Bana neler oluyor böyle?

eşini bizden daha iyi bilirsin tabi. verdiğin cevaplara göre yorum yaparsak. eşin başta k.valideninde doldurmasıyla, bebeğin kendinden de olmadığı şüpesi düşmüş içine... ama tüm suç eşinin. k.validen ne derse desin eşinin kişiliği ile alakalı bunu unutma....

genç yaşata evlendiğin için birşey demiyeceğim. ezilen, şiddet gören kadınların hepsi genç ve cahil değil malesef. üniversitedeki mühendis bir hocamın eşini dövdüğünü, üstelik o bayanında mühendis olduğunu öğrendiğimden beri her durumdaki kadının şiddet görebileceğini anladım... kişilikle alakalı.....

iyi olduğunuz günlerde eşinle konuşmayı dene. sinilerine hakim olup, kur yaparak. belki o dilden anlar....

dengesiz demekki... psikoloğa gitse keşke... sende bol bol dua et...

Bir yanlis anlasilma oldu. O kv babalik testi istedi benden ele güne karsi basi dik gezecekmis. Bende utanck sklck bsym yok dye kbl ettm. Bnm icin frktmz bnm basim dik dedim. Esimin haberi yoktu bndan nikahtan 2 gün sonra syledim ve nasil byle bsy der dye cok snrlendi ama sonucta bz brbrzmze girdikk.. Esim benim ne oldugumu hayatmda bu anlmda bir allahin kulnun olmadigini cok iyi biliyordu zaten. Bu konu acildikcada yine ailesini savunuyr. Nitekim bu konu oldu ama esim ailesiyle daha dogrusu kv ile kavga ettii. Bana sormadn nasil böyle bisey yaparsin dedi. Ve ben bu pislikle hala ayni evdeyim. 2 aya evime gececegim bu arada.

eşini bizden daha iyi bilirsin tabi. verdiğin cevaplara göre yorum yaparsak. eşin başta k.valideninde doldurmasıyla, bebeğin kendinden de olmadığı şüpesi düşmüş içine... ama tüm suç eşinin. k.validen ne derse desin eşinin kişiliği ile alakalı bunu unutma....

genç yaşata evlendiğin için birşey demiyeceğim. ezilen, şiddet gören kadınların hepsi genç ve cahil değil malesef. üniversitedeki mühendis bir hocamın eşini dövdüğünü, üstelik o bayanında mühendis olduğunu öğrendiğimden beri her durumdaki kadının şiddet görebileceğini anladım... kişilikle alakalı.....

iyi olduğunuz günlerde eşinle konuşmayı dene. sinilerine hakim olup, kur yaparak. belki o dilden anlar....

dengesiz demekki... psikoloğa gitse keşke... sende bol bol dua et...

ne olduysa 1 yıl dıosun ama evlendık 2 gun anladım yuzunu dıede yazmıssın?
esın 1 yıldırmı boyle yoksa evlendıgınızden berımı?
eger 1 yıldır boyle ıse tek sebep anasıdır.
bende sırf o anasından sebep cok cektım cnım
Ama esım suan Allaha sukur gercklerı grdu mutluyum...

evet evlendik 2.günü beni aglatti. Annesi olacak o domuzun benden babalik testi istemesi üzerine hakli olarak tartisma cikardim cünkü. Ondan sonra gayet iyiydik. Ilk gelin geldigim evden tasinip baska bi eeve gectik hep beraber. Ozamandan bu yana yani 1 yildir beni sinir hastasi etti. Sürekli tartisma halindeyiz. Her evlilikte tartismalar olur ama suan yasanan tartismalar banada iliskimizede cok zarar veriyor. Kv ayni is yerinde calisiyolar. Sabah evden mutlu mesut gönderdgm adam isten anasiyla gelince saldircak köpege dönmüs oluyor.

evet evlendik 2.günü beni aglatti. Annesi olacak o domuzun benden babalik testi istemesi üzerine hakli olarak tartisma cikardim cünkü. Ondan sonra gayet iyiydik. Ilk gelin geldigim evden tasinip baska bi eeve gectik hep beraber. Ozamandan bu yana yani 1 yildir beni sinir hastasi etti. Sürekli tartisma halindeyiz. Her evlilikte tartismalar olur ama suan yasanan tartismalar banada iliskimizede cok zarar veriyor. Kv ayni is yerinde calisiyolar. Sabah evden mutlu mesut gönderdgm adam isten anasiyla gelince saldircak köpege dönmüs oluyor.

aynı ısyerıde mı çalısıolar!!!iin ck zor ozaman

cok haklisin.. Hayir artik sevdigimi asik oldugumu söylemiyrum. O sevgi yerini aliskanliga birakti. Eskisi gbi sevmedgmi ondan sogudugumada syledim kendisine.. Ne yapmaya calistgni kendiside bilmyr. Pisman oluyr hcbsy olmams gbi yasamna deam edyr. Esimde kisilik bozuklugu oldugunu dsnyrm. Kendisi icin yardim almasini bile istyrm ama yanasmyr. Banada bu gdsaat degisecek gbi gelmyor. Cok emek verdm cok fedakarliklar yaptim kendmden cok ödün verdim. Ama artik olmuyorsa olmuyor diyorum. Suan kendi evimize cikma arifesindeyz. Kendi evimize cikana kadar sabredcm sadece ama dediginz gbi kendimi degersz grmyrm artik. Degersiz degilim. Ozamanda ayni seyleri yasatmaya devam ederse bu is burada btck. Simdi belki dyrm yne.. Belki kendi evmz olnca hersy degsr. Acabalarla yasamaktansa yasayip grmek istyrm. Dedigim gbi 1 yil önce böyle degildi. Ne olduysa benim asla sevemeyecegm bi adama dönüstü.

En azından artık sende farkındasın bazı şeylerin, denemek istemene bir şey diyemem herkesin düşünceleri, duyguları farklıdır.
Psikolojik bir duruma benziyor dediğin gibi ama bunun ceremesini sen çekmek zorunda değilsin, eğer gerçekten psikolojikse yardım alıp sorununu aşması lazım, sende ağlama duvarı ya da kum torbası değilsin değil mi?

Ha tedaviye yanaşmıyorsa kendini ve çocuğunu düşüneceksin sen olduğun sürece çocuğun iyi olur bunu unutma, değişmediğini farzederek devam ediyorum; çocuğunun nasıl bir yuva da nasıl bir baba figürüyle büyümesini istersin? Annesine saygı duyan bir babayla mı? Yoksa çocuğunun gözü önünde annesini aşağılayan, hakaret eden, kaba davranan bir babayla mı? Hangisini görerek büyürse multu olur, sağlıklı bir psikolojisi olur?

Hem artık çocuklar annemiz bizim için katlandı babama demiyorlar, o klasik türk kadını bahanesi olarak tarihin eski sayfalarında yerini çoktan aldı, çocuklar daha çok beni böyle bir ortam da neden büyüttün? neden yaşattın bunları bana diyorlar? Allah yardımcın olsun, inşallah her şey gönlünce olur ama lütfen aklını kullan, insan koca kahrı çekip altında ezilmek için gelmiyor dünya' ya. :50:

Çoooookkkkk haklisiniz hepinize cookk tesekkür ederimm. Elimden geleni emeklerimin bosa cikmamasi icin yapicam. Esimi aile terapistine götürmeye calisacagim. Hatta sart kosacagim. Ona gecen egolarin ne zaman benden önemsiz olur, bana saygili ve anlayisli olursun ozaman srninlr konusurum dedim. Dün özür diledi. Acikcasi o muskalari buldugumdan beride esimle gözle görülür degisiklikler olmaya basladi. En basiti benden hic özür dilemezdi. Bisey olmamais gibi devam ederdi. Artik kendimi ezdirmeye niyetim yok ne ona ne ailesine. Nede benim ailemi ezmelerine... Cok tesekkür ederim yardimlariniz icin. Cocugum icin, en dogrusu neyse onu yapacagim. Bu gidisatlada devam ederse kendisi bilir. Kaybedecek biseyim yok su saatten sonra.

Back
X