Bana evlenme teklif etti, 1,5 yıldır eski karısı ve çocuğuyla yaşıyor!!

ayrıldıktan sonra hemen evden ayrılıp yeni bir düzen kurmak gerçekten zor, ancak sizde süre de uzunmuş, hoş bir durum değil, ancak ailesini de devreye sokup seni tekrar kazanmaya çalışmış ise seviyor da olabilir gerçekten.

kolaylık versin..

adam yasıyormus ama
senle evlense mutlu olucak ayrı eve cıkıca k belkı?

maddı ımkansızlıklardan aynı evde yasıyor olabılırler
dul ve cocuklu olması kötu degıl kı, bır bak ıyıce ayrılcaksa o evden devam et derım.

merhaba
konu başlığını görünce yazmadan geçemedim hele yazdıklarından sonra
yaklaşık 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk başta arkadaş olarak buluşuyorduk ailesi sorunları herşeyi konuşup paylaşıyorduk sonra ilişkimiz aşka dönüştü bu arada adam evli ve bir kızı var ikimizde bu duruma karşı koyamaıyoduk aklım karman çormandı çok uzun zamanlardan bei kötü giden bir evliliği var sürekli evi ayırıp çocuk yüzünden geri barışıyorlardı kadın çocuğu çok kullandı ve biz ayrıldık çünkü tekrar aynı evde yaşamaya başladılar çocuk yüzünden dedi benden vazgeçti olmucak bişeydi bu bence ve bir kaç ay sürdü bu zamanda beni sürekli aradı görüşmek istedi görüşmedim ama çok kötü bi kaç ay geçirdim sonrasında boşanmadan seninle görüşmem dedim ve boşanma kağıdı ve yeni nüfus cüzdanıyla bunu kanıtlayana kadfar bekledim ve gördüm ben arkadaşlarınıda tanıyorum onlarda kadının çok çirkef olduğunu söylüyorlardı ilişki başlamadan önce şimdi uzun zamandır birlikteyiz bir kızı olması ve sorunlu eski eşi olması beni çok düşündürüyor artık evlenmeyi düşünüyoruz birlikteyken herşey iyi ama geçmiş insanın yakasını bırakmıyo henüz herşey senin için erken vazgeçmeyi dene anlattıklarından sonra tekrar güvenmen imkansız yalana dayalı bir ilişki olmaz kesin bir karar ver ve ondan uzak dur sonra pişman olma allahın şanslı kuluymuşun ki erken farkına varmışın

herkesin imrendiği masal gibi ask bumuydu....

Siz evlenip bosanmis,veya bosanmamis bir adamla evlenmeye kalkisiyorsaniz herseye hazirlikli olmaniz lazim.....arada bir cocuk vaaar unutmayin bu sorunlarda hic bitmez aranizda..!

ona canım karım..buna hayatım sevgilim..ne güzel vallaa..

zamanını çalmasına izin verme..uzak dur...sen varken başkasınıda bulur böle kişiler çok gördüm ben...

bosandigi halde ayni evde ne isi varmis ya ben onu anlayamadim adam ne piskin hem eski karisini hem seni idaremi ediyor valla bisey anlamadim ama ayni evde kaliyorlarsa aralarinda muhakkak biseyler geciyordur güzelim yani seni bilmem ben kaldiramam düsünsene bir yani seviyorum derken aklindan bunlarida gecir lütfen söyle olsaydi mesela ayri yasayip hala bosanamamis olsaydi anlardimda bu cok anormal canim hemde cok

Back
X