Bana Şiddet Uyguladığı İçin Onu Terkettim :(

kelebekmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
46
0
36
Ankara
hayatta insan olanın başına herşey gelebiliyormuş. bana olmaz benim başıma asla gelme dememek lazımmış. ne kendine ne ''o''na bu kadar çok güvenmemek lazımmış. hiç yoktan yere çıkan bir tartışmada sinirlerin yükselmesi sonucu çok fena dayak yedim.

aşımız, işimiz, hayallerimiz ortaktı. nikahımıza bir ay kalmıştı. bitti.

bugün yedinci gün ancak yazabilme gücü buldum kendimde. iki gözümde kocaman morluklar var ve burnumdada. yüzümde ve kollarımda çizikler var. O mu yaptı bunları bana. ben onun herşeyiydim dostu eşi kızı yavrusu sevgilisi herşeyiydim ben onun. onun elleri melek kanatlarına benzerdi. çok erkeğin eli bu kadar güzel olabilir. öyle düzgün ve sıcaktıki elleri. o ellerlemi vurduki acaba bana. saçlarım o sıcak avuclarının arasında kaldı. tutam tutam.

en son boğazıma çöreklendiğinde yüzünde bir canavar gördüm. başka bişeye bir yaratığa dönüşmüştü. ben hayatımda hiç bu kadar öfkeye yakın olmamıştım. babam olmadıki benim. bir erkeğin öfkesi nedir hiç bilmedim. nefesim yavaş yavaş kesilmeye başladı. dedim tamam ölüyorum. korkudan sıkıca yumdum gözlerimi. sonra bi anda açtım. tüm korkuma rağmen gözlerinin içine baktım. ablalarım kardeşlerim göz rengi değişirmi insanın. ormanlar kadar yeşildi gözleri. o anda sanki orman yangını varmış gibi gözlerinin ici kançanağı gibi ateşler saçıyodu.
sadece ''seni çok seviyorum yapma '' dedim. durdu. bakışları sulandı. ormandaki yangın söndü, boğazımdaki elleri çözüldü.
ellerinden kurtuldum tüm hayatımı bir valize doldurup çıktım.

çıktım çıkmasınada bak bugün 7.gün ben hala çok acı çekiyorum ve ben hala onu çok seviyorum. bana diyorlarki sana bu kötlüğü yapan adamı nasıl sevebilirsin.
nasıl sevebilirim. aşk öyle bir anda bitermi. nasıl sevebiliyorum hala. neden seviyorum.
çok utanıyorum. keşke o anda ölseydim. yeryarılsaydıda dibine girseydim. çok utanıyorum.

Çok kötü durum benim ruhum acıdı burada çok geçmiş olsun ben bişey diyemiyorum şuan :(

Gercekten cok üzüldüm,ama bu tıp erkekler malesef var etrafımızda.hıc aramadı olaydan sonra?kurtuldum canım bos ver bıdefa vursn herzamam vurur.....

çok üzüldüm...okadar üzüldüm ki ama en çok hala sevmene...
o seni bukadar seviyor mu acaba? seven insan bunu nasıl yapabilir?
sakın ama sakın tekrar barışma
senin hayırlı başın varmış ki evlenmeden göstermiş kendini...
sakın aynı hataya düşme yazık etme kendine.....
için acır canın yanar şimdi ama zamanla o da geçer emin ol...

tüylerim diken diken oldu. seni öldürmesine ramak kalan bir caniyi hala çok sevdiğini söylüyorsun. arkadaşım, önce kendine saygı duy, sonra da böyle bir insanın(!) gerçek yüzünü evlenmeden gördüğün için allaha yat kalk dua et.

Çok zor bir durum.. Sevdiğin, hayatının odak noktası kabul ettiğin adamın sana bunları yapması gerçekten kabul edilebilecek bir şey değil..
Üzüldüm bunun için ama bir yandan da nikaha 1 ay kala göstermiş kendini.. Ne büyük cesaret! Evlenmeden böyleyse evlenince düşünemiyorum bile..
Geçer illaki geçer gider unutursun zamanla.. Zor olur ama biter gider..
Sen güçlü ol kendini bırakma.. En önemlisi duygularına kapılıp geri dönme..

sevdiğin insan tarafından şiddet görmek ne kadar acıdır tahmin bile edemiyorum:( çok geçmiş olsun..bedeninizden çok ruhunuzda açtığı yara acıtıyordur canınızı.. ama şu var ki şuan ondan vazgeçmezsen ilerde bundan çok daha ağır bedeller ödeyeceksin..sakın düzelir diye bekleme..zaten bunu düşünerek hayatımızı zindan etmelerine izin verdik çoğumuz... şuan canın çok yanıyor ama geçecek... lütfen artık hayatında yeni yaralar açmasına izin verme... geçen sene bugün hayatımdan çıkan adam için çok ağladım yıprattım mahvettim kendimi..ama ne büyük bi tesadüftür ki tam 1 sene sonra aynı gün Allah bana onu senden bunun için aldım deyip birini gönderdi..şimdi şükürler olsun ki ayrılmışım diyorum.. her şerde bi hayır var dedikleri gerçekten doğruymuş... şuan önünde bi seçenek var ya hayatında yeni sayfa açar yoluna devam edersin, yada buraya bu tarz konular açmaya devam edersin.. kendine bu kötülüğü yapma..lütfen...

hayatta insan olanın başına herşey gelebiliyormuş. bana olmaz benim başıma asla gelme dememek lazımmış. ne kendine ne ''o''na bu kadar çok güvenmemek lazımmış. hiç yoktan yere çıkan bir tartışmada sinirlerin yükselmesi sonucu çok fena dayak yedim.

aşımız, işimiz, hayallerimiz ortaktı. nikahımıza bir ay kalmıştı. bitti.

bugün yedinci gün ancak yazabilme gücü buldum kendimde. iki gözümde kocaman morluklar var ve burnumdada. yüzümde ve kollarımda çizikler var. O mu yaptı bunları bana. ben onun herşeyiydim dostu eşi kızı yavrusu sevgilisi herşeyiydim ben onun. onun elleri melek kanatlarına benzerdi. çok erkeğin eli bu kadar güzel olabilir. öyle düzgün ve sıcaktıki elleri. o ellerlemi vurduki acaba bana. saçlarım o sıcak avuclarının arasında kaldı. tutam tutam.

en son boğazıma çöreklendiğinde yüzünde bir canavar gördüm. başka bişeye bir yaratığa dönüşmüştü. ben hayatımda hiç bu kadar öfkeye yakın olmamıştım. babam olmadıki benim. bir erkeğin öfkesi nedir hiç bilmedim. nefesim yavaş yavaş kesilmeye başladı. dedim tamam ölüyorum. korkudan sıkıca yumdum gözlerimi. sonra bi anda açtım. tüm korkuma rağmen gözlerinin içine baktım. ablalarım kardeşlerim göz rengi değişirmi insanın. ormanlar kadar yeşildi gözleri. o anda sanki orman yangını varmış gibi gözlerinin ici kançanağı gibi ateşler saçıyodu.
sadece ''seni çok seviyorum yapma '' dedim. durdu. bakışları sulandı. ormandaki yangın söndü, boğazımdaki elleri çözüldü.
ellerinden kurtuldum tüm hayatımı bir valize doldurup çıktım.

çıktım çıkmasınada bak bugün 7.gün ben hala çok acı çekiyorum ve ben hala onu çok seviyorum. bana diyorlarki sana bu kötlüğü yapan adamı nasıl sevebilirsin.
nasıl sevebilirim. aşk öyle bir anda bitermi. nasıl sevebiliyorum hala. neden seviyorum.
çok utanıyorum. keşke o anda ölseydim. yeryarılsaydıda dibine girseydim. çok utanıyorum.

Anlattıklarına gerçekten üzüldüm:(
Onu çok sevdiğini söylüyorsun; ama değmiyor bence.
Sana yalnızca bir tokat atmış olsaydı 'Öfkesine hakim olamadı, o da üzülmüştür bir daha yapmaz' diye düşünebilirdin.
Ama sana yaptıkları böyle bir şey değil.

Bence onunla evlenmediğin için kendini şanslı say ve onu unut.

Ne demeli... Hangi kelime yada cümle suan acinizi hafifletir ki... Cok üzüldüm bu okuduklarima... :(

Siz kalbinizin en derinliklerinde sükürlerle bulusun, gercekten sükredin ve düsünün; eger bu pislik icin gelinlik giyip duvaginizi umutlariniza mutlulugunuza savursaydiniz?! yada daha da ileri giderek bu pislige bir evlat - Allah´in hediyesi bir melek sunsaydiniz?! O zaman sadece size degil, miniginize de yazik olmayacak miydi? Hakediyor mu sizi ve ona sunacaginiz hayati?!

Biz aciz insanlarin göremedigi herseyi gören bilen bir Yaradan var ve O Yaradan sizi gercekten seviyormus. Seviyormus ki sizi kurtarmis bir pislik cukuruna düsmeden. Hayatiniz boyunca aci cekmeniz engellenmis böylece. O halde Allah sizi sevdigi icin mutlu olun. Öyle bir pislikten sizi kurtardigi icin de sükredin. Her yasanan bir tecrübe, acilar degil midir insanlari olgunlastiran... Her yasanan serrin altinda yok mudur bir hayir...

Zamanla gececektir kalp aciniz... Belki icinizde bir yerlerde kirintilari kalacaktir, ama gün gelecek bütün bu yasananlari size unutturacak ve sizi gercekten hakedecek biriye karsilasacaksiniz. Buna inanin ve güclü durusunuzu sakin kaybetmeyin.

Hersey güzel olucak...

be kardeşim yutacak mısın bunu sen?içine atacak yanına kar mı bırakacaksın?

adamın umrunda değil aramıyor sormuyor sen ızdırap içindesin?

yüzünde gözünde izi var neden gidip darp raporu olmazsın buraya gelip içiini dökesiye kadar?canının değerimi yok?

kapısında polisi görünce canavar mı olacak kedicik mi görürsün zaten?

önce Allah a sonra adalete teslim etsene şu insandan bozmayı!!

Ayni seyi bundan seneler once yasamis biri olarak soyluyorum. Terk etmekle en iyisini yapmissiniz. Bundan sonra olacaklari tahmin edebiliyorum, ozur dileyecek, sensiz yasayamam diyecek. Nasil yapabildim bunu,kendime inanamadim, bir daha asla olmayacak vs gibi sozler verecek. Sakin ama sakin affetmeyin,inanmayin. Bunu bir kere yapan ve affedilen erkek muhakkak tekrarlayacaktir. Arkaniza bakmadan kacin,kesinlikle artik gorusmeyin. Barisirsaniz hele hele evlenirseniz yuzde yuz ayni seyi yapacak,hem de cocuklarinizin onunde. Lutfen dediklerime kulak verin,bunu yazmak zorunda hissettim cunku hala yasadiklarim aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor.

Evlenmeden o canavarı görmüşsün ya.. söyleyecek bir şey bulamıyorum.. geçecek hepsi inan ben bu yaratığı nasıl sevmişim diyeceksin...

İnşallah o attığı dayak gün gelir onun suratında çarpar..

İlişki sadece sevgi değildir arkadaşım.

saygıdır, şefkattir aynı zamanda.

Belki de hayatınızı birleştirmeden gerçek yüzünü gördüğünüz için şanslısınız..

Asla geri dönmeyin..

O kadar içten yazmışsınki içim çok kötü oldu:14:
Çok zor biliyorum ama geçeceğini sen de biliyorsun.
Bu kadar az zaman kala bunu yaşadıysanız bu bir işaret belki de...
Allah hakkında en hayırlısını versin arkadaşım...

Çok özür dilerek soruyorum ne oldu da bukadar gözü döndü, hiç aramadı mı:26:

hepinize çok teşekkür ederim beni bu zor günümde yalnız bırakmadığınız için. kendimi çok yalnız hissediyorum.
şuan ağlamaktan yazacaklarımı tam yazamadım. bir arkadaşımız sormuş. cevaben:
darp raporu aldım. yapılması gerekenler yapıldı. ama tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorumki şikayetçi olamadım. belki içinde bulunduğum ruh hali belki vicdanım belki kalbim buna engel oldu. ama takdir edersiniz ki şu durumda aklımla hareket etmem zaten olanaksız. kıyamadım. o bana kıydı ama ben ona kıyamadım.
karakolda memurlar dedi ki. ver adresini aldıralım onu iki gün tutalım sana yaptıklarının hesabını soralım bak kızım bu memlekette nice kadınların canı yanıyor bu adamlar yüzünden diye.
yapamadım.
yapamadım işte. halam vardı yanımda bitek ki..benim tek ailem halam. kızım yapma etme şikayetci ol ceksin cezasını dediysede. cıktım karakoldan. memurlardan biri yanıma geldi bana bir numara verdi. kapına gelirse acma hemen bizi ara diye.

arayıp aramadığını soran arkadaşlar var. iki gün sonra aramaya başladı. çok pişmanmış, çok seviyomuş beni.
çok seviyomuş beni duydunuzmu
çok seviyomuş muuuş. ama yinede ne olursa olsun gitmemeliymişim herkes böyle şeyler yaşayabilirmiş onu terketmemeliymişim. mişim.

. . hic ibr erkek yada kadın hic bir canlı böyle bir şiddete maruz kalmamalı elbeette gecicek bu morluklar ve yaralar. ya benim kadınlık onurum. onu bana kim geriverebilcek. ben sokaga cıkamaıyorum denedim. sanıyorumki herkes bana bakıyor ve başıma ne geldiğini biliyor. bunun nasıl bir duygu olduğunu yaşayamayan bilemez hanımlar.

olayın neden ve nasıl olduğunu elbette burada anlatacak kadar medeniyetsiz değilim. ama doğal olarak sanırım merak uyandırıyor.
kahvaltı çayı yüzünden çıkan bir tartışma buralara kadar geldi. aşırı sinirli bir adamdır. sosyal hayatındada öyledir. iş hayatındada bazı insanlar ondan korkar çekinir ama saygı duyarlar. hatta kimi zaman ona bunu ifade ettiğimde olmuştur. seni sevdikleri için değil senden korktukları için saygı gösteriyorlar diye. fakat bana karşı ve aile ve özel arkadaş çevremizde gayet ağır başlı kültürlü ve medeni ve kibar bir adamdır.
sonuç olarak.
çok acı çekiyorum. ve çok utanıyorum. kadınlığımdan çok utanıyorum. onu sevdiğim için çok utanıyorum. tüm bu olanlardan çok utanıyorum. ama çok yalnızım. yazmalıydım. paylaşmalıydım.

yalnız hissetme, yalnız olmaktan da korkma...
asıl böyle insanlarla yalnız kalmaktan korkmalı bence.....
daha çok yeni tabii ki hayatın boyunca unutamayacağın bir şey yaşamışsın ama hayat öyle garip ki hiç ummadığın zamanda hiç ummadığın şeyler çıkarıyor karşına....
yeter ki sen güçlü ol, sağlam dur önce allaha sonra kendine güven
her şey düzelecek merak etme......

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Kırgınlığınız, aşkınızdan daha hafif hale geldiğinde umarım bugünleri unutmazsınız.
Siz niye utanıyorsunuz?

ben.
sinirlendigimde sonunu dusunmeyen ben.
kucukken o kdr kavga ettigim halde asla ve asla birinin bugazina sarilmadim.
nedenmi? cunku filmlerde hep gorurdum kucukken, bogaza sarilmak olmesini istemek oldgunu.

'"zerre kadr deger vermyen,canimi acitan kisiye neden ben merhametli davranayimki?'" diyen ben.
dusmanim oldugu halde asla olmesini istemedim birisinin.

herkeste degisiktir duygular,herkes dusmanina merhametli olmaya bilir, ama sevdiklerine bambaskayizdir hepimiz.
onun canin yapmak bi kenara dursun, canini yakani bi koseye kistirip dovmek agzini gozunu kirmak isteriz.

bi insan sevdigi kisiye hic kiyabilirmi?

Son düzenleme:
Back
X