Merhabalar, ben 21 yasinda,evli ve 1 cocuk annesiyim. Esimle ailemi karsima alarak evlendim, o kadar cok sevdim onu. Daha sonra ailemide razi ettim. Esimle cidden büyük bir ask yasayarak evlendik. Flört dönemi nisanlilik dnemlerimiz cok güzeldi fakat evlendikten 2 gün sonra esim gercek yznü gstermeye basladi. Beni 2 gnlük evliyken aglatmaya basladi.
kvlerle kalmayi bile kabul etmstm onun icin. Sürekli kendisi konusmak,hep ön planda olmak,benim ona itaat etmemi,sus deyince susmami,yap dedigini harfiyen yapmami istiyor ve acikca bunu bana söylüyor. Annemlere gitmem sorun oluyor. Halbuki bundan 1 sene önceye kadar haftada 3 kez beni anneme götrrdü. Kendisi ben olmadan bile giderdi. Simdi gittigim an evde kavga kiyamet cikiyor. Surat asiyor agresiflesyr. Konuyu o kadar didiklemem ragmen istemyrm nedeni yok diyor. Sigara icmeme karisiyor gizli kacak sigara iciyorum. Kisacasi hayatimda ondan baska grstgm kimsenn olmasni istemyr arkdslrmla annemle komsularmla olan diyalogumu kendisiyle kiyaslayip, herkese ondn cok deger verdgmi sylyr. Halbuki onun hakaretine küfürüne beni heryerde rencide etmesine ragmen ben hala ona es olarak yapmm gerekn hersyi ypyrm. Doymuyor. Bana sinir krizleri gecirtiyor,sonra ben ne yaptim diyor. 1 kere dayagini bile yedim. Utanarak söylyrm bogazimi bile skti mosmor etti. Bogacakti beni nerdeyse. Ona ragmen bosanmadim ondan. Hala yüzsüzce benimle ugrasiyor. Bunlari yüzne syleyncede bagirark beni pistirmaya calisiyor. Hem ondan bu kadar sogumusken, gecenlerde evde muska bulmam buna tuz biber oldu. Evimize giren cikan kimse yok kvlerden baska. Her haliyle yeni oldugu bellli bir muska sikica posete sarilmis ve biri insan biri bebek suretindede iki tane kursun buldum. Elektrik süprgesinin hortmuna takilmisti. Allah kalbmi biliyr annesnden süphelenyrm. Cnkü esimin yengesinede yaptirmislar zamaninda. Esime bunu söyledigimde hic sasirmadi belki korumak icin yapilmistir dedi. Onun sasirmamasi beni cok korkttu acikcasi. Byk ihtml kvde onun beynini ykyrk syledi iyi bisey evinize sokucam diye. Evde duramiyorum pskolojm bozuk hersey üstme üstme geliyor. Kendimi taniyamaz oldumm.. Kendi evimize cikacagiz ona bile heycanlanamyrm cnkü esim ve ailesi btn yasam enerjmi alip tkettler. Btn gnm oturarak gecyr. Hicbrsey yapmak bsy yemek icmek istemyrm. Bana yardm edin ben bu islerin neresinden tutupta yeniden ayaga kalkayim.