Hayır yapacaktım yapmadimNe diyon kız bi sakin
Büyü mü yaptın adama
Sanırım adamla birlikte olmuş. Bu kız da beni bu halde terk etti diye adama geri dönme büyüsü yaptırmayı düşünmüş. Burda da onun konusunu açmış ama yaptırmamış sonuç olarak.Ne diyon kız bi sakin
Büyü mü yaptın adama
Ben intikam almak değil niyetim sadece hakkımı Allah'a teslim ettim diyorumSanırım adamla birlikte olmuş. Bu kız da beni bu halde terk etti diye adama geri dönme büyüsü yaptırmayı düşünmüş. Burda da onun konusunu açmış ama yaptırmamış sonuç olarak.
Şimdi intikam almak gibi bir hevesi var sanırım.
Başlık hiç öyle demiyor amaBen intikam almak değil niyetim sadece hakkımı Allah'a teslim ettim diyorum
Okb hastasıyım zatenBence sen önce kendindeki büyüyü bozdur, ne bu takıntılık hali?
TamamBen intikam almak değil niyetim sadece hakkımı Allah'a teslim ettim diyorum
Ya şu hastalığa da sığınmayın herşeyde..Okb hastasıyım zaten
Sorularla islamiyet sayfasindan alinti...Bi kaç kere bu tuzağa girecektim burda da soru sormuştum hatta yargılayan insanlara da kızmıştım ama şuan çok pişmanım kızlığımı bozdu diye büyü yapma mecburiyetine girdim ama çare bulamadım sevmeyen sevmiyor zorla güzellik olmazmiş şuan tek dileğim hakkım kalmasın bana yarattıklarını yaşasın ben ona saf masum Ken o beni bu halde bırakıp gitti
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.84)][/COLOR][COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.84)]Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa şirke düşer. Kim bir şey asarsa, o astığı şeye havale edilir." [Nesâî, Tahrîm 19, (7, 112)][/COLOR]
Kızlığını bozmadı canım bile isteye,sonucunu idrak ede ede seviştin.Seni alır sandın olmadı,ava giderken avlandın.Dünyanın sonu gibi davranmayı bırak, kendini geliştir, ayakları yere sağlam basan bir kadın olmaya çalış.Bi kaç kere bu tuzağa girecektim burda da soru sormuştum hatta yargılayan insanlara da kızmıştım ama şuan çok pişmanım kızlığımı bozdu diye büyü yapma mecburiyetine girdim ama çare bulamadım sevmeyen sevmiyor zorla güzellik olmazmiş şuan tek dileğim hakkım kalmasın bana yarattıklarını yaşasın ben ona saf masum Ken o beni bu halde bırakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?