bana neler oluyor?

ecisbicis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
84
0
36
İzmir
kızlar erkek arkadaşımla ayrıldık.Deli gibi güven ve sevgi vardı ona karşı.Şu anda yaşadığımız tartışmalarda kızmakta çok haklıyım yanı dayıma dedemle ilgili bi konuda (ki hiç ama hiç dinlemen tamamen haksızca) küfretti köpürdüm tabiiki gereken cevapları bir bir verdim, saygı sınırını aşmadım kırgınlığımı ve yaptığının saygısızlık olduğunu söyledım.O günden beri aramadı yine dayanamadım ah akılsız başım telafı beklemek hata olurdu dedim herneyse işte o kuru bi pardonu yeterli gördü sonrasında arayıp telafı etmeye çalışmadı.Şu an ne hissettiğimi anlayamıyorum, sanki bana artık kimse aşık olmayacak gibi (o da değilmiş bunu farkettim) ya da nasıl desem hep ilişkiler birbirinden birşey saklayarak geçecek gibi geliyor.Aslında derdimi tam anlatamıyorumnda yanı bız bu adamlara güvenip ailevi sorunlarımızı anlatamayacakmıyız aman başına kalkar anlatma aman eksiğimizi görmesin diye mi geçecek? Kime danışsan anlatmamalısın böyle olur sonu diyor, peki bu ne kadar sağlam bi ilişki olur?Öyle bi halde kaldım kı ne doğru duzgun ne hissettiğimi ne sorunumu ne de gelecekten beklentimi anlayabiliyorum, ha bi de aşkta gurur olmaz diyenler var

aşkta gurur olmaz mı?

kim diyo onu..

ask yuzunden gururundan tamamen vazgecersen paspas olursun...

herneyse...

canım suan kafan cok karısık hersey daha yeni heralde.. zamana bırak

bizde hata erkekleri hayatımızın merkezine koyuyoruz sonra da gelsin dus kırıklıkları

kimse icin bunu yapma... hayatını yasa o sure zarfında karsına cıkanları da iyi tahlil etmeye bak... alnında yazılıysa gunun birinde bulursun zaten anlayıslı ve sana asık ve sadık kalacak bir adam

ama suan daha cok yeni kafanı askla meskle erkeklerle alakalı seylerden sıyır baska seylere odaklan

zamanla gececek cevabını bulacak kafandaki tum sorular

insanlardan mutlu aşın sırlarını dinlerken iyice karışıyorum herşeyini anlatma nasıl bi ilişki paylaşmaktır hala anlayamıyorum. Annemde daha çok küçüksün ondan bu değirmenlere savaşın diyor

aşkta gurur olmaz hiç inanmıyorum buna gurur yapma yapma sonra değerin kalmaz olursun belli bi noktaya gelinmedikçe aile sorunları anlatılmamalı birde öyle her sorun değil anlatılması gerekenler olmalı bence hiç uğraşam o yolun asen yoluna iş olacağına varır

o kadar yoruldum ki , her gün yaşananlara o kadar çok şaşırıyorum ki sonuç bulmaya çalışırken iyice karışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…