bana linç başlatanlar,ak kaşık değilsiniz.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
nedense açtığım bir konu üzerinden üzerime fazlasıyla gelinip ,açtığım eski konular bile art niyetle açılıp didiklenmeye başlandı.yoruldum ,tek tek çirkinleşenlere cevap veremeyeceğim.bazılarınız küfre hakarete kadar işi vardırdı.karşılık verdiğimde de beni küfürbaz ilan ederek ikiyüzlü bir tutum sergilemeye kalkanlarınız oldu.sorarım size madem bu arkadaşlar çok adilmiş,yapılan kışkırtmayı neden görememişler.?ki konu ne olursa olsun hepiniz bu meselenin dışındasınız.ne zarar görecek ne de alınacak pozisyonda değilsiniz arkadaşlar.siz ne eniştemsiniz,ne de kızkardeşim( açtığım konuya ithafen
)
buradan yaptığınız yorumlar ,linç çabası bana zarar veremez,beni tanımıyorsunuz bile.ben de sizi.ama ben çürük ve hadsiz zihniyetin gerçek hayattaki yansımasıyla çok karşılaştım,fazlasıyla incindim.bu yüzden internet sayfası da olsa hassasım.çünkü heryerdesiniz.
üstelik bana giydiren üyelerin eski açtığı konuları okuyorum,istisnasız hepsinin beni suçladığı meselelerle yada sıfatlarla gayet haşir beşir kişiler olduklarını görüyorum.örneğin saldırgan demiş,kendisinin saldırgan üslubu var,psikolojik sıkıntımı diline dolamış,bir eski konusuna bakayım diyorum hanımefendi de aynı dertten muzdarip olmuş.yani kısaca yaranız nerdense oradan vurmayı seversiniz ,bilirim
hayatım boyunca kim hangi konuda ahlak dersi verdiyse hep o konuda çürük olduklarını gördüm.kimi üyelerde de tahmin ettiğim tastamam doğru çıktı.

hadi ben kusurluyum diyeyim..siz mükemmel olsanız edebinizle eleştiri de olsa yorumunuzu yapar geçersiniz.eski konuyu hortlatmak,zaafından vurmaya çalışmak,yapılan hakareti hoşgörüp verilen karşılığı saygısızlık olarak görmek..
aslında üzerinde düşünmeye değecek kişiler değilsiniz,ama heryerdesiniz.zoruma giden o.ve hepiniz mutsuzsunuz.içimi rahatlatan bu..

Bak bunu dün gece bende düşündüm...
Umarım sadece benim hissiyatimdir demiştim içimden.
Konularını okumuş olmakla beraber yorum yazmadım hiç birine...
Ancak bu " sessiz sanal linç " olayını hissettim. Doğru bulmadim...

Güzel sözdur yakışan bize...
Zaman içerisinde sen de hata yapmamayi daha sakin olmayı basaracaksin... Umarım hersey yoluna girer....

Şu eniştenle açtığın son konuda sana karşı çıkanlardan biriyim.Ama eleştirimi uzatıp da senle kavga çıkarmadım ya da eski konuları hortlatmadım.Bunu yapanlar gerçekten saçmalıyor baya işsizler herhalde eski konularınla bu son konunun alakası yok.Bakma sen burda sana takanlar gerçek hayatta çok mükemmeller sanki ;)

Arkadaşım ben konularınızı mutlaka görmüşümdür. Fakat yorum yaptım mı yapmadım mı bilmiyorum. Benim sitede kesinlikle karşı çıktığım olay şudur ki ; kimsenin kimseyi hangi nedenle olursa incitmeye hakkı yoktur ! İsterse 100.000 beğenisi olsun !

Hortlatılan bir konunuza da yazdım dün. Bu konuda gerçekten haklısınız.

Açtığınız konularda evet yanlışlarınız var ve eleştirilmesi normal. Ama sizin konuları tek tek bulup hortlatmak, açık aramak ve namusa kadar dil uzatan yorumlar utanç vericiydi.

Üstelik psikolojik sorunları olan birine bu kadar yüklenilmemeli.

Yapılan yorumların bazıları haddi aştı gerçekten. Sizin yerinize ben sinirlendim ve öfkelendim. Bazı yorum yapanların yerineyse ben utandım...

Son olarak muhakkak tedavi olun veya oluyorsanız tedavinize devam edin.

Eleştiri sınırını aşıp hakarete varan yorumlar asla tasvip edeceğim şeyler değil lakin insanlara "çürük zihniyet" derken iğne-çuvaldız demek istiyorum size.

İnsanların mutsuz olduğunu düşünüp kendinizi rahatlatmayın. Kendinize yapacağınız en güzel iyilik terapiye gitmek, psikolojik rahatsızlığınız varsa da ilaç kullanmak olur. Biz bu ekranları kapattığımız an hayatınızda olmayacağız, ancak gerek kendiniz gerek etrafınızdaki insanlar için psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum.

Back
X