• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana pislik muamelesi yaptı, kendime özgüvenim sıfır??

senemsenem11

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
29
7
1
43
Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.

Bence size kendinizi yetersiz hissettiren birimden kurtulmuşsunuz. Kendinizi kötü hissetmek yerine çok iyi hissedin çünkü aslında yetersiz olan o.
Böyle bir insanla birlikte olsaydımız bile mutlu olmazdınız, kendinizi suçlamayın. Ben daha iyilerine layığım diyin.

Canım sende sana ilgi göstermeyen adama ilgi göstermezsin olur biter
Sonuçta aşk bu
Adam sana aşık olmamış
Yapıcak birşey yok
Neden bunu ego sorununa dönüştürüyorsun
Bu o kızın senden daha iyi olduğu anlamına gelmez neye göre kime göre hem .

kendinden ödün verdiğin biriyle olmanı istemezdim açıkcası o yüzden üzüldüm diyemicem. bir başkası için kendini değiştirmeye çalışma. hadi yaptın adamı da elde ettin diyelim bir süre sonra o mutluluk biter sana acı verir. adamda mutluluğunu paylaşıyor seninle alakalı birşey yokmuş gibi düşündüm. sende öyle düşün. adam peşinden koşulmayı değil kendi koşmayı seviyormuş demekki.

kendinden ödün verdiğin biriyle olmanı istemezdim açıkcası o yüzden üzüldüm diyemicem. bir başkası için kendini değiştirmeye çalışma. hadi yaptın adamı da elde ettin diyelim bir süre sonra o mutluluk biter sana acı verir. adamda mutluluğunu paylaşıyor seninle alakalı birşey yokmuş gibi düşündüm. sende öyle düşün. adam peşinden koşulmayı değil kendi koşmayı seviyormuş demekki.
Belki de. Ama neden o kızı çok sevdi beni sevemedi diye düşünüyorum.

Ablacim bence senin ozguven eksikliginle adamin hicbir ilgisi yok. Sen bastan da ozguvensizmissin. Adam sana kotu davranmis ama sen inatla pesinden gitmissin. Kenddini seven, saygi duyan bir insan olsaydi mesela ben, adam ilk kotu davrandiginda miktirsin derdim. Bunca zaman sana kotu davranan birinin pesinden kosman ozgevensizliginin sonucu yani. Adama suc bulma, ne mal oldugu bastan belliymis.

Belki de. Ama neden o kızı çok sevdi beni sevemedi diye düşünüyorum.
sevmeyebilir sen nasıl sana aşık olan herhangi birine aşık olamadıysan daha önce o da o yüzden. karşılıklı aşkın bi yerde seni bekliyor ve o bu adam olmak zorunda değil.

Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.
Birine kendini cabalayarak beğendirmen gerektiğini sana kim söyledi ki? Sırf bir erkeğe yaranmak için kendini değiştirmek çok itici bir davranış. Seni sen olarak sevmiyorsa, ona değişmeye çalıştığında nefret eder. Sonra da ilk gördüğü doğal ve umursamaz kadına vurulur. Etkiye tepki. Erkekler için kendini değiştirme, aşkından gözün kör olsa bile 1.sırada kişiliğin yer alsın. Güçlü kişilik daha önemli. Baştan seni sevmeyen birinin sonradan hayranın olması düşük bir ihtimal. Gençliğini böyle tiplerle harcama. Seni olduğun gibi beğenenlere şans ver

Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz :işsiz:
belkide hayatındaki o insan ozamanda vardı
onun için size öyle davranıyordu kendinden uzaklaştırmak için
Aslında öyle olmadı bence. Çünkü o kızla görüşmeye başladığını öğrenince işle ilgili bir durumu neden göstererek küslük çıkardım diyeyim. Bayağı uğraştı geldi konuştu gönlümü almak istedi. Ben de o olayı bahane edip bence biz artık işle ilgili konuşalım dedim ve arama mesafe koydum. Çok zoruna gitti öyle yapmam, kinlendi hatta.

Aslında öyle olmadı bence. Çünkü o kızla görüşmeye başladığını öğrenince işle ilgili bir durumu neden göstererek küslük çıkardım diyeyim. Bayağı uğraştı geldi konuştu gönlümü almak istedi. Ben de o olayı bahane edip bence biz artık işle ilgili konuşalım dedim ve arama mesafe koydum. Çok zoruna gitti öyle yapmam, kinlendi hatta.

saçma sapan bir meseleden arkadaşım küslük çıkarsa benimde zoruma gider.
adamın senin duygularından haberi bile yokmuş ki. arkadaşı olarak görmüş.

Şimdi daha iyi anladım :KK66:

İnsan sevdiği kişiyi kusursuz görür.demek ki size böyle bişey hissetmemis.kendinizi boşuna yetersiz görmeyin.başka bir insan için de siz mükemmelsinizdir ya da olacaktır.özgüveninizi etkilememeli

saçma sapan bir meseleden arkadaşım küslük çıkarsa benimde zoruma gider.
adamın senin duygularından haberi bile yokmuş ki. arkadaşı olarak görmüş.
Evet haklısın cnm. Ama kız arkadaşı olduğunu pat diye öğrendim. Ve o saatten duygularımı söylemenin anlamı yoktu. Ama hiçbirşey olmamış gibi arkadaşlığımıza da devam edemezdim. Saçma sapan neden ürettim ama olması gereken buydu.

Back
X