• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ıyı gelmeyen gereksiz insanlarla gorusmemek #huzur

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Kızlar kısa ve Oz, Gercekten de sıze ıyı gelmeyen canınızı sıkan, karekterıze ters sevmediğiniz insanlarla gorusme yin bakın bikac haftadır gereksiz benı uzen cogu kısıyle gorusmuyorum gercekten cok rahat mutluyum bos yere soylememısler az insan cok huzur, diye

Arkadasım cok doğru söylemişşin daha bu cuma günü beni çok üzen hep altan aldığım ama beni kırmaktan hiç çekinmeyen sonrada hiiççççç bişi olmamış gibi hayata devam eden aynı ortamda çalışmak zorunda olduğum vede çok yakın dost bilip karşılıklı bir çok şey paylaştığımız , arkadasım ve meslektaşımla bi iyi patlama yaşayarak nerdeyse tüm içimdekileri boşalttım..
Zaten bir takım rahatsızlıklarım varve bana uslubun vb çok kötü diğer arkadaslara böyle davranmıyorsun neden bana yapıyorsun.
Belkide ölüyorum neden ya ne istiyon sen benden vb diye epey saydım.
Hep alttan aldığım için ilk kez bu denli ğatladığım için şok oldu.
Artık selam verip geçicem yanından.
Ekşi sözlükte bunla ilgili bir konu okumuştum.
Bana yük olan herkesi ve herşeyi hayatımdan çıkarmak adına.
Şimdi kendime bile saygım arttı..
İnanki bu en iyisi.
Kurtulmak laxım bu tarz kısır ilişkilerden..

Arkadasım cok doğru söylemişşin daha bu cuma günü beni çok üzen hep altan aldığım ama beni kırmaktan hiç çekinmeyen sonrada hiiççççç bişi olmamış gibi hayata devam eden aynı ortamda çalışmak zorunda olduğum vede çok yakın dost bilip karşılıklı bir çok şey paylaştığımız , arkadasım ve meslektaşımla bi iyi patlama yaşayarak nerdeyse tüm içimdekileri boşalttım..
Zaten bir takım rahatsızlıklarım varve bana uslubun vb çok kötü diğer arkadaslara böyle davranmıyorsun neden bana yapıyorsun.
Belkide ölüyorum neden ya ne istiyon sen benden vb diye epey saydım.
Hep alttan aldığım için ilk kez bu denli ğatladığım için şok oldu.
Artık selam verip geçicem yanından.
Ekşi sözlükte bunla ilgili bir konu okumuştum.
Bana yük olan herkesi ve herşeyi hayatımdan çıkarmak adına.
Şimdi kendime bile saygım arttı..
İnanki bu en iyisi.
Kurtulmak laxım bu tarz kısır ilişkilerden..
Bende alttan alirim genelde bıde cevrem de kendini bısey sanan ukala insanlarla doluydu sımdı gorusmuyorum gayette rahatım

Huzurlu olsan konu acmazdin gibi,ne biliyim ben memnun olduğum halden ki genelde pek yok konu açmam,sindiremiyon gibi gibi : (( ve haklisin ama ben yapamam,bugün yine kırdılar kalbimi : ((
Huzurluyum aslında ne bılım dogru mu yapıyorum dıye tedirginim karsı taraf uzulur mu diyorum bir taraftan ama nebılım ukala kendını bısey sanan insanları sevmiyorum gorusmemek en iyisi yınede

İyi hoş diyorsunda senin huzurun yinede tam değilmis gibi hissettim . Var bi gerilim hali ordan buraya yansıyor
Ya nebılım kendimi kotu hissediyorum normalde bıle birinin canı sıkılır dıye soylemek istesem bile hıc bısey soylemeyen insanımdır ama karsı taraf hıc benı dusunmez falan

Kızlar kısa ve Oz, Gercekten de sıze ıyı gelmeyen canınızı sıkan, karekterıze ters sevmediğiniz insanlarla gorusme yin bakın bikac haftadır gereksiz benı uzen cogu kısıyle gorusmuyorum gercekten cok rahat mutluyum bos yere soylememısler az insan cok huzur, diye
Keşke öyle bi şansim olsaydi. Birinden öylesine nefret ediyorum ki.. her konuda benimle sidik yaristirma cabasinda olan, kuyumu kazmak icin eline gecen tum firsatlari degerlendiren, fesat, aldigim bir kiyafetin aynisini ayni hafta icinde alan gerizekali biri.. ayni ortamda calisiyorum. Sürekli burun burunayim. Nasil uzak kalabilirim ki :(((

Back
X