bana ne oluyo bilmiyorum ama piskopata bğladım yardım:((

gullumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
4.596
0
0
Ankara
arkadaşlar biliyorum okuyunca çoğunuza komik gelecek ama ben kendime ciddi sıkıntı yapmış durumdayım...
ben yaklaşık 5 yıldır özel de çalıyodum bu sene oturup kpss ye hazırlandım..bunun için mart gibi işten çıktım ve sadece sınava yöneldim...bu arda evde olduğum için biz eşimle sürekli birbirimize sarmaya başladık...galiba benim stresimi dişa vurmamdı haksızım biliyorum...ama bu süreçte eşimde bi deişti...ilgisi alakası azaldı...zaten aramızda bebek için tedavi olmayı kabul etmediği için bir gerginlik hep var.
adam başka biri oldu ya sınavdan sonra geçer dedim...stresliyim ya ben yanılıyorumdur falan dedim ama yok..manyak akşam eve geliyo yemeğini yiyo..biraz pc de takılılıp uyuyo..hiç bişey sormuyo benimle konuşmuyo ilgi sıfır...ki böle değildi...konuşurduk...dertleşirdik ve cilveleşirdik...hepsi bitti..cinsel hayat sıfırlara indi...
yeniden işe başlayacaktım sınavdan sonra ...ona dedimki işe başlamadan bişeyler yapalım hani bi yerlere gidelim ne bileyim ben işte evden uzaklaşalım dedim...rettetti...adam birden dondi ne oldu derdin ne sen bole değildin bende eksik olan bişey mi var neden uzaklaştın dedim bende yok bişey...yorgunum..çok çalışıyorum yada direk kavga çıkarıyo...
en son geçen hafta arada gittiğim bir falcı vardı..ona gittim olesine yanı bu durumla alakası yok...
bana dediki
aşk gözüküyo eşine dikkat et seni aldatacak sanki dedi..ben zaten kurup duruyodum...iyica tuz biber ekti..
şimdi sürekli bir gözlem halindeyim eskiden daha fazla..telini malini herşeyini karıştıryorum...manyağa bağladım..
açık açık soruyorum eşime başkasımı var bak çok değiştin die..valla yorugununm çok çalışıyorum görmüyoun halimi dio...yok falan dio ama midem bulandı bi kere her söyledğimi bir karşılık buluyorum oda bir süre sonra cevap vermiyo ...
yani kızlar olay bu ben mi manyaklaştım yoksa bu herif beni gerçekten aldatıyomu anlayamadım ya

Hiç aklında yokken aklına sokmasaydın keşke...
Biraz daha gözlemle ama bunaltma istersen.
Huyuna git.
Ne bileyim sevdiği yemekleri yap.
Hoş görün...
Cinsel manada da dikkatini çekmeye çalış derim ben.

şüphelenen kadının açık açık başka biri mi var diye sormasına da hastayım ne beklıyorsunuz olsa bile evet var mı diyecek?

amaç ne yani ilişkiyi germekten başka ne işe yarar bu soru?

şüphelenen kadının açık açık başka biri mi var diye sormasına da hastayım ne beklıyorsunuz olsa bile evet var mı diyecek?

amaç ne yani ilişkiyi germekten başka ne işe yarar bu soru?

elbette sorarım neden geerilecekse gerilsin ilişki nasılsa allah korusun ole bişey olursa yeterince gerilir ortam

biraz kafanı topla düşün ne yapman gerektiğine karar ver

erkekler çok üstüne gidildiğinde kendilerni geri çeker sonra mutluluğu başka yerde ararlar ama illa aldatırlar demiyorum bazen arkadaşlarıyla takılmalar falan oluyor

tatile çıkmayıda reddetmiş eğer mümkünse eşini işdeyken öğlen yemeğine çıkarmaya çalış sohbet et değilsede evde ufakbi süpriz yapıp evliliğimi monotonlaştı birazda gergindimsenigerdim hadi unutalım de ne yapacak tepkisi ne olacak bi bak

ara bende senin gibi oluyorum piskopata bağlamış oluyorum eşim sessiz sedasız kaçar evden telefonla arar ses tonumdan iyimiyim dğeilmiyim yoklar iyiysem eve gelir yoksa ufak bişi örneğin pasta alıp sinirimi geçirmeye çalışır senin kisenin gerginliğini almaaya hiç çalıştımı

biraz kafanı topla düşün ne yapman gerektiğine karar ver

erkekler çok üstüne gidildiğinde kendilerni geri çeker sonra mutluluğu başka yerde ararlar ama illa aldatırlar demiyorum bazen arkadaşlarıyla takılmalar falan oluyor

tatile çıkmayıda reddetmiş eğer mümkünse eşini işdeyken öğlen yemeğine çıkarmaya çalış sohbet et değilsede evde ufakbi süpriz yapıp evliliğimi monotonlaştı birazda gergindimsenigerdim hadi unutalım de ne yapacak tepkisi ne olacak bi bak

ara bende senin gibi oluyorum piskopata bağlamış oluyorum eşim sessiz sedasız kaçar evden telefonla arar ses tonumdan iyimiyim dğeilmiyim yoklar iyiysem eve gelir yoksa ufak bişi örneğin pasta alıp sinirimi geçirmeye çalışır senin kisenin gerginliğini almaaya hiç çalıştımı

saol cnm fikirlerin için deneyeceğim...ya bazen diyorum boşuna kuruyorum...çünkü zamanında evie gelir mesaiye kalacaksa bi şekilde arar ve hakkiketen fabrikada olduğunu da bilirim başka arkadaşlardan dolayı....ama iligisizliği işte manyağa bağladı beni

bi falcının saçma sapan sözlerine inanarak eşinizi yargılamayın.

Bir hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Falcının, büyücünün veya başka birinin gaybdan verdiği haberlere inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberânî]

unutmayın ki gaybi yalnız Allah bilir.

Siz sınav hazırlığındayken evde kendinize pek dikkat etmediniz mi? sizden neden uzaklaşmış olabilir ki? belki de adamın işle ilgili sorunu falan vardır... bırakın lütfen o falcıları onların bir yararı olsa kendi hayatlarını düzene sokarlardı:)

Siz sınav hazırlığındayken evde kendinize pek dikkat etmediniz mi? sizden neden uzaklaşmış olabilir ki? belki de adamın işle ilgili sorunu falan vardır... bırakın lütfen o falcıları onların bir yararı olsa kendi hayatlarını düzene sokarlardı:)

ya evet haklsınız evdeyim die biraz saldım ev hali işte...ama sürekli değildi bu durum sonuçta kursa gidip gelitodum sürekli evde değildim ki...ya falcı soledi die demiyorum zaten litfen yanlış anlışmasın zaten şüpeleniyodum oda ole diyince daha arttı süpelerim olay bu..

ya evet haklsınız evdeyim die biraz saldım ev hali işte...ama sürekli değildi bu durum sonuçta kursa gidip gelitodum sürekli evde değildim ki...ya falcı soledi die demiyorum zaten litfen yanlış anlışmasın zaten şüpeleniyodum oda ole diyince daha arttı süpelerim olay bu..

Ben de aldatılmış boşanmış biri olarak bir kadın hisseder bunu biliyorum... ama sizin net bir deliliniz yok.. internetle çok alakalı mı gizli tel görüşmeleri var mı ve tel şifreli mi sessizde mi ve siz neyinden şüphelendiniz sadece igisizliğinden mi;?*

falcıya inanıpta eşinize soğuk davranmayın...
yada sürekli dile getirip beni aldatıyormusun diye sormayın..

ilk basta degısen sen olmussun. stresını esıne yansıtmıssın. hatalıyım dıye kabul etmıssın.
bu surecte, esınde senın streslı hallerınden sıkılmıs olacak kı o da degısmıs.
sımdı sız hadı bakalım benım sınav stresım gectı duzel artık dersen adam tabı bukelamun gıbı hemen degısemez.

evde oldugun zamanlarda bırbırınıze sardıgınız zamanları telafi etme yoluna gıdın.
falcıya gıttım hoppala bu adam aldatıyo dıye adamı suclayamazsın kı somut delilin yoksa.
bence sen esıne ve sana eskı heyecanınızı yerıne getırecek seyler dusun falcıyı degıl:)

Sınava hazırlık sıkıntılı bi süreç olduğu için istemeden de olsa bu stresi evliliğine yansıtmış olabilirsin.
Eşin de bu durumda sıkılmış ve eski ilgisini şuan gösteremiyor olabilir.
Bence aldatma faslını düşünme bile.
Sen daha bakımlı, güleryüzlü, çekici olmayı dene bikaç gün. Biraz daha ılımlı ol, alttan al.
Böyle yaparsan kısa sürede eşin eski haline gelir diye düşünüyorum.

Eşinizin üstüne fazla gittiğiiz için bu değişim olmuş olabilir mi? Bazen burada da okuyoruz, eşiyle bir tartışma sonrası ondan soğuyan kadınları. Aynı şey eşiniz için olmuş olamaz mı?

Tavsiyem, bir süre üzerine gitmeyin, huyuna gidin. Artık mutlu huzurlu olmak istediğinizi açık açık belli edin. İnşallah düzelir.

Bir falcıya umut bağlayan bir insanın sağlıklı düşünüp sağlıklı karar veremeyeceği kanaatindeyim.

Şuanki hiçbir düşünceniz sağlıklı değil. Toparlanın ve hayatın gerçeklerinin farkına varın.
Öncelikle eşinize, eksiğinizi , neden uzaklaştığınızı sorarsanız eşiniz psikoljik olarak zaten uzaklaşır.
Bunu tekrar tekrar biçok yorumumda söylüyorum, erkekleri istemsiz geri atan sorular bunlar, onlarda farkında değiller.
İkincisi, insan birşey yakalamadan ''birimi var ? '' sorusunu sormayı nasıl gururuna yakıştırıyor anlayamıyorum.
''Şüpheleniyorum ama şüphemem rağmen hala yanındayım '' imajını vermek doğru değil.

Eşinizin kendisini birşey sanmasını sağlamayın. Eğer gerçekten yorgunsa destek olmaya çalışın.
Başka birşeyler sezinliyorsanız bunu gizli gizli yapın.
VE LUTFEN FALCI DENİLEN O DENSIZLERDEN MEDET UMMAYIN, DEDİKLERİNİ aklınıza takmayın.

Olumsuz düşünceler aslını getirir unutmayın.

Ben de falcı olsam (Allah korusun) aynı şeyi söylerdim.
Falcıya gelen evli kadının belli ki kocasından yana bir derdi vardır.
Gerisini yazmak,onlar için çok kolay.Kanmamak lazım böyle insanlara.

Anlaşılan kötü bir döngüye girmişsiniz.
Sen kendini derslere vermişsin,eşini ihmal etmişsin.O da kendini çekmiş.Şimdi geri çağırmaya çalışıyorsun ama neden gelmiyorsun demekle olmaz.
Bence bir süre üzerine gitme ama ilgini de eksik etme.Yani neden konuşmuyorsun,neden ilgilenmiyorsun demek yerine,sen ilgili davranabilirsin.
Belki gerçekten yoruluyordur.Belki sen uzak olduğun sürede,o da kendi kendine oyalanmaya alışmıştır.

Back
X