Bana neden soğuk davranıyor olabilir? :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar biraz tuhaf bir şey anlatacağım size :) işe gelip giderken yolda bir çocukla karşılaşıyordum bu karşılaşmam bir yıl kadar sürdü ne o bana baktı neden ben ona neyse bir iki haftadır gördüğü zaman günaydın diyerek gülümsemeye başladı işte o anda dikkatimi çekti onunla karşılaşmak için uğraşmaya başladım hep durağa erken geldiysem bekledim vs ama bir iki defa beni görüp karşı kaldırıma geçti bugünde aynısı oldu ve anlamayamıyorum sebebini şimdi diyeceksiniz ki bana bir yabancı ve adam sana bir şey vaat etmemiş ama ne bileyim hoşlanmaya başlamıştım ondan ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Sürekli karşılasılıp, selamlaşılan kisiler alıskanlık yapıyor yani insanın gözü arıyor ve siz bayağı da uzun bir süreden bahsediyorsunuz ama ilginç olan o kadar uzun zaman selamlasma olmamis ardindan tam selam verip bir adim atilmisken siz de artik ilk firsatta konusuruz diye beklerken o yolunu degistirmis, ilginc.

Dediginiz gibi yani hic tanimadiginiz biriyle ilgili ne yorum yapabilirsiniz ki, belki acil isi vardi, belki kafasi mesguldu belki sizi gormedi bile ya da amaci seamlasmakti bunu basardi ilgisini kaybetti :)

Ama sonucta evli mi, bekar mi, sevgilisi var mi, adi ne, ne is yapar, ahlakli mi, sapik mi bilmediginiz biri, kafaya takip dusunecek bisey yok yani ortada.

Siz yaninza gelip, tanisip, sizi kazanmaya calisan erkeklere firsat verin bir erkek cok istese selam vermek icin bir yil bekler mi????

Sürekli karşılasılıp, selamlaşılan kisiler alıskanlık yapıyor yani insanın gözü arıyor ve siz bayağı da uzun bir süreden bahsediyorsunuz ama ilginç olan o kadar uzun zaman selamlasma olmamis ardindan tam selam verip bir adim atilmisken siz de artik ilk firsatta konusuruz diye beklerken o yolunu degistirmis, ilginc.

Dediginiz gibi yani hic tanimadiginiz biriyle ilgili ne yorum yapabilirsiniz ki, belki acil isi vardi, belki kafasi mesguldu belki sizi gormedi bile ya da amaci seamlasmakti bunu basardi ilgisini kaybetti :)

Ama sonucta evli mi, bekar mi, sevgilisi var mi, adi ne, ne is yapar, ahlakli mi, sapik mi bilmediginiz biri, kafaya takip dusunecek bisey yok yani ortada.

Siz yaninza gelip, tanisip, sizi kazanmaya calisan erkeklere firsat verin bir erkek cok istese selam vermek icin bir yil bekler mi????
Gerçekten tuhaf evet dediğiniz olasılıklarda var sonuçta tanımadığım biri ama anlamıyorum birden geri çekilmesini hani konuşsak etsek yasa rahatsızlık versem yapabilir ama o selam vermeden ben zaten konuşmuyorum ki onla çok tuhaf.

Gerçekten tuhaf evet dediğiniz olasılıklarda var sonuçta tanımadığım biri ama anlamıyorum birden geri çekilmesini hani konuşsak etsek yasa rahatsızlık versem yapabilir ama o selam vermeden ben zaten konuşmuyorum ki onla çok tuhaf.
Baska insanlari anlamaya calismak icin vakit harcayacaksak bu insanlar harcadigimiz o zamana degmeli bu kisi dis kapinin dış mandalı kafaya takacak bisey yok ortada siz sanirim duygusal bir yakinlik istiyorsunuz ama bu sekilde zaten bastan fiyasko, bir yil kimse kimseye bakmamis, sokaktaki bi adam tek ortak noktaniz ayni guzergahi kullanmaniz,selam veren adam istese konusurdu da, bosverin, olaki konusmaya calisirsa o zaman dusunursunuz.

Baska insanlari anlamaya calismak icin vakit harcayacaksak bu insanlar harcadigimiz o zamana degmeli bu kisi dis kapinin dış mandalı kafaya takacak bisey yok ortada siz sanirim duygusal bir yakinlik istiyorsunuz ama bu sekilde zaten bastan fiyasko, bir yil kimse kimseye bakmamis, sokaktaki bi adam tek ortak noktaniz ayni guzergahi kullanmaniz,selam veren adam istese konusurdu da, bosverin, olaki konusmaya calisirsa o zaman dusunursunuz.
Yani haklısınız o konuşmadan ben zaten adım atmam atmayıda düşünmüyorum her aşk serüvenim gibi buda fiyasko ile sonuçlandı :( kiminle tamam olur desem bir aksilik çıkıyor birde birine anlatınca o iş olmuyor kabullenmeliyim sanırım yalnızlığı.

Yani haklısınız o konuşmadan ben zaten adım atmam atmayıda düşünmüyorum her aşk serüvenim gibi buda fiyasko ile sonuçlandı :KK43: kiminle tamam olur desem bir aksilik çıkıyor birde birine anlatınca o iş olmuyor kabullenmeliyim sanırım yalnızlığı.
Yalnizligi kabullenmek degil de daha olabilir durumlar yaratmak onemli ama tabii o da cok elimizde degil. Burada konu edilecek bisey yok aslında yani ask seruveni gibi gorup basarisiz oldum diye dusunmeyin. Ask olmasi, seruven olmasi icin iliskiye donebilecek bir surec olmali, yolda selamlastıginiz birine bu anlamlari yuklemeyin yine olmadi deyip moral bozmayın, ortada olan ya da olmayan bisey yok, siz olabilecekleri cekin kendinize :)

Canım adam aynı guzergahtan geçen sıradan biri. Neden bu kadar anlam yükledin ki? Sana soğuk yapıp yapmaması için öncelikle bir tanışmanız lazım değil mi?
Adam belki de seni uzun süre görünce bir selam vereyim, yüz aşinalığımız var demiştir. Sevgilisi var mı, karısı var mı, amacı ne bilmiyorsun sonuçta. E adamı çekip bunları da soramazsın, sen hayatına devam et. Eğer senin hislerin onda da varsa seni nerede bulacağını biliyordur.

Selam verdi diye devami gelecek diye birşey yok. Bence kendine gel adım gelmese ondan .unut gitsin

bazı erkekler dikkat çekmeyi başardıktan sonra böyle inine çekiliveriyor siz de aa ne oldu vs derken kenardan sizi izleyip ego tatmin ediyo.
yerinizde olsam bugünden sonra peşini bırakır, ondan daha ilgisiz ve soğuk görünürdüm
her zaman kaçan kovalanır, b değişmez

bazı erkekler dikkat çekmeyi başardıktan sonra böyle inine çekiliveriyor siz de aa ne oldu vs derken kenardan sizi izleyip ego tatmin ediyo.
yerinizde olsam bugünden sonra peşini bırakır, ondan daha ilgisiz ve soğuk görünürdüm
her zaman kaçan kovalanır, b değişmez
Haklısınız galiba yapabileceğim bir şeyim de yok zaten yoluna pas pas olacak değilim.

Arkadaşlar biraz tuhaf bir şey anlatacağım size :) işe gelip giderken yolda bir çocukla karşılaşıyordum bu karşılaşmam bir yıl kadar sürdü ne o bana baktı neden ben ona neyse bir iki haftadır gördüğü zaman günaydın diyerek gülümsemeye başladı işte o anda dikkatimi çekti onunla karşılaşmak için uğraşmaya başladım hep durağa erken geldiysem bekledim vs ama bir iki defa beni görüp karşı kaldırıma geçti bugünde aynısı oldu ve anlamayamıyorum sebebini şimdi diyeceksiniz ki bana bir yabancı ve adam sana bir şey vaat etmemiş ama ne bileyim hoşlanmaya başlamıştım ondan ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
Selam vermiş sadece hemen hoşlanmak neola ki:)

Yanlış anlamayın ama bu hoşlanma konularında seçici olun.
Aynı durakta uzun süre karşılaşan bir çok insan artık bir yerden sonra selamlaşmaya başlıyor.

Bundan bir anlam çıkarırsanız hem selamını keser,hem karşı kaldırıma geçer.

Sabah sabah neleri hatirlattin bana :KK48:

Ayni durakta mi bekliyordunuz işi degismistir veya baska yere gidiyordur yada morali bozuktur yada biri vardir hayatinda vs vs hersey olabilir...
Sürekli mi kaciyor artik senden?

Ben de aynı güzergahta sürekli karşılaştığım kişilerle "günaydın,iyi akşamlar" şeklinde selamlasirim. Hic sohbetimiz yoksa gulumseyip basimla selamlarim.Çevre düzenlemesinde ,sokağın temizliğinde görevli kişilere "kolay gelsin" dilerim. Sanırım o bey de insanlarla böyle bir iletişim kurmayı seviyor ancak sizin bunu farkli anlamlandirdiginizi görünce geri çekildi.

Sabah sabah neleri hatirlattin bana :KK48:

Ayni durakta mi bekliyordunuz işi degismistir veya baska yere gidiyordur yada morali bozuktur yada biri vardir hayatinda vs vs hersey olabilir...
Sürekli mi kaciyor artik senden?
Bir iki defa denk geldi yani karşıya geçti birden dediğiniz gibi farketmedi bile belki bilmiyorum tanımadığım bir insana fazla anlam yüklerim belki ama o bakışlarını görseydiniz bana hak verirdiniz elbette bende her selam verdiğim insandan elektrik almıyorum bu çekim meselesi birazda. :/

Belki yanlış anladığınızı anladı. Selam vermek de suç şu devirde dedi ve uzak duruyor

Ben de aynı güzergahta sürekli karşılaştığım kişilerle "günaydın,iyi akşamlar" şeklinde selamlasirim. Hic sohbetimiz yoksa gulumseyip basimla selamlarim.Çevre düzenlemesinde ,sokağın temizliğinde görevli kişilere "kolay gelsin" dilerim. Sanırım o bey de insanlarla böyle bir iletişim kurmayı seviyor ancak sizin bunu farkli anlamlandirdiginizi görünce geri çekildi.
Ama farklı anlamlandıracak bir davranışım olmadı ki ona karşı durakta bile beklerken görmedi beni.

Belki yanlış anladığınızı anladı. Selam vermek de suç şu devirde dedi ve uzak duruyor
Sanmıyorum hayır herhangi bir davranışta bulunmadım buna mahal verecek selam vermek neden suç olsun şuan orada olmadığınız için size saçma geliyor durum ama keşke o anki bakışlarını va görme şansınız olsaydı beni anlardınız.

Back
X