Bana ne oluyo böyle :(

sindoom

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
71
4
18
Şanlıurfa
Merhabalar herkes gibi bende sorunlar yasiyorum.2 yil flort 1;5 yil nisanlilik derken 3'5 sene sonunda evlendim.cok zorluk ve cok asamalardan gectik esimin maddi durumu ilk tanistigimiz andan beri iyi degildi ama ben buna birgun olsun aldiris etmedim cok seviyo ve seviloyordum cunku.esim cok anlayisli ve sevgisini heryerde belli eden biri.ben herseye sirf onunla evlenebilmek icin evet dedim Altinimi bile emanet kabul ettim.kaynim mobilyayi alin ben odiycem dedi.simdide banane siz kullaniyosunuz siz odeyin diyo.ben calisan biriydim avmde sans buya evlendikten bir ay sonra bazi sebeblerden dolayi ayrildim.calisiyo olsaydim ben oderdim evde kira esimin getirdiginden baska bi gelirimiz yok yardim edenimizde yok bir suru borcla evlendim dahada aci olan ben HAMİLEYİM ve buna sevinemiyorum surekli agliyorum cunku zamansiz bir durumda oldu herkes evlenince bi bebegi olsun der ki burda bi cok kadin cocuk icin cirpiniyo onlarada haksizlik olmasin diye dikkatli yazmaya calisiyorum.yasim 24 anne olma zamanim geldi ama maddi zorluklar yuzunden aş eriyom kocama yuk olmasin diye soylemiyom cogu gece öle uyumusumdur.esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo ama ben evlendigime bile zaman zaman pisman oluyom ne olur akil verin delircem aglamaktan

Tekrar işe girme ihtimaliniz yok mu?
Veya evden bişeyler yapmaya çalışabilirsiniz.
Tek maaşla kirada otururken ev geçindirmek zor olur.
Enazından hazır evdeyken KPSS sınavlarına hazırlanabilirsiniz.

Bence kendinizi eğitin yani düşünme tarzınızı değiştirmeye çalışın.
Bu devirde esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo diyebilen kadın öyle az ki!
Sorun buradaki üyelere, okuyun yazılanları
Birçok insan "kıymetini" bilen, "kendini değerli hissettiren" bir eş için bir çok şeyden vazgeçer.
Çocuk rızkıyla gelir, bu çok doğru bir söz.
Maddi olayları da atlatırsınız, daha çok çok gençsiniz.

Merhabalar herkes gibi bende sorunlar yasiyorum.2 yil flort 1;5 yil nisanlilik derken 3'5 sene sonunda evlendim.cok zorluk ve cok asamalardan gectik esimin maddi durumu ilk tanistigimiz andan beri iyi degildi ama ben buna birgun olsun aldiris etmedim cok seviyo ve seviloyordum cunku.esim cok anlayisli ve sevgisini heryerde belli eden biri.ben herseye sirf onunla evlenebilmek icin evet dedim Altinimi bile emanet kabul ettim.kaynim mobilyayi alin ben odiycem dedi.simdide banane siz kullaniyosunuz siz odeyin diyo.ben calisan biriydim avmde sans buya evlendikten bir ay sonra bazi sebeblerden dolayi ayrildim.calisiyo olsaydim ben oderdim evde kira esimin getirdiginden baska bi gelirimiz yok yardim edenimizde yok bir suru borcla evlendim dahada aci olan ben HAMİLEYİM ve buna sevinemiyorum surekli agliyorum cunku zamansiz bir durumda oldu herkes evlenince bi bebegi olsun der ki burda bi cok kadin cocuk icin cirpiniyo onlarada haksizlik olmasin diye dikkatli yazmaya calisiyorum.yasim 24 anne olma zamanim geldi ama maddi zorluklar yuzunden aş eriyom kocama yuk olmasin diye soylemiyom cogu gece öle uyumusumdur.esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo ama ben evlendigime bile zaman zaman pisman oluyom ne olur akil verin delircem aglamaktan
allah mutluluguuzu daim etsin özellikle
her şey olur canım zamanla sırt sırta verilince
üzülme sen eşine eşinde sana böle sevgi saygılı oldugunuz sürece
aşılmayacak sorun yok,veren allah alanda allah.
sabret bakalım
bu arada aş erme mevzuna üzüldüm

Tekrar ise girmek istiyom ama hamile oldugum icin alinamiyorum malesef :(
Tekrar işe girme ihtimaliniz yok mu?
Enazından hazır evdeyken KPSS sınavlarına hazırlanabilirsiniz.

kon, post: 38496467, member: 148111"]Tekrar işe girme ihtimaliniz yok mu?
Enazından hazır evdeyken KPSS sınavlarına hazırlanabilirsiniz.[/QUOTE]
Tekrar gise

Bence kendinizi eğitin yani düşünme tarzınızı değiştirmeye çalışın.
Bu devirde esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo diyebilen kadın öyle az ki!
Sorun buradaki üyelere, okuyun yazılanları
Birçok insan "kıymetini" bilen, "kendini değerli hissettiren" bir eş için bir çok şeyden vazgeçer.
Çocuk rızkıyla gelir, bu çok doğru bir söz.
Maddi olayları da atlatırsınız, daha çok çok gençsiniz.
Zaten kendimi egittigimi dusunuyorum heralanda calisabilecek guvene sahibim yapamayacagim is yok ama hamile oldugum icin kimse calistirmak istemiyo hakli olarak
Acele etmişsin. Zorluklara katlanmayı göze almışsın demek ki. Şimdi iş aramalısın.

Ne
allah mutluluguuzu daim etsin özellikle
her şey olur canım zamanla sırt sırta verilince
üzülme sen eşine eşinde sana böle sevgi saygılı oldugunuz sürece
aşılmayacak sorun yok,veren allah alanda allah.
sabret bakalım
bu arada aş erme mevzuna üzüldüm
Ne olur dua edin bana duaya cok ihtiyacim var

En güzel mirasa sahipsiniz,eşiniz ve doğacak bebeğiniz. Allah güzel kapılar açsın,bir yol bulunur elbet. Tanıdık birileri varsa iş bakının.

Bugün bu konular sıra sıra diziliyor. 24 yaşındasınız daha ne anne olma zamanı allah aşkına? Şu yalışlıkla hamile kalma olayına da hastayım. Korunursanız kalmazsınız. Korunma yöntemi olmayan yöntemleri seçip sonra ay yanlışlıkla oldu diyorsunuz. Biraz sert oldu kusura bakmayın ama o bebekler kısmetleriyle gelmiyor malesef. Sıkıntı çekmeye razı olmuşsunuz zaten, biraz daha çekecek gibi görünüyorsunuz. Allah kolaylık versin ne diyelim.

dertlerin var ama gebelik depresyonundasın bi bismillah de güne başlarken yüzünü yıka dış dünyaya kapat gözlerini bi müddet borcu ödeyende kocan o sana yansıtmıyorsa sen derde girme evladını düşün hamileliğimi niye böyle kötü geçirdim diye başını taşlara vurursun sonra.

saçmalama canım ya çocuk kısmeti ile gelir..sen doğumunu yap bakabilecek birisi varsa 1 yıl sonra çalışmaya başlarsın..aş mı eriyorsun az az aldır. 1 kg alma 2 tane al. sakın umutsuzluğa kapılma daha zor şartlarda yaşayanları düşün.

inş allah yar ve yardımcın olur sende dua et bol bol. kendını üzme allaha sığın.

2. bebegimi bekliyorum kismetse

suna cok ama cok inaniyorum
cocuk kesinlikle kismetiyle geliyor
ayrica gebelik depresyonu caninizi sikmistir
bu ara bende bunaldim
dua edin bol bol
kalbinizi ferahlatin

Allaha şükret kıymetini bilen bir eşin var.
Aş erme olayına gerçekten üzüldüm,Allah yardımcın olsun.

: 384 yok :KK43:[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun kardeş,diyecek bir şey yok :KK43:
Bugün bu konular sıra sıra diziliyor. 24 yaşındasınız daha ne anne olma zamanı allah aşkına? Şu yalışlıkla hamile kalma olayına da hastayım. Korunursanız kalmazsınız. Korunma yöntemi olmayan yöntemleri seçip sonra ay yanlışlıkla oldu diyorsunuz. Biraz sert oldu kusura bakmayın ama o bebekler kısmetleriyle gelmiyor malesef. Sıkıntı çekmeye razı olmuşsunuz zaten, biraz daha çekecek gibi görünüyorsunuz. Allah kolaylık versin ne diyelim.
Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde hamile kaldim sonrasinda korundum ama kismet buymus
saçmalama canım ya çocuk kısmeti ile gelir..sen doğumunu yap bakabilecek birisi varsa 1 yıl sonra çalışmaya başlarsın..aş mı eriyorsun az az aldır. 1 kg alma 2 tane al. sakın umutsuzluğa kapılma daha zor şartlarda yaşayanları düşün.
Şuan söyledikleron

Back
X