Bana öyle bir şey söyleyin ki bu durumdan kurtulayım, artık yoruldum

ayxixxsxxixgxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
8
0
86
İstanbul
4 senelik evliyim evliligimde cok sey yasadım cocugum yok kadınsal sorunlarım var benım derdim eşim ben eşimden herşey gördum 24 yasındayım ama 40 yasındakı ınsan gıbı ruhum beni aldatıyo evet bılıyorum ama bısey soyleyemıyorm ailemle aramda bozuk onlarla grsdurmuyo olaylar cok uzun yazsam yetmıyo bosanmak ıstıyorum aslında eşımde ıstıyo dogulu ya gruruna yedıremıyo cesaret edemıyorum dostu var onun parasını alıyo calısmıyo 4 sene ıcınde 1ay calısdıgını grmdım ben sımdı hıc sesımı cıkarmıyorum evden ısdegı saatde cıkıyo bazen gece gelıyo yalanlar telefonda kadın ona askım dıye msj atıyo onu bıle gordum benı cok ezıyo sureklı tehdıt edıyo bense gıdecek yerım yok sadece onun gıbı bırıyle evlendıgım ıcın cok pişmanımbenneyaptımki

4 senelik evliyim evliligimde cok sey yasadım cocugum yok kadınsal sorunlarım var benım derdim eşim ben eşimden herşey gördum 24 yasındayım ama 40 yasındakı ınsan gıbı ruhum beni aldatıyo evet bılıyorum ama bısey soyleyemıyorm ailemle aramda bozuk onlarla grsdurmuyo olaylar cok uzun yazsam yetmıyo bosanmak ıstıyorum aslında eşımde ıstıyo dogulu ya gruruna yedıremıyo cesaret edemıyorum dostu var onun parasını alıyo calısmıyo 4 sene ıcınde 1ay calısdıgını grmdım ben sımdı hıc sesımı cıkarmıyorum evden ısdegı saatde cıkıyo bazen gece gelıyo yalanlar telefonda kadın ona askım dıye msj atıyo onu bıle gordum benı cok ezıyo sureklı tehdıt edıyo bense gıdecek yerım yok sadece onun gıbı bırıyle evlendıgım ıcın cok pişmanımbenneyaptımki

Ailenizle o görüştürmüyor diye mi uzaksınız? Hâlinizi bilseler arkanızda olmazlar mı?

Bu evliliği sürdürmeye mecbur değilsin hele bu şartlar altında hiç değilsin.

Öncelikle ailenle konuş,sana destek vermiyorsa kadın sığınma evlerine felan başvurursun.

bu evlilik bitmiş. herşeyiyle sıfırlanmış ve kocanız diyemeyeceğim o adam, beş para etmez zaten.... boşanmanızdan başka çarede yok.. herşey ortada....
. ya aileye geri döneceksiniz yada sığınma evlerine başvuracaksınız...

yaşın daha çok küçük, biraz olumlu düşünmeye çalış. Hata yapmış olabilirsin sadece şimdi dikkatli davran ki hata üstüne hata yapma. Bence ilk başta ailenle görüş, kim haklı, aranızda ne geçti bilmiyorum ama şu anda sana en güvenli yer ailenin yanı. Ailenle irtibata geçtikten sonra onlarla konuşarak beraber karar verin.

herşeyden önce bi iş bulmaya bak, biraz güçlenmeye bak

zaten biten bitmiş, giden gitmiş, kendimi nasıl kurtarırım onun hesaplarını yap artık

allahtanki çocuk yok herşeyde vardır bir hayır çocuk olsaydı sende benim gibi çocuğun için herşeye katlanırdın bence ailenden destek almaya çalış biten zaten bitmiştir

Doğulu erkeklerle aynı kararı vermek zor maalesef.
Durumunuza üzüldüm.Ama dediğin gibi gururna yediremez boşanmayı.
Zaten tek başlarına bile aşiret gibiler çoğu.
Ailende bu kültüre sahip değilse konuş bence.Onlardan iste desteğini.
Eşin kaç yaşında? ılk eşimisin onun?

Son düzenleme:
Allah allah yaa ne kadınlar var şu dünyada, kadın demek kocana para veriyor ailene bak die. Allahım bu nasıl bir mantıktır ben bunu hiç anlamadım, neden sizinle evlendi ki o zaman kendisine bakardı o kadın zamanında onunla evlenseymiş. Başka kadınlar buldukları erkeklerden para koparmak için yapışırlar yakasına ama bu kadın senin kocana kendisi para veriyormuş, aklım almadı yaa bunu siz biliyor musunuz sebebini? :uhm:

Böyle bir karar aldığınızda aileniz belki de yanınızda olacak. Çare aramadan, bu yolları denemeden, yanımda olmazlar diye karar vermeyin hemen. Önce ailenizi mutlaka arayın, desteklerini isteyin .Ayrıca bu kadar kendizi yitirecek duruma gelmişseniz, elbette bir yol bulunur, kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Eğer karar vermişseniz gerçekten, bir yol mutlaka bulunur.

canım ailene anlatmalısın durumu.ailen nekadarda sana terste olsa yinede ailen ve senin iyiliğini sterler. o adamla yasanmaz

Ailenizle araniz neden bozuk?
Durumunuzu anlatsaniz sizi geri cevirmezler bence.
Onlarin cigerisiniz siz.
Yapmayin, arayin ailenizi.
Böyle birseye katlanamazsiniz ömür boyu, o kalles herifin gururuna baslarim ben simdi!!

Eşiniz doğulu diye sizden ayrılmayı gururuna yediremiyor ama maşallah dostunun parasını yerken hatta size de yedirirken ne doğulu olduğu ne de gururu aklına gelmiyor demek.

ay ışıgı gokten zembılle ınıpte kımse senı kurtarmıcak bılıyorsun degılmı.4 senedır degısmeyen adam degısmıcekte kendınıde paralasan bunuda bılıyosun heralde(yanı umarım)? Aılen arkanda degılse bak google' kadın sıgınma evı yaz bır bak bakalım ne cıkıyor.sen o adamla hala nıye evlı oldugunu soymermısın gıdıcek yerım yok deme bak soledım de sana yer??daha ne???yoksa arkanda durmayan aılenın soylıcegı lafların rencıde etmesındenmı korkuyosun?yapma gulum bunları yapma sen bır karar alırsın kendı hayatın adına anan baban bıle olsa senı yanlız bırakıyolarsa (kiii evlat olan sensın ana yuregı derler ya hanı o baabta)budaonların tercıhıdır sen kendı ısteklerınden aılen bıle olsa o ınsanlar yuzunden yada onlarda arkamda degıl bahanesıyle vazgecme bence.bıde sana yorum yazan bızlere bı zahmet bosanmak ıcın daha ne yasaman gerektıgını soyle??