• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana pislik muamelesi yaptı, kendime özgüvenim sıfır??

Hayır yalan söyleyemem. Umut vermedi hiç. Ama işte sorun da bu bence. Önceden sevgilisi yoktu, yalnızdı hatta antidepresan filan kullandığını söylerdi bana. Daha önce sevgilisi terketmiş. Boşluktaydı yani. Ben ona ilgi gösterirken neden bu kadar sevememiş olabilir ki. O kadar mı kötü bir insanım ben.

Sizinle ilgisi yok ki. O kız madem çok iyi olduğu için sevildi o zaman iş yerinde ki herkes aşık olsaydı ona.

Bu açıklamayı küçük bu kıza yapıyor gibiyim . Siz de biliyorsunuz ki herkesin seveni farklı, sevdiği farklı.

Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.
Silkelen kendine gel. Ağzında kuş tutsan seni sevmeyen kişiye yaranamazsın. Gönül işte

Kolay lokma olmayacaksin iste. Bukadar ilgi, alaka seni avucunun icinde yapar. Kadin veya adam her iki taraf icinde gecerli. Ben de olsam karsimda bukadar gucsuz duran, pasif, her yaptigimi alttan alan birini istemem, sogurum. Ustelik adam size umutta vermemis, yüzde vermemis. Kendi kendine gelin guvey olma durumu var burada. Ozguvenli olun.

Kolay lokma olmayacaksin iste. Bukadar ilgi, alaka seni avucunun icinde yapar. Kadin veya adam her iki taraf icinde gecerli. Ben de olsam karsimda bukadar gucsuz duran, pasif, her yaptigimi alttan alan birini istemem, sogurum. Ustelik adam size umutta vermemis, yüzde vermemis. Kendi kendine gelin guvey olma durumu var burada. Ozguvenli olun.
Hep böyle oldu zaten. Daha önce de ilgi gösterdiğim, hoşlandığım erkekler benden hoşlanmadı. Benden hoşlananlardan da ben hoşlanmadım. Tuhaf bir durum. Karşılıklı sevmeyi denk getiremiyorum bir türlü.

Valla arkadşaım Adriana Lima bile aldatıldı. Demek ki bi erkeğin ilgisini güzellik yada ne biliyim herhangi bi beceri çekmiyor. Tamamen elektrik işi. Sen bence mükemmelsin ama ona nişanlısı daha çekici geldi demek.

Back
X