Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabana hangı renk yakışır yardım kızlar(resimli)
Ortaokuldan beri beyazlarım var tatlım maalesef.Tşk ederim senin kadar olmasada benim gözlerimide beğenirler :)
Saç göz bahane de insanın içi güzel oldukça yüzüne yansıyor :)
Aynen yahu bir de encok icten bir gulumseyis guzellestiriyor insani:)
Mesajin bi tane geldi tatlim ona cevap yazdim gitmedi iste 50mesajim olsun ilk sana yazacagim:)
Açtır rengini işinde profosyonel kuaförler var şip şak yaparlar..sürekli saç rengi değiştiren insanlar varr :) ama maliyeti ne oluur bilemem canımm..kızılda yakısmıstır eminimmm ama
Aynen yahu bir de encok icten bir gulumseyis guzellestiriyor insani:)
Mesajin bi tane geldi tatlim ona cevap yazdim gitmedi iste 50mesajim olsun ilk sana yazacagim:)
Açtır rengini işinde profosyonel kuaförler var şip şak yaparlar..sürekli saç rengi değiştiren insanlar varr :) ama maliyeti ne oluur bilemem canımm..kızılda yakısmıstır eminimmm ama
Ya ben korkuyorum etrafta saci yipranan yananlari goruyorum ya sacim da ince tellidir.1ay dinlensin dedim.
Kizili bilmiyorum ya cok alisamadim aynada:)
parlak siyah ışıkta hafif maviliği parlıyor güzel bir renk ama tabi sen kendine yakışanı daha iyi kestirebilirsin canlı görmeyince fotograftan net kestiremiyorum :13: