bana ne oluyo bilmiyorum ama piskopata bğladım yardım:((

bence yaptiginiz herhangi bir hareketiniz veya aldiginiz herhangi bir karar esinizin hosuna gitmemis olabilir, o yüzden bu tavirlari gösteriyor olabilir ama siz cok kararli oldugunuz icin veya kararin sizin icin büyük önem tasidigi icin itirazini dile getirememis olabilir...yani bir sekilde icine atiyor olabilir...

benim esim de ayni tavirlari sergiler mesela...

daha fazla üstüne gitmeyin, tuhaf seyler aklina sokmayin, kendi kendinize senaryolar kurmayin, birsey yokmus gibi ama iyi ve ilgili davranin, cok sevdigi seyleri teklif edin (yemek, masaj vs.)
ve olayi zamana birakin, belki sadece bir takim "adet dönemi" yasiyordur ...

hala degismiyorsa bir zaman sonra "neyin var canim?" diye sordugunuzda, belki dayanamayip hosuna gitmeyen durumu anlatacaktir...

Ben de aldatılmış boşanmış biri olarak bir kadın hisseder bunu biliyorum... ama sizin net bir deliliniz yok.. internetle çok alakalı mı gizli tel görüşmeleri var mı ve tel şifreli mi sessizde mi ve siz neyinden şüphelendiniz sadece igisizliğinden mi;?*

evet cnm ya aynen ole...

erkekeler belli bir süre sonra evlilikden sıkılıyor,malesef kadınla aynı fıtratta değiller sen sakin davran serbest bırak malesef benim eşimde bu aralar ilğisiz bende umursamazmış gibi davranıyorum ya bir süreç yada imtahan olacam yapacak bir sey yok uzulmekde haklısın ama bekle dua et sabter düzelir inşallah

Bir falcıya umut bağlayan bir insanın sağlıklı düşünüp sağlıklı karar veremeyeceği kanaatindeyim.

Şuanki hiçbir düşünceniz sağlıklı değil. Toparlanın ve hayatın gerçeklerinin farkına varın.
Öncelikle eşinize, eksiğinizi , neden uzaklaştığınızı sorarsanız eşiniz psikoljik olarak zaten uzaklaşır.
Bunu tekrar tekrar biçok yorumumda söylüyorum, erkekleri istemsiz geri atan sorular bunlar, onlarda farkında değiller.
İkincisi, insan birşey yakalamadan ''birimi var ? '' sorusunu sormayı nasıl gururuna yakıştırıyor anlayamıyorum.
''Şüpheleniyorum ama şüphemem rağmen hala yanındayım '' imajını vermek doğru değil.

Eşinizin kendisini birşey sanmasını sağlamayın. Eğer gerçekten yorgunsa destek olmaya çalışın.
Başka birşeyler sezinliyorsanız bunu gizli gizli yapın.
VE LUTFEN FALCI DENİLEN O DENSIZLERDEN MEDET UMMAYIN, DEDİKLERİNİ aklınıza takmayın.

Olumsuz düşünceler aslını getirir unutmayın.

daha öncede yazdım ama anladığım kadarıyla ısrarla anlaşılmak istenmiyo galiba ya falcı bana bole dedi hadiiii hopala ben aldım yürüyorum demedim..zaten huzrsuzdum sadece tuz biber oldu diyorum...her kadının biraz şüpeci olduğunu düşünüyorum...şüpelerimde haklıda çıkabilirim haksızda..evet şu an ortada bi delilim yok bu doğru ama yapmadığı anlmına gelmez...ha hakketen kuruntumda olabilir o ayrı
şüpeleniyorum ama yanındayım evet çünkü henüz kesin olan bişey yok ben size eşim beni aldattı onu bırayımmı die sormadım..sadece şüpelerimi payylaştım....evet gerçekten kzgın yorgun olabilir..ama duvar örmenin anlmaı yok değil mi?

bence yaptiginiz herhangi bir hareketiniz veya aldiginiz herhangi bir karar esinizin hosuna gitmemis olabilir, o yüzden bu tavirlari gösteriyor olabilir ama siz cok kararli oldugunuz icin veya kararin sizin icin büyük önem tasidigi icin itirazini dile getirememis olabilir...yani bir sekilde icine atiyor olabilir...

benim esim de ayni tavirlari sergiler mesela...

daha fazla üstüne gitmeyin, tuhaf seyler aklina sokmayin, kendi kendinize senaryolar kurmayin, birsey yokmus gibi ama iyi ve ilgili davranin, cok sevdigi seyleri teklif edin (yemek, masaj vs.)
ve olayi zamana birakin, belki sadece bir takim "adet dönemi" yasiyordur ...

hala degismiyorsa bir zaman sonra "neyin var canim?" diye sordugunuzda, belki dayanamayip hosuna gitmeyen durumu anlatacaktir...

teşekkür ederim deneyeceğim..bakalım neler olacak

Back
X