Bana güç olur musunuz

Kukrim

En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜
Pro Üye
24 Haziran 2015
40.173
155.288
798
Tam da böyle güce ihtiyacım var.17 sinde bir yıl olacak annemi kaybedeli.
Başka da kendi ailemden buyugum yok.Uc yaş büyük ablam var ama onada dertlerimi açıp üzmek istemiyorum.
Annem kanserdi bütün evreleri beraber yaşadık ben baktım gözümün onunde oldu.

O gittikten sonra yirmilik dişim ağrıdi gittim sinire degiyormus riskli cekemeyiz dediler.Biri çekeriz dedi 6 iğne yaptı olmadı mafoldum o gün .Dişçiden korkmazdim artık o da eklendi korkularına.alt azı dislerim her iki tarafta bir tane onlarda giderse naparim bilmiyorum.

Sonra Ağustos Eylül gibi çarpıntı şikayeti ile Dr gittim tiroid çıktı ilaç kullanmaya başladım en son gittiğimde normale dönmüştü pazartesi tekrar tahlil verdim gene düşmüş .

Yarın gene dr gitcem.Sanki herseyim böyle zor hep birseylerle mücadele ediyorum.
Allah'ıma hamd olsun daha büyük dert vermesin tabiki de ne bileyim bazen çok güçsüz korkak ve yapayalnız napacagini bilmez hissediyorum.hersey güzel olsa olmazmi:KK61::KK61:

Rabbime sigin yalniz degilsin her duayi duyan bir Rabbimiz var yanında kimse olmasa da her daim seni gören duyan bir Rabbin var inşallah herseyin güzelce hallolur basın sağolsun herkesin farklı bir imtihanı var sen güçlü bir kadinsin unutma :KK200:

Başka da kendi ailemden buyugum yok.Uc yaş büyük ablam var ama onada dertlerimi açıp üzmek istemiyorum.

O gittikten sonra yirmilik dişim ağrıdi gittim sinire degiyormus riskli cekemeyiz dediler.Biri çekeriz dedi 6 iğne yaptı olmadı mafoldum o gün .Dişçiden korkmazdim artık o da eklendi korkularına.alt azı dislerim her iki tarafta bir tane onlarda giderse naparim bilmiyorum.

Sonra Ağustos Eylül gibi çarpıntı şikayeti ile Dr gittim tiroid çıktı ilaç kullanmaya başladım en son gittiğimde normale dönmüştü pazartesi tekrar tahlil verdim gene düşmüş .

Yarın gene dr gitcem.Sanki herseyim böyle zor hep birseylerle mücadele ediyorum.
Allah'ıma hamd olsun daha büyük dert vermesin tabiki de ne bileyim bazen çok güçsüz korkak ve yapayalnız napacagini bilmez hissediyorum.hersey güzel olsa olmazmi:KK61::KK61:
Öncelikle başınız sağolsun. .Sabır diliyorum.
Size de geçmiş olsun. .Tedavilerinizi devam ettirin yarıda bırakmayın
Üst üste gelen üzüntüler sizi yıpratmis ama toparlanmak zorundasınız sevenleriniz için kendiniz için. .

Öncelikle başınız sagolsun.
Her insan birseyle imtihan oluyor..
Sizin de saglik demekki
Lütfen moralinizi yüksek tutun..hersey geçiyor..
Allah dermansiz dertler vermesin..

Öncelikle başınız sağolsun. .Sabır diliyorum.
Size de geçmiş olsun. .Tedavilerinizi devam ettirin yarıda bırakmayın
Üst üste gelen üzüntüler sizi yıpratmis ama toparlanmak zorundasınız sevenleriniz için kendiniz için. .
Amin sağolun evet öyle oldu tam toparliyorum pozitif başlangıçlar derken gene birşey yinede diyorum tabiki Allah dermansız dert vermesin bugünlerimi aratmasin.

Öncelikle başınız sagolsun.
Her insan birseyle imtihan oluyor..
Sizin de saglik demekki
Lütfen moralinizi yüksek tutun..hersey geçiyor..
Allah dermansiz dertler vermesin..
Amin çok sağolun insallah geçecek.

Bende babami kanserden kaybettim :KK43: son zamanlarda cok acılar çekiyorlar. Agrilardan kurtuldu diye teselli ettim kendimi hep. Allah sabirlar versin. Siz nekadar kendinize dikkat ederseniz anneniz okadar mutlu olur...
Amin canım seninde basın sagolsun çok zor donemlerdi bende öyle diyorum orda daha rahattirlar inşallah.tesekkur ederim.

Basiniz sagolsun. Size de acil sifalar dilerim. Bugunleriniz de gececek. Gelince ust uste gelir hep. Moralinizi yuksek tutun.

Rabbime sigin yalniz degilsin her duayi duyan bir Rabbimiz var yanında kimse olmasa da her daim seni gören duyan bir Rabbin var inşallah herseyin güzelce hallolur basın sağolsun herkesin farklı bir imtihanı var sen güçlü bir kadinsin unutma :KK200:
Çok teşekkur ederim güzel yüreğinizden çıkan güzel yorumunuz için

Ne kadar zorluk yaşayıp kendin başedersen o kadar güçlü duruyorsun hayatta
Annen için başın sağolsun ben de çok kötü bir hastalıktan kaybettim 2 sene oldu. Tek başıma çocuk doğurdum, elime hiç bebek almamışken ilk günden beri tek başıma bakıyorum. Annem görse gurur duyardı. Senin annen de seninle gurur duyar her acıya her zorluğa göğüs gerebilen biri olduğunda. Ümitsizliğe kapılıp kendini bırakma.

Rica ederim umarım biraz da olsa tebessüm olusturabilmisimdir sizin için dua edicem :)
Çok teşekkür ederim şuan gerçekten lağlıyorum belki ufak sorunlar gibi geliyor ama o kadar yoruldum ki iki yıldır .annem hasta iken ona güç olacak diye dik durdum annem gitti ablam daha hassas ona güç olayım diye dik durdum artık bende yoruldum.

Sen ki acilarin en buyugune dayanmisin bence bunlar senin icin basit seyler cok kolay atlatirsin allah yardimcin olsun.

Ne kadar zorluk yaşayıp kendin başedersen o kadar güçlü duruyorsun hayatta
Annen için başın sağolsun ben de çok kötü bir hastalıktan kaybettim 2 sene oldu. Tek başıma çocuk doğurdum, elime hiç bebek almamışken ilk günden beri tek başıma bakıyorum. Annem görse gurur duyardı. Senin annen de seninle gurur duyar her acıya her zorluğa göğüs gerebilen biri olduğunda. Ümitsizliğe kapılıp kendini bırakma.
İnanın hayatım hep böyle geçti.hem okudum hem çalıştım hiçbir şeyi kolay elde etmedim etrafındakilere hep güç olmaya çalıştım annem gittikten sonra sanki daha zor oluyor bilmiyorum siz ne demek istediğimi anlarsınız

Back
X