. ünv hastanesinde farmakoloji prof.una danıştık.O da biz böyle durumlarda gebeliğin sonlandırılmasını tavsiye ediyoruz bile dedi.Alınmasını istemiyorum diye kağıt imzaladım, geldik. düşünsene olası bir sorun olursa ihtimalinde bile emin olmadan 2 cana kıymak onlara göre normal; bilimsel açıdan bakınca. batının ilminin ruhsuzluğu ne olacak...

Canm g.olsun seni cok ii anliorum ama bazi kadinlr haimilykn bile 9 ay boyunca kanamsi geliormus bunu cogu dr norml karsilio bende ikiz hamilyim 21 haftnn icndeyim bu hamilegmde olmadi ama kizmda bende 4 ay hep kanamam geldi yani bn tedaviyle kaldgim icn dr ilk hetapta korkuttu ama snra oda dedi rahim duvarinda biriken pis kan gelio dedi ins sennde oyledr moralin yuksek tutki bebislerin sana sen bebeslerine simsiki tutunsun agrilar ise cok normal daha cok yenisin bitanem bence bukdr cok kafaya takma rabbim ne yazmissa ;) benim kananam gelirkn benim bebegm dunyaya geldi bi arkdsimn hamimilegi okdr guzl gecrken onun son anda sorunlarla yasdi ve bebegini kaybetti:( rabbim bizlere ne yazmissa grcez:(

merhaba canım,benimde 7 yaşında kızım var sonra hastalıklarım girdi araya ve şimdi normal yolla gebe kaldım.biz bitane olurmu derken çünkü ben fmf hastasıyım kullandığım ilaca kısırlık bile yapar dediler ama allahım bize iki evlat birden verdi şuan 15 haftalık hamileyim.inan anlattıklarının aynısı bendede oluyor ve sen çalışıyormuşsun.ben bi evi süpürsem 3gün bel ağrımdan duramıyorum.kendimi yorduğumda dediğin lekelenme hemen oluyor kaç kez acile gittim.kendi doktrm progestan 200 mg verdi başından beri kullanıyom düşük olabilir dedi.anlıycan yatmaktan başka çarem yok doktor arada yürüyebilirsin dedi ama hemen belim ağrıyo.15 dk.okulla aramız artık kızımı babası götürüyo.odediğin koyu akıntıda oldu bende hemen doktra gittik ama korkulcak bişey yokmuş.mesela bugün akşama kadar solumda bi ağrıoldu halen var acaba bebişlerime zararı olurmu diye korkuyom.doktra gitmekten bıktım.iğne serum yemekten bide çok fazla ultrasona girdim .bunları sana moral olsun diye yazdım inan beterin beteri var halimize şükürler olsun yalnız kendine çok dikkat edicen çalışmakda seni etkiler.birde doktorun çok önemli,ben ilkönce dragosta sema hastanesine gidiyordum bana kese görünmüyor dış gebelik olabilir dedi baya bi pahalı olan ultrasana girmemi istedi.eşim ve ben çok korktuk gözyaşları içinde ultrasona girdim net bişey demediler.sonra bikanamayla bi gece medikal parka gittik *allah razı olsun**bi doktr vardı nasıl iki bebeği görmemişler dedi..tabi eşimde bende bi sevinç hast.kapısını bulamadık.şimdi hastalığım,düşük tehdidi ve birazda benim dirençsiz vücudum yüzünden anadolu sağlığa gidiyorum.biraz pahalı ama korkuyorum bişey olur diye orda çok fazla ilgileniyorlar allahım kimseyi hastanelere düşürmesin.ama şunu unutma zaman su gibi akıp geçiyor bide bakmışsın 9 ay bitmiş doğum gelmiş...inşallah ogünleride görürüz..

canım haftalar önce ben de senın gıbı buraya yazmıstım. leke olarak başlamıştı kanamam sonra çoğaldı.günler zehir oldu, kurban bayramı günü akşam eşime, birşeyler oluyor bana galıba gıdıyor dedım. ayaga kalktım kan damlıyor elıme ki, adet olsam da bu kadar akmazdı hıççç..gitti dedım kesın...dua ettım sadece ve dau ıstedım aynı senın gıbı, veren o alırsa alacak da o, hayırlısı herseyın hayırlısı dedım..çok şükür birsey olmadı bebeklerımın ıkız oldugunu öğrendım:) benım kanamam çok uzun süre devam ettı..rapor aldım 1 ay evde yattım ona ragmen kesılmedı daha gecen haftaya kadar da devam edıyordu hatta:) doktor alış artık diyor:) olsa da sesımı cıkarmıyorum ben de:)

diyeceğim o ki, sandıgımız kadar garıp bır durum degıl bu kanamalar.sen gercekten kafaya takma..ıyı olacaklar de...ben bebeklerıme kanamam geldıkce dıyordum ki, " sız onca kanamaya dayandınız buu da atlatrsınız hadı bebeklerım!"" güzel düşün güzel olsun canım:)

içini rahat tut daha yolun çok başındasın benim 4 ay sürekli yoğun şekilde kanamalarım oldu ilk 3 ay hem kasık hem bel ağrısı çektim şimdi ikizlerim odalarında uyuyorlar:)
çoğul gebelikte bu şikayetler normal Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Back
X