- 26 Ocak 2019
- 67
- 45
- 3
- Konu Sahibi TheNegative
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var. Öncelikle bir erkek arkadaşım var yaklaşık 9 aydır bir ilişki yaşıyoruz. Bana çok saygılı ve iyi davranıyor sürekli yanımda oluyor moralim bozuk oldugunda neşelendirmeye çalışıyor. O gerçekten mükkemmel birisi. Fakat bu aralar kafam o kadar doldu ki herşey üst üste gelmiş gibi hissediyorum. Ona eskisi gibi olamıyorum ve bu beni içten içe yiyip bitiriyor. Ondan ayrılmak istemediğime emin gibiyim çünkü merak ediyorum ona yazmazsam rahat edemiyorum.Onu da kendimide çok yıprattım bu yüzden geçen gün ayrılmak istediğimi söyledim ama söylerken ben bile kendime inanamadım onun kabul etmeyeceğini bildiğim için böyle birşey yaptım belkide. Eksik bir şeyler var çözemiyorum nedenini bazen ona karşı gerçekten çok iyi oluyorum bazense çok soğuk. O ise tamamiyle bu zor süreci atlatacağımıza inanıyor ama benim pek inancım kalmadı sanki.
İlişkimiz başlarda o kadar güzeldi ki bazen eski fotograflarımıza bakıp o eski halimizi özlemiyor değilim. Benden kaynaklı bir durum olduguna eminim ve onu kaybetmek ya da ayrılmak istemiyorum.
Düşüncelerinize ihtiyacım var.

Düşüncelerinize ihtiyacım var.