- 15 Eylül 2018
- 29
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi senemsenem11
Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.