Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangı renk yakışır yardım kızlar(resimli)

Yüzün çok güzell :) Ben olsam koyu sarı yapardım kaşlarınıda biraz açtınmıı tamamdır gözlerinle falan güzel oluur bence :)

Yüzün çok güzell :) Ben olsam koyu sarı yapardım kaşlarınıda biraz açtınmıı tamamdır gözlerinle falan güzel oluur bence :)

Cok tesekkurler canim :) sz boyle deyince icim gidiyor saclarim kizil bakir suanda kizillik da kapanmazmis hemen:S
az bekleyeyim diyorum

Ortaokuldan beri beyazlarım var tatlım maalesef.Tşk ederim senin kadar olmasada benim gözlerimide beğenirler :)
Saç göz bahane de insanın içi güzel oldukça yüzüne yansıyor :)

Buarada özel msjım gelmedimi sana :S

Aynen yahu bir de encok icten bir gulumseyis guzellestiriyor insani:)
Mesajin bi tane geldi tatlim ona cevap yazdim gitmedi iste 50mesajim olsun ilk sana yazacagim:)

Cok tesekkurler canim :) sz boyle deyince icim gidiyor saclarim kizil bakir suanda kizillik da kapanmazmis hemen:S
az bekleyeyim diyorum

Açtır rengini işinde profosyonel kuaförler var şip şak yaparlar..sürekli saç rengi değiştiren insanlar varr :) ama maliyeti ne oluur bilemem canımm..kızılda yakısmıstır eminimmm ama

Açtır rengini işinde profosyonel kuaförler var şip şak yaparlar..sürekli saç rengi değiştiren insanlar varr :) ama maliyeti ne oluur bilemem canımm..kızılda yakısmıstır eminimmm ama

Ya ben korkuyorum etrafta saci yipranan yananlari goruyorum ya sacim da ince tellidir.1ay dinlensin dedim.
Kizili bilmiyorum ya cok alisamadim aynada:)

Back
X