Bana Sevmeyi Anlat

Balkupu14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
1.023
922
123
bana-sevmeyi-anlat-57bc23cc8fb83.jpg

Yapım Şirketi: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Senarist: Deniz Akçay
Yönetmen: Mesude Erarslan

Oyuncular: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan, Naz Sayıner, Salah Tolga Tuncer, Çisem Çancı, Lavinya Ünlüer

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek.

ilk iki bolume bakdim , internetden takip ediyorum
bi tahminde bulunmak isytiyorum canan laylanin annesi bence hadi hayirlisi bakalim ..
gelip yorum yapsanizda sohnet açilsa dizi hakkinda
reytignler iyi duryor devam eder tuttu bu dizi

Geçen sezon hiç dizi izlemedim ama bu sezon diziler izletiyor gibi. İyi mi kötü mü bilmiyorum. :D
Bu dizide başrol oyuncuları çok alakasız gelmişti bana oturdular şimdi biraz. Yine de Seda Bakan ara ara sırıtıyor rolde.

ilk iki bolume bakdim , internetden takip ediyorum
bi tahminde bulunmak isytiyorum canan laylanin annesi bence hadi hayirlisi bakalim ..
gelip yorum yapsanizda sohnet açilsa dizi hakkinda
reytignler iyi duryor devam eder tuttu bu dizi
Bence de annesi. :))

Geçen sezon hiç dizi izlemedim ama bu sezon diziler izletiyor gibi. İyi mi kötü mü bilmiyorum. :KK70:
Bu dizide başrol oyuncuları çok alakasız gelmişti bana oturdular şimdi biraz. Yine de Seda Bakan ara ara sırıtıyor rolde.
bazen yanlislikla bioya kupune dusmus gibi makyaji abartiyolar
kiz makyajsiz daha gizel aslindaa

Diziyi sevdim.Kadir Doğulu'yla Seda Bakan'ı pek yakıştıramamıştım ama fena durmamışlar.Mustafa Üstündağ keşke biraz daha sevimli bir mafya olsaydı.İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum.

Seda bakanı aşırı derecede itici bulduğum için bir türlü diziye konsantre olamadım. İzlemiyorum.

Back
X