bana öğütler verin arakadaşlar???

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar uzun süren bir ilişkim var ama artık eskısı kadar deger verılmedıgımı dusunuyorum ilişkimızde hıc romantık gıden bır sey yok sevgılım zaten oyle seyler yapmayan bırı ama dusundugumde eskıden bayagı guzelseyler yasamısık sımdı ıste cok yakın degılız bılıyorum sımdı bana uzak dur mesaj atma hep dıceksınız ama ınanın yapıyorum bazen gunlerce gorusmuyoruz ozlesın dıye ama bıkerede ozeldım demıyo ben sormadan uzuluyorum arkadaslar uyuyamıyorum bana ılgısız davranmasına katlanamıyorum.bana askım demıyo canım demıyor neden demıyon sevmıyormusun dıyom ne alaka desem nolcak demesem nolcak dıyo sevmesem neden yanında olım dıyor ben onu cok sevıyorum arkadaslar napmalıyım kıymetımı bılmesı ıcın benı kırdıgını anlamasını istiyorum evet canlarım bana oğütlerınızı verın bende dınlıyım:95:

İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor bilemiyorum ama eğer gerçekten özledim bile demiyorsa, kendini çok da üzme bence.. Hadi tamam düzeldi birşeyle, sonra yine aynı şeyler olmayacak mı? ya da şunu sorayım ilişkinin kaçıncı ayından ya da senesinden sonra bu şekilde davranmaya başladı sana karşı?

Yokluğunda özlemiyorsa, aşkım canım cicim demiyorsa ozaman üzgünüm kardeş.. sende kapat bu defteri. 10-15 senelik evli arkadaşlarım var, birbirlerine aşkım canım, hayatım diyor.. seninkine bak, adam defteri kapatmış senin soğumanı bekliyor. seni istemeyeni sen hiç isteme.. sende kapat defteri yoluna bak..

ona neden değiştiğini sorsana hem ne demek desem ne olucak demesem ne olucak neden böyle düşündüğünü sormalısın bence al karşına konuş bunların seni kırdığını söyle sen bu konuşmayı yaptıktan sonrada hala aynen devam ediyorsa demekki o seni kafasında bitirmiş ama sana sana bunu söylemiyor olabilir ama inş. öle değildir konuşarak aşarsın bu zor durumu

sanırım klasik erkek ritüeli.. uzun ilişki dediğine göre artık sürekli canım,cicim,seviyorum demenin anlamını kaybedeceğini savunacak erkek tiplemesidir kesin..Al karsına sor derdini öğren..çek desturunu..uyar yani beklediğini söyle.Baktın düzelme yok.Aksi halde sana nasıl davranıyorsa sende aynısını yap.o arıyosa ara.. msj atıyosa at.. canım dıyosa canım de.. demıyosa deme..Neden nıcın sorgulayıp arastırmaya kalkarsa ''kısasa kısas yapıyorum'' deme sakın.. dıkkat ederım de..

yukarıdakı yazdıklarım hissetiklerini yansıtabılmen amaçlı tavsıyelerdı amaa bencee sakın bişeyleri zorla yapmasını isteme..İçinden geçiyosa söylesin..geçmezse söylemesin.. anlamı olsun.üzüldüğünü yansıtma çok fazla ve bekle bakalım..

Sana tavsiyem üstüne düşme bırak o atsın mesaj kaçan kovalanır zaten. hayatının merkezine kimseyi koyma bence pek kimsenin değiceğini düşünmüyorum

cnm uzun ilişkilerde böyle dönemler çok sık olur.

Mesela ayda kaç kez görüşüorsunuz.

Bizde uzun yıllardır birlikteyiz çok zor günlerimizde oldu birbirimizden sıkıldığımızı düşündüğümüz zamanlarımız oldu

Ama inan ki eğer içinizdeki gerçek sevgiyse bunları mutlaka aşıyorsunuz.

Bide yaşınızla çok ilgili

Hem ergenlik tamamlamaya çalışmak aynı zamanda bi ilişki yürütmek çok zor

Bizimkisi öyle bi dönemdi.

ama şu an ikimizde bulutların sütünde gibiyiz.

Peki sen ona aşkım cnm diyor musun?? Sen dersen o da der belki Yada önceden beri mi demiyor. Şimdi mi başladı dememeye?

ben 20 yasındayım ıda 21 canım 4yıldır bırlıkteyız canım onu cok sıktıgımı soylemıstı neblım ozaman danberı demıyor bıkere neden demıyon demsıtm desem yıne baslıcan benı sıkmaya demıstı kafasında bıtmıstır demıs kımı arkadaslar ya gecende daha dogumgunmdu bana süpriz yptı hdıye aldı sevmese yapmaz oda var tuhaf zamana bıraktım:S

bence çok fazla üstüne düşüyorsun biraz rahatına bırakmayı denesen:44:

sırf bı adı olsun dıye ayrılcak deilim 4yılımı vermısım sevıyorumda neden ayrılım dert yanıcaz tabıı ama uğrasmadan kımse ılerleyemez aşk boyle bişi

sen çok seviyorsun anlaşılan ..4 yılın 8 olup ondan sonra ayrılmassın inş.....ben bu durumlarda sadece giden zamana vakit kaybına acıyorum....

hiç hesapda yokken bırden terket .sarsılır kendıne gelır .ben de sevgılıme askım bebegım canım cıcım demezdım .özlediğimi hiç ifade etmezdım .o sorardı zar zor evet ozledim derdim.hoslanmıyordum boyle ask böcüklü durumlardan .sonra durumu anladım kı ,boyle seylerden hoslanmıyor degılmısım meger .yani sürekli o boyle canım cicim çıt kırıldım davrandıgı ıcın bana ,benımde soylemeye hıc fırsatım olmazdı .bıraz da sımarıklık olsa gerek .o'nun sevgısınden eminim ya.neyse bu bırgun benı bır terkettı ama bır terketti.:18: ne aradı ne sordu.baktım cocuk cıddı cıddı gıttı .aradım sonra yine ben gayet rahatım gururdan da odün vermıyecegım yaa,ne yapmaya çalısıyorsun amacın ne dıye telefon actım .canım askım bayag isyan etti;bz nasıl sevgılıyız ben senı anlamıyorum zaten sureklı kavga eden bır cıftız ,ustune senın sevgısız hallerınle bu ılıskı yurumez dedi.ben de ne alaka sacmalama ben senı sevıyorum dedım .o'da ,ama ben bunu bılmıyorum dedi.çok kötü olmustum .bana sevdıgını hıssettır dedı .''seni seviyorum ''demek kadar güzel bir sey varmı dedıgın de cok kötü olmustum .barısmıstık ama eskı sevgılım eskısı gibi degildi.meger nasılda susamısım 1 hafta da onun askına ben o sevgisini ifade etmedgınde, anladım bu durumu .ben 1 hafta da bu durumdan cok etkılenırken ,kım bılır 1.5 yıl o nasıl etkılendı .canım askım benım cok sevıyorum onu cookk. eskı sevgılıme cevırmek ıcın bayag bır ugrastım ama deger sımdı hersey yolunda cok sukur
aman ya bu yorumu tesaduf eseri okur fılan ,her ayrılıkta bır taktık olarak kullanmaya baslar .:18:Allah korusun .

Son düzenleme: