- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
evliyim hamileyim Allah sağ salim nasip ederse şuanki iş yerime geçen ay tayinle geldim metropol bir şehir çok yoğun tamamen ailem için geldim annem yalnız kalmasın annem bebeğine bakarım vs dedi o şekilde oldu geldik ama ben asla alışamıyorum bir sn oturamıyorum çok yoğun çok yorucu. Bu arada çok büyük bir eğitim araştırma hastanesi. Hastalar memnuniyetsiz çalışanlar memnuniyetsiz bir tuhaf yer. Benim hamileliğimde inanılmaz ağır geçiyor sürekli mide bulantısı ve istifra. Eşim yapamazsan bırak diyor ama ben herşeyi bırakıp eşimide sürükleyip geldim diye vicdanen yapamıyorum hergün ayaklarımın sızısından ağlayarak gidiyorum eve alışınca geçer dedim ama iyice yoğunlaşmaya başladı daha kış sezonuna geçmemiş bile hastane bu az hali.
Eğer istifa edersem bir yıl tercih verememe cezası var o arada bebek doğar büyür biraz diyorum sizce mantıksız mı kendimi mi kandırıyorum kpss puanımda güzel bu arada. Olaki atanamazsam başka planlarımda var. Nolur akıl verin çok mutsuzum ben burada
Eğer istifa edersem bir yıl tercih verememe cezası var o arada bebek doğar büyür biraz diyorum sizce mantıksız mı kendimi mi kandırıyorum kpss puanımda güzel bu arada. Olaki atanamazsam başka planlarımda var. Nolur akıl verin çok mutsuzum ben burada