Bana öyle etkileciyi birşey söyleyin ki sevdiğimi geri getirmek için büyü yapmiyayim 😔?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

narya_47

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
36
-35
1
23
Bi kaç kere bu tuzağa girecektim burda da soru sormuştum hatta yargılayan insanlara da kızmıştım ama şuan çok pişmanım kızlığımı bozdu diye büyü yapma mecburiyetine girdim ama çare bulamadım sevmeyen sevmiyor zorla güzellik olmazmiş şuan tek dileğim hakkım kalmasın bana yarattıklarını yaşasın ben ona saf masum Ken o beni bu halde bırakıp gitti 😔

Ne diyon kız bi sakin
Büyü mü yaptın adama

Ne diyon kız bi sakin
Büyü mü yaptın adama
Sanırım adamla birlikte olmuş. Bu kız da beni bu halde terk etti diye adama geri dönme büyüsü yaptırmayı düşünmüş. Burda da onun konusunu açmış ama yaptırmamış sonuç olarak.

Şimdi intikam almak gibi bir hevesi var sanırım.

Bence sen önce kendindeki büyüyü bozdur, ne bu takıntılık hali?

Sanırım adamla birlikte olmuş. Bu kız da beni bu halde terk etti diye adama geri dönme büyüsü yaptırmayı düşünmüş. Burda da onun konusunu açmış ama yaptırmamış sonuç olarak.

Şimdi intikam almak gibi bir hevesi var sanırım.
Ben intikam almak değil niyetim sadece hakkımı Allah'a teslim ettim diyorum

Bi kaç kere bu tuzağa girecektim burda da soru sormuştum hatta yargılayan insanlara da kızmıştım ama şuan çok pişmanım kızlığımı bozdu diye büyü yapma mecburiyetine girdim ama çare bulamadım sevmeyen sevmiyor zorla güzellik olmazmiş şuan tek dileğim hakkım kalmasın bana yarattıklarını yaşasın ben ona saf masum Ken o beni bu halde bırakıp gitti 😔
Sorularla islamiyet sayfasindan alinti...

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.84)]Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa şirke düşer. Kim bir şey asarsa, o astığı şeye havale edilir." [Nesâî, Tahrîm 19, (7, 112)][/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.84)][/COLOR]

Büyücü medyumcu işlerinden uzak durun. Saçma sapan yerlere paranızı kaptırmayın. Okb için mutlaka ilaç kullanın. Hatta terapi alsanız çok iyi olur.

Kızlığını bozmadı canım bile isteye,sonucunu idrak ede ede seviştin.Seni alır sandın olmadı,ava giderken avlandın.Dünyanın sonu gibi davranmayı bırak, kendini geliştir, ayakları yere sağlam basan bir kadın olmaya çalış.

Zorla mı birlikte oldu yoo. Olmasaydın. Sevmiyorsa da sevmiyordur zorla mı yahu.

Bana öyle etkileciyi birşey söyleyin ki sevdiğimi geri getirmek için büyü yapmiyayim 😔?​

Kaç defa büyü içerikli konu nedeniyle banlandınız, hala büyü diyorsunuz.
Sitede bu tip konular yasak, lütfen gidin psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X