bana lutfen akil verin hep ayni seyi yasiyoruumm

minikiz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
4
0
1
Kizlarr lutfen bana yardim edin psikolojim hic iyi degilll:(( bi cocuklaa tanismistim arkadas ortamim sayesinde. 10gun konustuk hersey cok iyi giderken bianda bana biz uyumlu degiliz,biz ayri dunyalarin insaniyiz,seninle konusucak konu bulamiyorum diyip benimle konusmayi kesti. Hersey cok iyi giderken byole oldu.. aradan bi kac gun gecti ben icimdeki herseyi mesaj yazdim. Oda bana 1gun sonra "iyimisn uzulmuyosun dimi" diye mesaj atti. Sonrasinda konusmadik ama. Bir kac kere de tartistik cevremizdeki laf ve sozlerden dolayi. En son konusmamizda aramIzda problem yok diyip kapadik herseyi.. Sizce ne yapmaliyim onun hayatimda olmasini cok istedim istiyorumda ama o bana karsi hic adim atmadi.. ve bu kisi akrep burcuuu:(

Ya cok haklisin ama iste benim yapim bi degisik hep boyle hyal kirikligi yasiyorum:( mesela bu iliskimden once de eskiden beni isteyen birisi vardi ben istemiyodum.. sonra ben istedim yakinlastim ama o beni istemedi. Ve kendimi cok kotu hissettim

seni istemiyorsa bence ısrar etme . yapılcak birşey yok .

Belki ki size aşık değil. Ya onu kendinize aşık edeceksiniz ya da gitmesine izin vereceksiniz. Ama giderken tembih edin, pişman olup geri dönmesin. Geri dönerse kabul etmeyeceğinizi kafasına sokun. Bazen erkekler sonradan pişman olur ve geri dönmek için yalvarırlar. Siz baştan uyarın da öyle birşey yapmaya kalkışmasın.

Back
X