Bana öneride bulunurmusunuz

Neden bosanamiyorsunuz?
Size saygisi sevgisi olmayan bir insanla ömrünüzün geri kalanini devam ettirmek istiyorsaniz anlayabilirim. Düzelmesi icin caba gösterdiniz mi, ya da konusmayi denediniz mi kendisiyle? Ya da evlilik terapistetine gitmeyi deneseniz?

Boşanamıyorum demişsin neden? Hayatını bu adamla mı geçiriceksin tek artı yönü bile yok. Bence sen o nasıl davranıyosa iki katını yap o zaman görüceksin ki roller değişcek. Bu devirde kötü olan değer görüyor sen daha kötü ol o senden daha iyi olur merak etme.

Bu adam beni seviyor diyorsunuz ya emin misiniz? Duygusal olarak da birşey görmedim, e cinsellikte yok. Muhabbet yok. E ne var bu adam da. Nasıl anladın seni sevdiğini.?

Valla çekilecek dert değil. Bu karakterle 30_40 yıl nasıl yaşanır ki. Seni üç beş senede kocatir.

Karakteri bu değişmez belli ki.

Offf hü nasıl bir adam ve sen nasıl evli kalabiliyorsun? Sana kendini değersiz hissetmen için elinden geleni ardına koymamis ama sen degerlisin önce insan olarak boşanamıyorsan sen de ona öyle davran

Bosanamiyorum demişsiniz. Çift terapisi alın gerçi bence faydasi olmayacaktır her hususta kendini haklı gören biri buna yanaşmaz. İyi bir psikiyatr bulun ve antidepresana başlayın. Daha az acı cekersiniz.

Okurken bile çok üzüldüm. Sen bunları yaşarken binlerce katıyla üzülüyorsundur. Kendine bunu mu layık görüyorsun? Evlenmeden önce de mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? O bu şekilde davranıyorsa siz de tamamen ilgisiz davranın, yemek yapmayın hiçbir şekilde konuşmayın soğuk kalın bir süre. Belki de silkelenip kendine gelmeye ihtiyacı vardır. Bu tarz birinin terapist desteği almayı da kabul edeceğini sanmıyorum. Ailesiyle ilişkiniz nasıl? Ne kadar süredir evlisiniz? Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok ve bu bence umut verici boşanmanızın kolay olması açısından. Boşanamama sebebi ne?

İkiz Cocuklarım var benim.. boşanamama sebebim bu birde bi kere boşanmak için adliyeye gittim bu kadar da değersiz değilim diye.. orda sıra beklerken amcanın biri öyle muhabbet filan derken niçin orda, oldugumu sordu söylediğimde yuvayı dişi kuş kurar dedi. Haklı galiba dedim. Çabalamaya karar verdim. terapisti herzaman söylüyorum ama asla bunu kabul etmiyor. Ben de beni sevdiğine inanmıyorum aklı basında hiç kimse inanmaz buna zaten ama o sevdiğini söylüyor.ben çocuklarım bir ailede büyüsn istiyorum. Düzelsin istiyorum.

Bu adamın sizi sevdiğine emin misiniz ? Yanlış anlamadiysam çalışıyor ve ekonomik gucunuzde var e çocukta yoksa daha düşünücek ne var ?

Çok üzgünüm bu yorumu çok zor yaparım ama gerçekten eninde sonunda boşanırsınız
En iyisi bi beş yıl dolmadan çocuğunuz olmadan yaşam enerjiniz bitmeden konuşun olmuyorsa devam etmeyin
Adam hiç unut vaadetmiyor

Ben daha çok bu insanla neden evlendiğinize takıldım. Tamam erkekler ileride odunlaşıyor da siz bu adamla tamamen zıtsınız. Bu adamın evlenmeden önce kendini belli etmediğine asla inanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…