bana fikir verinn:S

lalezar_92

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
yahu ben gerçekten kafayı yiycem:( ewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)

kizi kimde kaliyor? annesinde mi? annesinde kaliyorsa kizinin olmasi fazla sorun olmaz ama babasinda kaliyorsa ilerde çocugunuz olursa sorun olabilir...

yahu ben gerçekten kafayı yiycem:( ewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
,
kızda seni seviyorsa ortada ne gibi bir problem olabilirki.?

Zor bir evlilik olacagini dusunuyorum. Cocuga adil ve hosgorulu davranacaginiza guveniyorsaniz evlenin.

Neden boşanmış?? Önce çook iyi görünüp sonra gerçek yüzü çok farklı çıkan tipler var.. Eğer boşanmadan direk eski eşini suçlarsa bil ki kendi hatası da çoktur.. :ssz: Kadıncağız çocuğu da varken ne diye boşanmış??

Bunun dışında kızıyla iyi anlaşıyorsan,sorun olmaz herhalde..

Neden boşanmış?? Önce çook iyi görünüp sonra gerçek yüzü çok farklı çıkan tipler var.. Eğer boşanmadan direk eski eşini suçlarsa bil ki kendi hatası da çoktur.. :ssz: Kadıncağız çocuğu da varken ne diye boşanmış??

Bunun dışında kızıyla iyi anlaşıyorsan,sorun olmaz herhalde..

he yok yok öyle bi insan olmadığına eminim yani herhangi birisi değil zaten tanıdık sayılır.eniştemin arkd. diyeym ve herkes biliyo eşinin huyunu..yani pek öyle kadıncağız denilip üzülünecek bi kadın değil..

ya bilmiyorumki annem biraz gözümü korkuttu işte..tabi bu kısmını bilmiyo annem,kızın bni söylediğini vs..annem zaten hiç istemiyo gerçi klasik bekara bekar yakıştırması..

hımm.o zaman iyi düşün ama iyiyse çocuktada problem yoksa bu iyi yönleri bence

içine sinmiyorsa boşver.gerçekçi düşünüyorsun ya da annen öyle düşnüyor. ilerde çocuğa bi hata yaptığı için kızman gerekse üvey annesin..
bunu unutma

Kac yasindasiniz sekerim? Evlilik sorumlulugunu zaten zor, bir de cocugu kaldirabilecek olgunlukta misiniz ? Bir de ilerde kendi cocugunuz da olunca uvey annelik yapma meselesi var, uvey annelik yapmayacaginizdan emin misiniz? Kendinizden %100 emin misiniz, zira burdaki tek konu sizin mutlulugunuz degil, kucuk bir kizin hayati. Ilerde buraya "Uvey anneyle buyudum, kardesimi hep kayirdi, bana sevgi gostermedi" diye baslik acmasin.

Niye bosanmis merak ettim, siz biliyor musunuz? Evlenince siz calisacak misiniz, cocuk sizinle mi kalacak?

Ben az once bir dusundum, sizin yerinizde olsam ben ne yapardim, bu ise kalkisir miydim diye...eger delice seviyorsam cocugunu sahiplenirdim herhalde, yine de kendimden emin olamadim. Insan kendi cocuguna zor katlaniyorken ...bilemedim, Allah yardimciniz olsun dogru karari vermede.

kız babaannesiyle kalıyo.hatta anne baba beraberken bile vaktini babaannesiyle geçiren bi kız..annesi çalıştığı için...

bu durumda ben olsam kuçucuk kizi sorun yapmam, eger gerçekten seni seviyorsa sana deger veriyorsa sen de ona karsi biseyler hissediyorsan deneyebilirsin ama ilk asamada kimse bilmesin bence çunku insanlarin kafasinda hemen evlilige giden bir iliski canlaniyor (adamin durumundan dolayi), bir sure sevgili olduktan sonra onu bazi konularda daha iyi taniyinca ne yapacagina karar verirsin...
birde soyle dusun ne adamlar var hiç evlenmemis çocugu falan yok adam demeye 10 sahit ister demekki onemli olan kisilik...

he yok yok öyle bi insan olmadığına eminim yani herhangi birisi değil zaten tanıdık sayılır.eniştemin arkd. diyeym ve herkes biliyo eşinin huyunu..yani pek öyle kadıncağız denilip üzülünecek bi kadın değil..

Hmmm.. Diğer sorun,kendi çocuğun olduğunda ikisini de eşit sevebilecek misin.. Ayrım yapmadan..Aksi durum da bu küçük kızın hayatını karartırsın...

Benim ablam eniştemin 2. evliliği ama onun çocuğu yokmuş.. Valla çok mutlular :nazar: Allah bozmasın..

Hayırlısı olsun canım.. :ssz:

Senin mutluluğun herşeyden önemli canım kız şuanda küçük seni seviyor evet ama büyüyünce ne olur belli olmaz.Sizinde ileride çocuğunuz olduğunda baba 2ye bölünecek diğer kızıda düşünmek durumunda kalıcak üvey anne olarak görüp cephe alabilir biraz zor :31:

canım yanliş anlama sadece bi dğşğnce benimki;
insanlar görümceleriyle bile geçinemezken sen ekstradan eski eş ve kız çocuğuyla karşı karşıya kalacaksın. eşin ölene dek eski eşi hayatınız da olacak. bunu göze alarak evet de diyeceksen. yoksa sonra adamın da hayatını zehr etme( tabi kendinin de)
kız çocuğu için şuan bişi diymem ama ergenlik dönemlerinde öz anneler bile baş edemezken başkaları napar bilmiyorum.

20 yaşındasın boşanmış ve 8 yaşında bir erkek için değmez.

sen bu konumda olsaydın o senı kabul eder miydi?

8 yaşında çocuğa üvey olmak kolay değil boşver ilgi görmek hoşuna gitmiş olabilir ama bırak.

git çıtır bir sevgili bul

bu arada ana da babada başından atmış gibi görünüyor babanne anneanneyle büyüyen çocuk demez mi anam babam nerde?

senın çocuğunada aynısını yapmayacağı ne malum

Son düzenleme:
Kac yasindasiniz sekerim? Evlilik sorumlulugunu zaten zor, bir de cocugu kaldirabilecek olgunlukta misiniz ? Bir de ilerde kendi cocugunuz da olunca uvey annelik yapma meselesi var, uvey annelik yapmayacaginizdan emin misiniz? Kendinizden %100 emin misiniz, zira burdaki tek konu sizin mutlulugunuz degil, kucuk bir kizin hayati. Ilerde buraya "Uvey anneyle buyudum, kardesimi hep kayirdi, bana sevgi gostermedi" diye baslik acmasin.

Niye bosanmis merak ettim, siz biliyor musunuz? Evlenince siz calisacak misiniz, cocuk sizinle mi kalacak?

Ben az once bir dusundum, sizin yerinizde olsam ben ne yapardim, bu ise kalkisir miydim diye...eger delice seviyorsam cocugunu sahiplenirdim herhalde, yine de kendimden emin olamadim. Insan kendi cocuguna zor katlaniyorken ...bilemedim, Allah yardimciniz olsun dogru karari vermede.

öncelikle Allah razı olsun..bende çalışacağım ama bütün gün değil k.kursu hocalığı yani..henüz 21yaşındayım şuan evliliğe hazır değilim zatende,beni bekleyeceğini lakin bu süre zarfında başkasına evet dememden korkuyo anladığım kadarıyla.bende söz veremiyorum tabii ki uzun bi süre çünkü.bende kız açısından düşündüğüm için karar veremiyorum zaten..üvey annelik yapmayacağımdan eminim Allahin izniyle.lakin onun kıskançlıkları vs olursa...nasıl basa çıkarım diye düşünüyorum.çünkü yeri geliyo insan kendi kardeşini bile kıskanıyo..onun kıskanması çok çok normal..

annemden dolayı gerçekçi düşünüyorum..ama onun sevgisinide görmezlikten gelemiyorum..:/

daha 20 yaşındaymışsın canım sevgi her şey demek değildir.
kafan rahat olmadıktan sonra sevmenin anlamı yok.
3-5 yıl sonra o seni beklerken o köprünün altından ne sular akmış olacak.

ayrıca nacizane fikrim üstü kapalı olarak : niyeti farklı olma ihtimali yüksek

bence kızdan zıyade eskı karısından neden boşanmış onu öğren çünkü türkiyede hiç bi kadın kolay kolay kocasını boşamaz

Back
X