eşini bizden daha iyi bilirsin tabi. verdiğin cevaplara göre yorum yaparsak. eşin başta k.valideninde doldurmasıyla, bebeğin kendinden de olmadığı şüpesi düşmüş içine... ama tüm suç eşinin. k.validen ne derse desin eşinin kişiliği ile alakalı bunu unutma....
genç yaşata evlendiğin için birşey demiyeceğim. ezilen, şiddet gören kadınların hepsi genç ve cahil değil malesef. üniversitedeki mühendis bir hocamın eşini dövdüğünü, üstelik o bayanında mühendis olduğunu öğrendiğimden beri her durumdaki kadının şiddet görebileceğini anladım... kişilikle alakalı.....
iyi olduğunuz günlerde eşinle konuşmayı dene. sinilerine hakim olup, kur yaparak. belki o dilden anlar....
dengesiz demekki... psikoloğa gitse keşke... sende bol bol dua et...
Bir yanlis anlasilma oldu. O kv babalik testi istedi benden ele güne karsi basi dik gezecekmis. Bende utanck sklck bsym yok dye kbl ettm. Bnm icin frktmz bnm basim dik dedim. Esimin haberi yoktu bndan nikahtan 2 gün sonra syledim ve nasil byle bsy der dye cok snrlendi ama sonucta bz brbrzmze girdikk.. Esim benim ne oldugumu hayatmda bu anlmda bir allahin kulnun olmadigini cok iyi biliyordu zaten. Bu konu acildikcada yine ailesini savunuyr. Nitekim bu konu oldu ama esim ailesiyle daha dogrusu kv ile kavga ettii. Bana sormadn nasil böyle bisey yaparsin dedi. Ve ben bu pislikle hala ayni evdeyim. 2 aya evime gececegim bu arada.