Bana neler oluyor böyle

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
16
İstanbul
Ardşlar önceki konularmı okuduysanız bilirsiniz herşeyi kafaya takan ben ağlayan sızlayan hep olumsuz düşünen ben o gitmiş yerine umursamaz rahat bi kadın gelmiş kimseyi takmıyorum biri bana suratmı asıyo bende asıyorum umursamıyorum biri bana lafmı sokuo hemen cevabını veriyorum ve bunları hiç dert etmiyorum 1 hafta öncesi böylemiydim ayy ne kadar kötüydüm pskolojim darmadağındı ne oldu şimdi bana ya yoksa deliriyomuyum ben

arkadaşlar daha önceki konularınızı nereden okuycam? ben bilmiyorum bi kaç arkadaş konularında sizin gibi daha önceki konularımı okumuşsanız yazmış ama ben nereden okunacağını bilemiyorum, yardımcı olabilir misiniz??

Konusunu okumak istediğin kişinin üzerine tıklayıp, profil bilgileri diyorsun, sonra sol kenarda 'açtığım konular' yerine geliyorsun

Ne güzel işte, kafaya takmamak en güzeli, daha ne istiyorsunuz delirmekle alakası olmaz

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama ; doğru yolu bulmuşsunuz

Fazlaca umursamamak , gerekene gereken cevabı verebilmek delilikse , çoğumuz çoktan klinik vakayız .

Bu kadar inişli çıkışlı duygu durumunuz sizi endişendiriyorsa , belki tecrübe kazanıyorsunuz yaşadıklarınızdan , bundan sonrasını bekleyin.Yine cevap vermeyen , takıntılı halinize dönerseniz o zaman önlem almaya bakın.

sana ne olmuş arkadaşım bilmiyorum ama iyi olmuş bence.. böyle devam etmesi dileğiyle...

Evet çok inişli çıkışlı durumlar yaşadım biara kendimden umudumu kestim okadar özenle yaptırdığım okadar para harcadığım evimden çıkacak kadar.ve bir arkadaşım dediki ne oluyor sana bi sirkelen neden savaşmaktan kaçıyosun bu onları daha çok sevindirecek ve dairen eltine kalacak dedi hırçın ol kimse sana dişini geçiremesin kimseyi umursama dedi yani bir nevi(ben o sırada ağlıyorum arkadşım sinirlendi)yüksek sesle söyledi bunları.birde sizlerden aldığım tavsiyeler hep aynıydı sizi dinledim yada bilmiyorum bana iyi geldi açılmak akıl almak kendime geldim ya aklım başıma geldi topladım kendimi belki o duygu bozukluğuyla evimi bırakıp kiraya çıkacaktım+eşimin ailesi reddetcekti bizi çok kızarlardı biliyorum+eşimin pskolojisi darmadağın olcaktı+madden ve manevi yönden kötü olcaktı ama nasıl olduysa kurtuldum o psikolojiden o insanları hergün görüyorum ama umuruma bile gelmio takıntım kaltı artık.mesela benim bir konum daha var annemle sıkıntılarım oldu onu bile takmıyorum artık annemde olsa biyerde durmasını öğrettim ve öğrendim

Sana ne mi oluyor?
Her insanin olmasi gerektigi gibi bir insan oluyorsun.
Amaan ya bosver kimin ne dedigini ne takiyorsun ki?
Senin adina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…