slm ben bes yıllık evlıyım evlendıgım ılk andan berı cocuk sahıbı olmak ıstedım.ama olmadı bır turluu.rabbıme sukurler olsun bu yıl nasıp ettı.hemde ıkı dene bırden verdıı.ne kadar sukretsem azdırr.benım sorunum adet tarıhım gectıgınden berı kahverengı akıntı.bazende kan pıhtısı koyu renkde.doktora gıttım az kanama var dedı.ıgne vurdu ılac verdı gunde uc kere ılacımıda ıcmeme ragmen hala kesılmedı.ıkı gundur de asırı derece de bel agrısı cekıyorum.karnımda da agrı var.mıdemden zaten hıc bahsetmıyorum cok fenayımm.ve ben calısıyorum doktorum raporda vermedıı.cok endıselenıyorum ıkızlerıme bısı olacak dıye lutfen dua edın bana.tamam tevekkul edıyorum.elımden gelenı yapıyorum artık gerısını allaha bıraktım.eger o ısterse yasarlar.elımden bısı gelmıyor artık.ama hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum sureklı korku ıle yasıyorum.heran bısı olacak dıye ve sureklı aglıyorumm.bu arada bırı 8+6 gunluk dıgerıde 8+5 gunluk kuzularımm.duaya ıhtıyacım varrr dualarınızı beklıyorumm.bırAZDA MORALE SANIRIM CEVREMDE KONUSABILECEGIM KIMSE YOKK.COK UZUN OLDU TSKLER SIMDIDEN
((((