Bana görünen diğerlerine görünmeyen şey.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başlığın ilginçliği palu ailesiyle aynı döneme denk gelince bir noluyoruz ne görünüyor bu kıza diyerek konuya tıkladım ama bence takıntı yapmışsın.onlar sivilceyse bendekiler at :halay:

Lütfen bir terapiste gidin, durumunuzu anlatın. Size en iyi o yardımcı olur.

Haftada bir kil maskesi, yağlı cildini dengeler. Sivilce problemin yok ama yağlı cilt olduğu için akneye eğilimli bir görüntü var sadece, öyle sivilceli bir hal değil.

gördüğünüz şey doğru..bir kızarıklık var ..bende göz altlarıma öyle takıntılıyım ...insanlar en kötüsünü düşündükleri için..bizdekini normal görüyorlar :)
iyi bir cilt doktoruna gidin ya da ..bioderma diye bir marka var ( inşallah yasak değildir marka yazmak ) çok iyi sonuçlar veriyor eczanelerde satılıyor..bilgi alabilirsiniz

Palu ailesinden sonra başlığı görünce korktum .

Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.
Ben sizi çok iyi anladim siz acaba cilt kanserimi diye düşünmeye başladınız çünkü insanlar size yok desede beyniniz kabul etmiyor surekli aynada bakma istegi duyuyorsunuz .Bende arka bacak kaslarima takmistim sol bacagimin arka tarafi agriyordu surekli iki bacagimi karsilastiriyordum birbirinden farkli gozukuyordu sanki ben o sertligi beze gibi goruyordum önüme gelen herkeze sordum kimse birsey yok dedikçe seviniyorum ama yine takiyordum esim bilgisayardan açıp gostersede emin olamiyordum korkularimda yataga kadar düştüm hep biryerlerimde agri hissediyordum surekli beynim kontrol etmemi bacaklarimi acip bakmami emrediyordu hatta abartip cadde ortasinda bile cek esofmanlari yukari bak bacaklarina diyordu ve ben yapiyordum pazara gidemiyorrum yani psikatriyle duzeldim bir yil sürdü tedavim canim doktorum harika bir doktordu bendeki sorun agrilarim heryerde geziyordu vucudumda sanki yok densede vardi agrilarim hastaligimin adi samotoform bozukluk yazip bir bak istersen canim

Back
X