• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana mantıklı bir yol söyleyin çok kötüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi _D_O_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_D_O_

Allahım merhametine muhtacız eksik etme bizden ❤️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.634
1.654
53
evliyim hamileyim Allah sağ salim nasip ederse şuanki iş yerime geçen ay tayinle geldim metropol bir şehir çok yoğun tamamen ailem için geldim annem yalnız kalmasın annem bebeğine bakarım vs dedi o şekilde oldu geldik ama ben asla alışamıyorum bir sn oturamıyorum çok yoğun çok yorucu. Bu arada çok büyük bir eğitim araştırma hastanesi. Hastalar memnuniyetsiz çalışanlar memnuniyetsiz bir tuhaf yer. Benim hamileliğimde inanılmaz ağır geçiyor sürekli mide bulantısı ve istifra. Eşim yapamazsan bırak diyor ama ben herşeyi bırakıp eşimide sürükleyip geldim diye vicdanen yapamıyorum hergün ayaklarımın sızısından ağlayarak gidiyorum eve alışınca geçer dedim ama iyice yoğunlaşmaya başladı daha kış sezonuna geçmemiş bile hastane bu az hali.
Eğer istifa edersem bir yıl tercih verememe cezası var o arada bebek doğar büyür biraz diyorum sizce mantıksız mı kendimi mi kandırıyorum kpss puanımda güzel bu arada. Olaki atanamazsam başka planlarımda var. Nolur akıl verin çok mutsuzum ben burada

Bence istifa etmeyin zaten hamileymişsin doğum iznine ayrılına kadar sık dişini sonrada 2 yıl ücretsiz izin hakkı var onu alırsın bu sürede ne yapacağına karar verirsin taşınma başka ile tayin vs

Hamilelikte daha zor geliyordur suanki şartlar,bikac ya sabredip sonra rapor alsanız daha sonrası doğum izni vs derken biraz rahatlarsınız

Orada bir sürü insan çalışıyordur değil mi? Siz yeni olduğunuz için ve hamile olduğunuz için böyle geliyordur.

vallahi ortalık işsizlikten kırılırken istifa et diyemiycem

doğum yapınca ücretsiz izin falan derken epey bi uzaklaşmış olursunuz

az daha sabır

Hastaların ve çalışanların memnuniyetsizliğini bir kenara bırakmak lazım, sonuçta bir sonraki iş yerinizin toz pembe bir dünya sunacağının garantisi yok. Siz kendi işinize odaklanmaya çalışın. Daha 1 ay olmuş başlayalı, mutsuzum demek için çok erken geldi bana. Hormonlarınızın bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Hamileliğiniz muhtemelen sürekli böyle ağır geçmeyecek. İlk 3-4 ay belirtilerin en ağır olduğu dönem. Eğer katlanamıyorum diyorsanız, bu süreçte rapor alma şansınız varsa, ara ara bunu değerlendirin. Yeni bir düzene geçmişsiniz, bebek geliyor, anneniz bebeğe bakarım demiş... Bu şartlar düşünüldüğünde istifa etmeniz çok da mantıklı görünmüyor ama dayanma kapasitenizi de en iyi siz bilirsiniz. Biraz dayanabilirseniz, doğum izninde toparlanırsınız hem.

İstifa etme zaten doğum izinlerin var önünde.
Mide bulantıların bir kaç haftaya azalır büyük ihtimalle. O zaman o kadar zor gelmez. Sık dişini..

Kayseri bölge hastanesi emin başladınız yoksa herkes çok yoğun diyor
Ama şu an hamileliginizin en kotu dönemleri geçer bunlar sabret ve doğum iznine kadar dayan

Raporu nasıl alacağım

Birakma yari raporlu yari calisarak dogum.iznine kadar bekleyin.. Yeni oldgunuz icin alisamamis olabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun

Daha hamileliginiz yeni sayılır. Buna rağmen sizin için bu kadar zorsa ilerleyen?zamanlarda çok daha zor olacaktir. Eşiniz sorun etmiyorsa maddi olarak zorlanmayacaginizi düşünüyorsanız bırakın derim.

Daha hamileliginiz yeni sayılır. Buna rağmen sizin için bu kadar zorsa ilerleyen?zamanlarda çok daha zor olacaktir. Eşiniz sorun etmiyorsa maddi olarak zorlanmayacaginizi düşünüyorsanız bırakın derim.
Çalışma ortamını sevememek çok etkili oldu bu halime o yüzden alışamadım eşim sorun etmiyor ama benim yüzümden kalkıp şehir değiştirdk üzülüyorum birazda utanıyorum böyle olduğu için 7 senedir izinsiz çalışan insanım ben sevmeyince sevilmiyormuş

Birakma yari raporlu yari calisarak dogum.iznine kadar bekleyin.. Yeni oldgunuz icin alisamamis olabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun
Yarın rapor alacağım muhtemelen

Doktor musunuz?

Hastaların ve çalışanların memnuniyetsizliğini bir kenara bırakmak lazım, sonuçta bir sonraki iş yerinizin toz pembe bir dünya sunacağının garantisi yok. Siz kendi işinize odaklanmaya çalışın. Daha 1 ay olmuş başlayalı, mutsuzum demek için çok erken geldi bana. Hormonlarınızın bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Hamileliğiniz muhtemelen sürekli böyle ağır geçmeyecek. İlk 3-4 ay belirtilerin en ağır olduğu dönem. Eğer katlanamıyorum diyorsanız, bu süreçte rapor alma şansınız varsa, ara ara bunu değerlendirin. Yeni bir düzene geçmişsiniz, bebek geliyor, anneniz bebeğe bakarım demiş... Bu şartlar düşünüldüğünde istifa etmeniz çok da mantıklı görünmüyor ama dayanma kapasitenizi de en iyi siz bilirsiniz. Biraz dayanabilirseniz, doğum izninde toparlanırsınız hem.
7 senelik hemşireyim ilk defa burada bu kadar karmaşık ve yorucu bir sistem gördüm rutin yok herşey çorba gibi bir iş yapacakken beş kişi karışıyor yapacağınız şeyide karıştırıyorsunuz yazacak çok şey varda işte benim psikoloji çok bozuldu

Back
X