Çalışma ortamını sevememek çok etkili oldu bu halime o yüzden alışamadım eşim sorun etmiyor ama benim yüzümden kalkıp şehir değiştirdk üzülüyorum birazda utanıyorum böyle olduğu için 7 senedir izinsiz çalışan insanım ben sevmeyince sevilmiyormuşDaha hamileliginiz yeni sayılır. Buna rağmen sizin için bu kadar zorsa ilerleyen?zamanlarda çok daha zor olacaktir. Eşiniz sorun etmiyorsa maddi olarak zorlanmayacaginizi düşünüyorsanız bırakın derim.
Yarın rapor alacağım muhtemelenBirakma yari raporlu yari calisarak dogum.iznine kadar bekleyin.. Yeni oldgunuz icin alisamamis olabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun
7 senelik hemşireyim ilk defa burada bu kadar karmaşık ve yorucu bir sistem gördüm rutin yok herşey çorba gibi bir iş yapacakken beş kişi karışıyor yapacağınız şeyide karıştırıyorsunuz yazacak çok şey varda işte benim psikoloji çok bozulduHastaların ve çalışanların memnuniyetsizliğini bir kenara bırakmak lazım, sonuçta bir sonraki iş yerinizin toz pembe bir dünya sunacağının garantisi yok. Siz kendi işinize odaklanmaya çalışın. Daha 1 ay olmuş başlayalı, mutsuzum demek için çok erken geldi bana. Hormonlarınızın bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Hamileliğiniz muhtemelen sürekli böyle ağır geçmeyecek. İlk 3-4 ay belirtilerin en ağır olduğu dönem. Eğer katlanamıyorum diyorsanız, bu süreçte rapor alma şansınız varsa, ara ara bunu değerlendirin. Yeni bir düzene geçmişsiniz, bebek geliyor, anneniz bebeğe bakarım demiş... Bu şartlar düşünüldüğünde istifa etmeniz çok da mantıklı görünmüyor ama dayanma kapasitenizi de en iyi siz bilirsiniz. Biraz dayanabilirseniz, doğum izninde toparlanırsınız hem.
Hayır hemşireyimDoktor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?