Merhabalar herkes gibi bende sorunlar yasiyorum.2 yil flort 1;5 yil nisanlilik derken 3'5 sene sonunda evlendim.cok zorluk ve cok asamalardan gectik esimin maddi durumu ilk tanistigimiz andan beri iyi degildi ama ben buna birgun olsun aldiris etmedim cok seviyo ve seviloyordum cunku.esim cok anlayisli ve sevgisini heryerde belli eden biri.ben herseye sirf onunla evlenebilmek icin evet dedim Altinimi bile emanet kabul ettim.kaynim mobilyayi alin ben odiycem dedi.simdide banane siz kullaniyosunuz siz odeyin diyo.ben calisan biriydim avmde sans buya evlendikten bir ay sonra bazi sebeblerden dolayi ayrildim.calisiyo olsaydim ben oderdim evde kira esimin getirdiginden baska bi gelirimiz yok yardim edenimizde yok bir suru borcla evlendim dahada aci olan ben HAMİLEYİM ve buna sevinemiyorum surekli agliyorum cunku zamansiz bir durumda oldu herkes evlenince bi bebegi olsun der ki burda bi cok kadin cocuk icin cirpiniyo onlarada haksizlik olmasin diye dikkatli yazmaya calisiyorum.yasim 24 anne olma zamanim geldi ama maddi zorluklar yuzunden aş eriyom kocama yuk olmasin diye soylemiyom cogu gece öle uyumusumdur.esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo ama ben evlendigime bile zaman zaman pisman oluyom ne olur akil verin delircem aglamaktan