- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
23,5 yasindayim :) Sessiz sakin pek konuskan olmayan fakat samimi oldugum kisilerle herseyi konusan bir insanim. Öyle eglenen bir tip degilim daha cok kendi halimde daha cok tarih, kültürel, yeni seyleri kesfetmeyi seviyorumm. Biraz dengesizim ama mesela mutsuzken daha sonra keyiflenebiliyorum ve tam tersi.. kararsizim biraz vee azimli degilim pek kendime sabrim yok..
Sizce bana nasil karakterde bir insan olur? Yani kimlerle anlasirim? Benim gibi ayni sessiz sakin erkek istemiyorum daha cok biraz baskın karakterli fakat merhametli olmasini istiyorum ne istedigini bilen benide sekillendirecek olan.. ama bilmiyorum dogru mu acaba bu istegim.. sizce benim karakterime nasil bir kisilik yakisir?
Sizce bana nasil karakterde bir insan olur? Yani kimlerle anlasirim? Benim gibi ayni sessiz sakin erkek istemiyorum daha cok biraz baskın karakterli fakat merhametli olmasini istiyorum ne istedigini bilen benide sekillendirecek olan.. ama bilmiyorum dogru mu acaba bu istegim.. sizce benim karakterime nasil bir kisilik yakisir?