bana fikir verinn:S

bu durumda ben olsam kuçucuk kizi sorun yapmam, eger gerçekten seni seviyorsa sana deger veriyorsa sen de ona karsi biseyler hissediyorsan deneyebilirsin ama ilk asamada kimse bilmesin bence çunku insanlarin kafasinda hemen evlilige giden bir iliski canlaniyor (adamin durumundan dolayi), bir sure sevgili olduktan sonra onu bazi konularda daha iyi taniyinca ne yapacagina karar verirsin...
birde soyle dusun ne adamlar var hiç evlenmemis çocugu falan yok adam demeye 10 sahit ister demekki onemli olan kisilik...

hay Allah razı olsun..bende böyle düşünüyorum tabiide annemden beklediğim desteği göremeyince..hoş onun hemen tamam demesini bekleyemezdim zaten.ama düşündüğüm gibi olmazda çok sorunlar çıkarsa 'ben sana demedimmi'lafını duymak istemiyorum..yani tek sorun benim ailemin kararlarına fazlasıyla önem vermem.bazen diyorum keşke şöyle deli cesareti olsaydı bende de:)

kız sorsa eşinden neden ayrıldın diye kesin kadın aldatmıştır çok paragözdür adamı borca sokmuştur adam ne yapsa yaranamamıştır melaikedir ama kadın tam bir şeytandır...

ha bilhassa aldatmıştır ama kadın adamı, bu bir numaralı yalanları.

çok okuduk böyle konu böyle erkekler.

hay Allah razı olsun..bende böyle düşünüyorum tabiide annemden beklediğim desteği göremeyince..hoş onun hemen tamam demesini bekleyemezdim zaten.ama düşündüğüm gibi olmazda çok sorunlar çıkarsa 'ben sana demedimmi'lafını duymak istemiyorum..yani tek sorun benim ailemin kararlarına fazlasıyla önem vermem.bazen diyorum keşke şöyle deli cesareti olsaydı bende de:)

canım bence biraz fazla romantik düşünüyorsun.
eski eşe tahammülün olacak mı?
bu kız şuan küçük büyüyüp ergenliğe girdiğinde iyisine de desen adın üvey anne olur.
miilet görümcesiyle geçinemiyor ki sen nasıl yapacaksın?
ailen zaten onu sana layık görseydi olumlu bakardı dul mul demezdi. dul olmak kötü bişi değil ama yaşın çok küçük açıkçası benim aklıma ilk uzun zamandır ilği görmemiş olduğun ve bu ilgiden dolayı olur gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. zamana bırak bence.

kız sorsa eşinden neden ayrıldın diye kesin kadın aldatmıştır çok paragözdür adamı borca sokmuştur adam ne yapsa yaranamamıştır melaikedir ama kadın tam bir şeytandır...

ha bilhassa aldatmıştır ama kadın adamı, bu bir numaralı yalanları.

çok okuduk böyle konu böyle erkekler.

hem dediğine katılıyorum hem de 8 yaşında çocuğu olan bi adamın geçkin yaşından dolayı farklı niyetli olduğunu düşünüyorum canım
yazsam ayıp mı olurki

Tatlım lütfen bu kadar saf olma Allah aşkına yaaaa. Ben de seni 30 yaşını geçmiş olgun bir kadın. Ne bileyim boşanmış ya da hiç evlenmemiş, bu adamın aşkını düşünüp tartan birisi zannettim. Sen daha büyüyeceksin, daha okuyacaksın, meslek sahibi olacaksın ne insanlar karşına çıkacak. Tamam adamın ilgisi hoşuna gitmiştir ama 21 yaşında ne işin var dul adamlarla.

canım bence biraz fazla romantik düşünüyorsun.
eski eşe tahammülün olacak mı?
bu kız şuan küçük büyüyüp ergenliğe girdiğinde iyisine de desen adın üvey anne olur.
miilet görümcesiyle geçinemiyor ki sen nasıl yapacaksın?
ailen zaten onu sana layık görseydi olumlu bakardı dul mul demezdi. dul olmak kötü bişi değil ama yaşın çok küçük açıkçası benim aklıma ilk uzun zamandır ilği görmemiş olduğun ve bu ilgiden dolayı olur gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. zamana bırak bence.

yo yo ilgi görmemek falan değil;)lakin dediğin doğru en güzeli zamana bırakmak;)kim ölee kim kala okulum bitene kadaar:)

En güzeli beklemek..kimseye söz vermiş değilim zaten..okulumuda bitirdimi gerisi nasip kısmet..Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsn

yahu ben gerçekten kafayı yiycem:( ewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)

aranızda çok yaş farkı yoksa... kızına her konuda destek olabilceğine inanıyorsan ,beyfendinin eski eşiyle irtibatının olmadığınada güveniyorsan , ve beyfendinin ailesinin sana karsı tavırlarında da sorun yoksa bir problem olmaz

annen istememkte haklı neden ? çünkü evli adamla evlenenlerin sorunları şöyleki ;
mesela annesi zamanla kızını doldurup sana kinleştirebilir ve bu durumda baba kızından yana olup seni kırabilir.
ikincisi kendi kızın olmadığı için eşinle aran bozulunca çocuk gözüne batabilir veya kendi çocuğun olduğunda ayırım yapabilirsin
üçüncüsü evlenceğin kişinin ailesi diğer gelinin duygu sömürülerine inanarak zamanla tekrar ikisinin arasını yapmaya baslayabilir seni dışlayabilirler.

bence çok ama çoook iyi düşün çok zaman tanı kendine hemen olup bitmesin. yanlışlar yap nebiliyim farklı konuşmalar ters tavırlar yaparak tek tek dene herkezi.
Ve Önceliklee ailenin rızasını almadan kesinlikle bu işe girişme
mutluluklar

çok zor bir evlilik olacağını düşünüyorum. bir kere yaşın itibariyle çok gençsin. küçük kız seni sevmiş olabilir, ama evlenince işin rengi değişedebilir, neticede o bir çocuk. ve kız çocukları babalarına çok aşık oluyor. evlendiğiniz zaman sen doğal olarak eşinle başbaşa olmak isteyeceksin, bir süre sonra kız gözüne batmaya başlayacak. o da babasıyla olmak isteyecek babasını paylaşamayacak. adamcağız ne yapsın, kızıyla karısı arasında. yarın bir gün kendi çocuğun olacak, bu sefer aradaki fark iyice belirginleşecek vs vs. yani çok çok zor. ben burda en çok çocuğa üzülürüm. küçük diyoruz ama en çok yarayı onlar alıyorlar. bence kendi denginde biriyle olman çok daha sağlıklı.

şu an 20 yaşındasın bu yaşlarda kendinden büyük ve imkansız görülen ilişkilere yelken açmak sana çok cazip gelebilir ama emin ol hayat filmlerdeki gibi değil , o adam için kötüdür demiyorum belki çok iyi bir insan ama senin yaşının küçüklüğü ve yaptığın hevesler doğrultusunda bir süre sonra onun görmüş geçirmişliğinen bunalıp monotonluktan boğulabilirsin

zor olur gerçekten...
kız şimdi küçük ama büyüyecek seninde bi çocuğun olunca o zaman akıskançlıklar olur çocuk bu kıskanır normal olarak..
sonra sen en ufak bişeyde üvey anne olursun...
bide kız şimdilik babaannesinde kalıyo ama siz evlenince diğer kadın daha çok içinize sokar..
klasik kadın psikolojisi...

yahu ben gerçekten kafayı yiycem:( ewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)

evinize nasıl girip çıkıyordu?

forumda ki bu tarz konulara her zaman aynı şeyi yazarım yine yazıcam..davul bile dengi dengine..

sen boşanmış bir bayansan,boşanmış bir erkekle sorunsuz evlilik yaparsın..

boşanmış ve anneliği tatmamış bi bayansan şu an 8 okulun bitene kadar 11 yaşında olan bir çocukla anlaşamazsın ( gerçi içindeki çocuk sevgisine göre deişir bu )..

dünyada onca bekar erkek var neden boşanmış ve çocuklu biri?????

ve en önemlisi o adam karısından neden ayrılmış???

evlenirken on kere,boşanmış biriyle evlenirken yüz kere düşünün...

Annene hakveriyorum.
Çok iyi olabilir gerçekten iyidir belki.
Ama sen üvey anne olacaksın, çocukla iyi anlaşsan bile
bu gerçek gün gelir bir yerde canını yakar.
Çocuğun bir hatası olur onun iyiliği için bile uyarsan
kötü olursun. Sen üvey annesin bizden çok mu düşüneceksin
iyiliğini bile derler.
İnsanlar çok fena. Kimsenin iyiliğine yürekten inanamaz oldum.
Hep kuşkuyla bekliyorum dur bakalım o şimdi belli olmaz diye ahhh ahhh:ssz:

Gerek yok diyorum. Başından belli olmayan şeyler de bile ahh kafam diyoruz.
Bu durum baştan riskli durumlarıyla göz önünde ahhh kafam demektense
herkes dengine yönelsin en güzeli:34:

35 yaşında bir kadının olgunluğuna mı sahipsin ?
Aşktan gözün deliye mi döndü ?
23 yaşındayım bırak 8 yaşını 1 yaşındaki çocuğun sorumluluğunu alamam.
Aşk da bir yere kadar.
Seni mantıklı olmaya davet ediyorum güzelim.
30 35 arası olsan tamam hadi.
21 yaşında hayatının baharında 8 yaşında çocuklu bir adam neden ?
Yapma bence , düşünme bile.

Back
X