Bana fikir verin :(((

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
arkadaşlar kafam okadar karışıkki bugünlerde işsizim ve iş arıyorum bikaç gün sonra inş bi yerden bi iş haberi bekliyorum nese işi geçelim!
bide eş mevzuları var hayatımda kimse yok dogal olarak görücüler geliyo ve canım çok sıkılıyo ben oglanları görmeden reddediyorum bi işim olmadan evlenmem diyorum aslında ben görücü usulu evlenmek istemiyorum bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum benneyaptımki sana kagıttanmı keselim manken mi arıyosun diyede kızıyolar napcam ben ya offf
bense kendim hoşlandıgım birini ailemin karşısına çıkarıp işte ben bu kişiyle evlenmek istiyorum demek istiyorum peki böle bi kişi çıkarmı karşıma yaaa
:çok üzgünüm:
yoksa gelen görücülerle görüşmelimiyim pofff ''görücü'' kelimesi bile bana okadar tuhaf geliyoki anlatatamam!!!! poffffff!!! :1no2::a015:

Arkadaşım kendi ayakların üzerinde dur sonra evlen hemde kabul etsen bile tanıyıp konuşup iyice ölçüp tartmadan sakın evlenme

ya bu işler kısmet işi kaç yaşındasın sen?
mesleğin ne?
bazen ailelerin uygun gördüğü eş adayları daha iyi oluyor biliyormusun evlenipte keşke babamın istediğiyle evlenseydim diyen o kadar çok insan duydumki. tabi karşındaki insana bi elektrikte olması lazım ole körü körünede hayat mahvedilmez.. ve evlilik aceleye gelmez. en az 1 sene nişanlı kal Şeniz

Acele etme,mutlaka aşık olacagın bırı cıkacaktır karsına ve en önemlısı maddı gücünü elıne al,paranı kazan,eş sonrakı meselen olsun.Adı evlılık olsun dıye evlenırsen mutsuz olabılırsın.

Düsüncelerinde hicte tuhaf birsey yok...cok mantikli...isin gücün olduktan sonra evlenmek istemen, evlenecegin insani kendin secmek istemen gayet normal...:delphin:

Fakat ..sanki bir sabirsizlik kendine güvensizlik var sende...nedense??CADIARZU

Canım gelenlerle bir görüş belkide aradığın erkek onların içindedir. Görücü usulü körü körüne evlenmek değildirki...Sonuçta yine birbirinizi tanımak için zaman isteyebilirsin..

canımenım gorucu usulu oldu ama arkdasların sana kendı arkadaslarını tanıtır ya aynen oyle
tanıdık bırbırımızı sevdık ewlendık ben cok mutluyum hatta aleme ıyı hadı sızın cenenız bıtsın dıe kabul ettım bak gelsın ama ewlenmemm dedım esımd ole dıyerek gelmıs nasıl olsa bgenmem demıs
ama tam tersı oldu çok yakısıklı konusmaları mantılı dedım ve tanıdım oldu

arkadaşlar kafam okadar karışıkki bugünlerde işsizim ve iş arıyorum bikaç gün sonra inş bi yerden bi iş haberi bekliyorum nese işi geçelim!
bide eş mevzuları var hayatımda kimse yok dogal olarak görücüler geliyo ve canım çok sıkılıyo ben oglanları görmeden reddediyorum bi işim olmadan evlenmem diyorum aslında ben görücü usulu evlenmek istemiyorum bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum benneyaptımki sana kagıttanmı keselim manken mi arıyosun diyede kızıyolar napcam ben ya offf
bense kendim hoşlandıgım birini ailemin karşısına çıkarıp işte ben bu kişiyle evlenmek istiyorum demek istiyorum peki böle bi kişi çıkarmı karşıma yaaa
yoksa gelen görücülerle görüşmelimiyim pofff ''görücü'' kelimesi bile bana okadar tuhaf geliyoki anlatatamam!!!! poffffff!!! :1no2::a015:

hayat beklemediğin bir anda ne istiyorsan vericektir ama kendi ekmeğini kazanmak en güzeli sanırım

canım sen tabii ki haklısın.o gelip seni zaten bulacaktır,emin ol doğru insan karşına çıkacaktır.sen öncelikle işine inşallah gir.rabbim hayırlısıyla onu da verir.hakkında hayırlısı olsun.

mutlu olmak şans içi bence canım işin olmuş paran olmuş fasa fiso bence.!!o şekilde mutsuz olanları da görüyoruztabiy mesleğin nedirne için çaba vermek istiyorsun bilemem aileni dinle derim kendin anlaşacaksın da ne olacak sonradan pişman olmayasın

Bence görücü usulüde güzel sonuçlar doğurabilir ama başka bişi söylicem bekarken çalışmak harika bişey :lepi: birde iş bulunca zaten iş ortamından veya hiç ummadığın yerden ummadığın anda hayatının insanı çıkabilir karşına :içelim: . Allah güzel kaderler yazsın...

ınŞ. Allah banada ÇalıŞmayı nasıp eder dualarınız dıleklerınız ıÇın tŞk ederım

İNŞALLAH en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım..:1hug:
Her şey gönlünce olsun!:)

Önce i$ sonra e$.....Gönlüne göre ßiriyLe evLenmen daha hayırLı oLur ßence... Ama taßii görücü usuLunde de ßazen istisna mutLu evlilikler cıkaßılıyor...

kızlar işe başlıyorum inş.... sonrasıda devam eder Allah ın izniyle hepinizden Allah razı olsun

Back
X