• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Güzel Giyinmeyi Bir Öğreten Olsa...

Bir türlü güzel giyinemiyorum.Herşeye kafam basar bi doğru giyinmeye,güzel görünmeye basmaz.Bu da ayrı bir zeka işi gibi geliyor bana.Ve ben bu zekadan yoksunum galiba.Dışarı çıktım bugün,herkes en güzel giysilerini giymiş,saçlar başlar ful yapılı,inanılmaz bakımlı hepsi sanki dizi çekimi varmış gibi. Kendimi çok paspal,bakımsız ve kadınsılıktan uzak hissettim.

Ben de öyle güzel,iddialı giyinmek,güzel görünmek istiyorum.Ama yaptığım şey güzel olan şeyi de çirkin göstermek.Erkek gibi giyindiğimi farkettim.Ne gibi giysiler güzel duruyor?nerelerden alışveriş yapmalıyım?nerelerde güzel giysiler,pantolonlar,ayakkabılar vs satılır?Kızlar açıkçası bana alımlı kadın olmayı öğretin,erkekler beni de farketsin :

mrb ben de aynı şeylerden şikayetçiyim bi pantolon bluz geçirip çıkıyorum.ben de şık olmak istiyorum ama yapamıyorum hatta yarın bayan arkadaşlarla canlı müziğe gideceğiz herkes şıkır şıkır gelecek ben kara kara düşünüyorum ne giysem diye sırf bu yüzden gitmeyi çok istememe rağmen gitmesem mi acaba diye düşünüyorum?ne giymeliyim nasıl giymeliyim fikir veren olursa çok sevinirim

:72:
Bir türlü güzel giyinemiyorum.Herşeye kafam basar bi doğru giyinmeye,güzel görünmeye basmaz.Bu da ayrı bir zeka işi gibi geliyor bana.Ve ben bu zekadan yoksunum galiba.Dışarı çıktım bugün,herkes en güzel giysilerini giymiş,saçlar başlar ful yapılı,inanılmaz bakımlı hepsi sanki dizi çekimi varmış gibi. Kendimi çok paspal,bakımsız ve kadınsılıktan uzak hissettim.

Ben de öyle güzel,iddialı giyinmek,güzel görünmek istiyorum.Ama yaptığım şey güzel olan şeyi de çirkin göstermek.Erkek gibi giyindiğimi farkettim.Ne gibi giysiler güzel duruyor?nerelerden alışveriş yapmalıyım?nerelerde güzel giysiler,pantolonlar,ayakkabılar vs satılır?Kızlar açıkçası bana alımlı kadın olmayı öğretin,erkekler beni de farketsin :

Son düzenleme:
mrb ben de aynı şeylerden şikayetçiyim bi pantolon bluz geçirip çıkıyorum.ben de şık olmak istiyorum ama yapamıyorum hatta yarın bayan arkadaşlarla canlı müziğe gideceğiz herkes şıkır şıkır gelecek ben kara kara düşünüyorum ne giysem diye sırf bu yüzden gitmeyi çok istememe rağmen gitmesem mi acaba diye düşünüyorum?ne giymeliyim nasıl giymeliyim fikir veren olursa çok sevinirim

Merhaba kızlar. Kendi şehri de profesyonel Stil danışmanı neden bulamyorsanız, o sizin tüm sorunlarınızı kolayca çözer. Istanbul da yaşıyorsanız eğer size yardımcı olabilirim veya Özel On-Line Görüntü Danışma yapabilirim. http:/

Son düzenleyen: Moderatör:

Seni öyle iyi anlıyorum ki inan.Dediğin sebepten ötürü ben çok gitmek istediğim birçok yere gitmedim.Seninle çok benziyoruz bence.Cidden bu iş ayrı bir beceri işi işte.Şıkır şıkır nasıl oluyor cidden. ben ne yaparsam yapayım hep paspal hep rüküş.anlamadım gitti.Durumuna üzüldüm.Mesajını yazalı iki gün geçmiş ama, gittin mi merak ettim?

Seni öyle iyi anlıyorum ki inan.Dediğin sebepten ötürü ben çok gitmek istediğim birçok yere gitmedim.Seninle çok benziyoruz bence.Cidden bu iş ayrı bir beceri işi işte.Şıkır şıkır nasıl oluyor cidden. ben ne yaparsam yapayım hep paspal hep rüküş.anlamadım gitti.Durumuna üzüldüm.Mesajını yazalı iki gün geçmiş ama, gittin mi merak ettim?

gittim gittim bişeyler uydurup gittim daha önceki toplantımıza da sırf bu yüzden gitmemiştim o yüzden bu kez gittim ama yine de istediğim gibi değildim

Ben de öyle güzel,iddialı giyinmek,güzel görünmek istiyorum.Ama yaptığım şey güzel olan şeyi de çirkin göstermek.Erkek gibi giyindiğimi farkettim.Ne gibi giysiler güzel duruyor?nerelerden alışveriş yapmalıyım?nerelerde güzel giysiler,pantolonlar,ayakkabılar vs satılır?Kızlar açıkçası bana alımlı kadın olmayı öğretin,erkekler beni de farketsin :14:

Selam canim, sana benden bi tuyo. Nasil kiyafet uydurcam die dusunuyosan sadece kendine kadinsi elbiseler bak ama mutlaka o elbiselere ayakkabi ve canta uydurmayi da bilmen lazim. Mesela beyaz elbise giyceksen ona altin sarisi ayakkabi olabilir ya da kahverengi ama canta a ayakkabinin renk tonunda olcak siyah canta uymaz, yani birazcik yuklu bi alisveris lazim.

Tek tek parca halinde alt ust alisveris yapinca genelde kombine sorunu cok oluyo. Ben artik sadece elbise aliyorum :-) ayrica cok kadinsi seksapel ve erkekleri bastan cikarici hele altina guzel topuklu ayakabi giyince bitiyolar. Istersen ozelden beni ekle facebook tan falan konusuruz bu konu cok ayrintili cunku :-D

Son düzenleme:
cnm bende sendenim :52::52::52: bakıyorum millet kokoş giyinmiş bide kendime bakıyorum paspalın önde gideniyim :1::1::1: dışarı çıkarken en çok da topuklu ayakkabı giymek istiyorum ama yürüyemiyorum bi türlü bende vazgeçiyorum sadece düğüne fln giderken giyiyorum.aynı şekilde elbise giyemem gezmeye giderken etek giyemem.pantolanla çıkıyorum hep :53::53: tam bu sefer biraz farklı giyineyim diyorum gidiyorum şıkır şıkır takı bakıyorum almak istiyorum deniyorum bakıyorum yakışıyo ama öyle şeylere alışkın olmadığım için vazgeçiyorum gene yaz geliyo gene güzel güzel giyinmek istiyorum alışveriş yapacam diyorum ama gene yapamıycam biliyorum:50::50::50:

Valla cok buyuk bi sorun sizinki. Allahtanki ben dunyada en guzel alisveris yapilcak sehirde yasiyorum, Dubai'de o kadar guzel kadinsi seyler varki, boyle bi sorununuzun olmasi imkansiz. Turkiyede bende kadinsi seksapel kiyafetler bulamiyodum ama burda ayakkabi canta elbise cesidi inanilmaz cok ya. Bence kadinsi olmak icin vucuda iyi oturan vucut tipine uygun bi elbise altina topuklu ayakkabi guzel bide canta lazim saclar da tabi dzgun olcak bence oyle olunca bu is tamamdir. Bi de her hafta alisverise cikmak sart, mutlaka biseyler alincak diye bi kural yok ama guzel bisey gordugunuzde onu kacirmayin hemen alin bi daha cikmiyo cunku aynisi.

Sizin derdinizin ne kadaar buyuk oldugunu anliyorum, 18 yasindayken bende cok fakirdim giyinmeyi bilsemde kombine yapcak kadar param yoktu, en fazla bi sey alirdim ama asla ona uygun ayakkabi ya da cantam olmazdi tek canta tek ayakkabiyla dolanirdim hep :-( bi kere yolda yururken 2 asker arkamda kiza bak ne uyuz giyinmis zaten zapzayif bide uzun etek giymis demisti, param olmadigini kiyafet alamiycak durumda bile olmadigimi bilmiyolardi tabiki, eve gidip aglamistim :-( gercekten bi kadin icin kendini ya da giyim tarzini begenmemek cok buyuk bi sorun Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Valla cok buyuk bi sorun sizinki. Allahtanki ben dunyada en guzel alisveris yapilcak sehirde yasiyorum, Dubai'de o kadar guzel kadinsi seyler varki, boyle bi sorununuzun olmasi imkansiz. Turkiyede bende kadinsi seksapel kiyafetler bulamiyodum ama burda ayakkabi canta elbise cesidi inanilmaz cok ya. Bence kadinsi olmak icin vucuda iyi oturan vucut tipine uygun bi elbise altina topuklu ayakkabi guzel bide canta lazim saclar da tabi dzgun olcak bence oyle olunca bu is tamamdir. Bi de her hafta alisverise cikmak sart, mutlaka biseyler alincak diye bi kural yok ama guzel bisey gordugunuzde onu kacirmayin hemen alin bi daha cikmiyo cunku aynisi.

Sizin derdinizin ne kadaar buyuk oldugunu anliyorum, 18 yasindayken bende cok fakirdim giyinmeyi bilsemde kombine yapcak kadar param yoktu, en fazla bi sey alirdim ama asla ona uygun ayakkabi ya da cantam olmazdi tek canta tek ayakkabiyla dolanirdim hep :-( bi kere yolda yururken 2 asker arkamda kiza bak ne uyuz giyinmis zaten zapzayif bide uzun etek giymis demisti, param olmadigini kiyafet alamiycak durumda bile olmadigimi bilmiyolardi tabiki, eve gidip aglamistim :-( gercekten bi kadin icin kendini ya da giyim tarzini begenmemek cok buyuk bi sorun Allah yardimciniz olsun

benim biraz da kilom var ondan pek elbise etek tarzı şeyler giyemiyorum.yani öyle çok kilolu değilim ama basenlerim çok var.bu defa kilo verirsem basenlerimin kötü durmasından korkuyorum çünkü genetik olarak var bizde.yani basenler üstüme oturmuş vaziyette nasıl kurtulacam hiç bilmiyorum :50::50: kokoş giyinenemem de biraz rahatlığımdan dolayı :52::52: biraz fazlasıyla rahatıma düşkünüm topuklu ayakkabıyla çok fazla yüyüremiyorum ben dışarı çıkarsam saatlerce yürürüm topukluyla malesef öyle yürüyemiyorum :14::14: dışarı çıktığımda vitrinlere bakarım genelde ama burda malesef kıyafetlerin kumaşı pek kaliteli değil yani daha çok polyesterden yapılıyo ben de o tarz şeyleri almak istemiyorum çünkü çok sağlıksız ve gereğinden fazla rahatsız edici oluyo.bide ben çok seçiciyimdir öyle kolay bi şey beğenemem :26::26: ama beğendiğim zamanda asla almadan da o mağazadan çıkmam :52::52:

benim biraz da kilom var ondan pek elbise etek tarzı şeyler giyemiyorum.yani öyle çok kilolu değilim ama basenlerim çok var.bu defa kilo verirsem basenlerimin kötü durmasından korkuyorum çünkü genetik olarak var bizde.yani basenler üstüme oturmuş vaziyette nasıl kurtulacam hiç bilmiyorum :50::50: kokoş giyinenemem de biraz rahatlığımdan dolayı :52::52: biraz fazlasıyla rahatıma düşkünüm topuklu ayakkabıyla çok fazla yüyüremiyorum ben dışarı çıkarsam saatlerce yürürüm topukluyla malesef öyle yürüyemiyorum :14::14: dışarı çıktığımda vitrinlere bakarım genelde ama burda malesef kıyafetlerin kumaşı pek kaliteli değil yani daha çok polyesterden yapılıyo ben de o tarz şeyleri almak istemiyorum çünkü çok sağlıksız ve gereğinden fazla rahatsız edici oluyo.bide ben çok seçiciyimdir öyle kolay bi şey beğenemem :26::26: ama beğendiğim zamanda asla almadan da o mağazadan çıkmam :52::52:

Turkiyedeki markalar malesef kaliteyi bozmus, takmislar bi penyedir gidiyo. En kaliteli marka Koton a bile gittim baktim hep penye sumuk gibi seyler. Kaliteli elbise gercekten bulunmuyo Turkiyede. Alisveris icin Dubai, Newyork ve Londra uclusu gibisi yok. Istanbul guzel alisveris yapilcak bi sehir degil bence. Ayrica Dubai'de vergi yok, toplu alisveris yapilcaksa ucak bileti bile bedavaya cikiyo benden soylemesi :-D adamlar tam bi alisveris sehri yaratmis, alisveris festivalleri bile var yaa

Son düzenleme:
Turkiyedeki markalar malesef kaliteyi bozmus, takmislar bi penyedir gidiyo. En kaliteli marka Koton a bile gittim baktim hep penye sumuk gibi seyler. Kaliteli elbise gercekten bulunmuyo Turkiyede. Alisveris icin Dubai, Newyork ve Londra uclusu gibisi yok. Istanbul guzel alisveris yapilcak bi sehir degil bence. Ayrica Dubai'de vergi yok, toplu alisveris yapilcaksa ucak bileti bile bedavaya cikiyo benden soylemesi :-D adamlar tam bi alisveris sehri yaratmis, alisveris festivalleri bile var yaa

peki hemen dubaiye gidelim :60:

renklere önem ver yakışır canım
örneğin kot mu giyindin üstüne salaş bluz giyin ayakkabı olarak bot,converse,yarı babet şeklinde spor ayakkabılar tercih et.

Canım nerede alışveriş yaptığın hiç önemli değil, önemli olan yaratıcı bir kombin oluşturabilmek. Ve hergün aynı tarz giyinmemektir. İkincil ve en önemli konu ise temizliktir. Saçları yumuşak ve parlak kızlar hemen farkedilme olasılıgı yüksektir sonra dikkat çekilen yer yüzdür. Makyajını sadece göz kalemi rimel ruj kullanıyorsan sıradan bir gösterim oluşuyor. Bunun icin makyaj kurallarını bilmeli ve sade günlük ama etkileyicigi bir görünüm yaratmalısın malzemelerinle:) kıyafet gelince seni görmediğim bisey diyemem ama ten rengine kilona ve boyuna dikkat ederek uygun bir kombin yapmanı öneriyorum canım :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En kaliteli marka Koton mu? O zaman sen bir çok markayı bilmiyorsun galiba.Türkiye'de harika kıyafetler bulabilirsin

Son düzenleme:
En kaliteli marka Koton mu? O zaman sen bir çok markayı bilmiyorsun galiba.Türkiye'de harika kıyafetler bulabilirsin

Canim Istanbulu karis karis gezdim Dubaideki markalarin cogu yok ya da varsa da tek bi yerde toplu degil yani bi gun alisveris yapicaksam bi kiyafet icin ta Avrupa yakasindan Asya yakasina da gecemem kimse kusura bakmasin. Alisveris icin burasi iyidir dedikleri nereye gittiysem hayal kirikligi. Turk kadini kafayi penyeye takmis ragbet az kaliteli giyime

Ben de öyle güzel,iddialı giyinmek,güzel görünmek istiyorum.Ama yaptığım şey güzel olan şeyi de çirkin göstermek.Erkek gibi giyindiğimi farkettim.Ne gibi giysiler güzel duruyor?nerelerden alışveriş yapmalıyım?nerelerde güzel giysiler,pantolonlar,ayakkabılar vs satılır?Kızlar açıkçası bana alımlı kadın olmayı öğretin,erkekler beni de farketsin :KK14:

Nedense 18-25 yas arasi bende de oyle bi sorun vardi sanirim biraz olgunlasmak ve kendi tarzini bulmak gerekiyo. Ihtiyacn olan sey biraz para ve alisvreis. Oyle tek parca kiyafet almakla da olmuyo. O kadar cok alacaksin ki gardolabin artik dolup tasacak her kiyafete uyan bi alt ust aksesuar uyumlu ayakkabi ve canta mutlaka hazirda bulunacak.

Ben her hafta sonu alisverise cikiyorum artik. Oyle kafanda bi model aradiginda asla olmuyo bulamiyosun. Ama her aisveristen sana yakisan 2-3 parca seyi toplayarak gardolabini tamamlarsan kobine sorunun da kalmiyo.

Sadece giyimle de olmuyo tabiki saclar ve yuz de cok onemli. Saclarin icin yumusatici ve parlatici urunleri bulman lazim, her sac farklidir kimseye sorma kendin bul. Birine iyi gelen urun sana gemeyebilir. Yuzun icin guzel nemlendirici ve cildi parlatan seyler bulmalisin. Bu arada kuru ve mat tene hicbi elbise yakismaz. Bak Rus kadinlarina parliyo ciltleri. Cunku onlar her sabah dustan sonra parlatici vucut losyonu surer ona yag katarlar ustune de gunes koruma kremi ondan tenleri parlak hep.

Yani sunu demek istiyorum her sabah banyoda kisisel bakimini yapmadan hangi elbiseyi giyersen giy yakismaz. Biraz da saclarina vakit ayirmalisin. Bunlar rutin aliskanliklarin olmali. Her sabah duzlestiriciyle tara giydigin elbise de daha guzel yakisir.

Back
X