Bana Şiddet Uyguladığı İçin Onu Terkettim :(

hepinize çok teşekkür ederim beni bu zor günümde yalnız bırakmadığınız için. kendimi çok yalnız hissediyorum.
şuan ağlamaktan yazacaklarımı tam yazamadım. bir arkadaşımız sormuş. cevaben:
darp raporu aldım. yapılması gerekenler yapıldı. ama tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorumki şikayetçi olamadım. belki içinde bulunduğum ruh hali belki vicdanım belki kalbim buna engel oldu. ama takdir edersiniz ki şu durumda aklımla hareket etmem zaten olanaksız. kıyamadım. o bana kıydı ama ben ona kıyamadım.
karakolda memurlar dedi ki. ver adresini aldıralım onu iki gün tutalım sana yaptıklarının hesabını soralım bak kızım bu memlekette nice kadınların canı yanıyor bu adamlar yüzünden diye.
yapamadım.
yapamadım işte. halam vardı yanımda bitek ki..benim tek ailem halam. kızım yapma etme şikayetci ol ceksin cezasını dediysede. cıktım karakoldan. memurlardan biri yanıma geldi bana bir numara verdi. kapına gelirse acma hemen bizi ara diye.

arayıp aramadığını soran arkadaşlar var. iki gün sonra aramaya başladı. çok pişmanmış, çok seviyomuş beni.
çok seviyomuş beni duydunuzmu
çok seviyomuş muuuş. ama yinede ne olursa olsun gitmemeliymişim herkes böyle şeyler yaşayabilirmiş onu terketmemeliymişim. mişim.

. . hic ibr erkek yada kadın hic bir canlı böyle bir şiddete maruz kalmamalı elbeette gecicek bu morluklar ve yaralar. ya benim kadınlık onurum. onu bana kim geriverebilcek. ben sokaga cıkamaıyorum denedim. sanıyorumki herkes bana bakıyor ve başıma ne geldiğini biliyor. bunun nasıl bir duygu olduğunu yaşayamayan bilemez hanımlar.

olayın neden ve nasıl olduğunu elbette burada anlatacak kadar medeniyetsiz değilim. ama doğal olarak sanırım merak uyandırıyor.
kahvaltı çayı yüzünden çıkan bir tartışma buralara kadar geldi. aşırı sinirli bir adamdır. sosyal hayatındada öyledir. iş hayatındada bazı insanlar ondan korkar çekinir ama saygı duyarlar. hatta kimi zaman ona bunu ifade ettiğimde olmuştur. seni sevdikleri için değil senden korktukları için saygı gösteriyorlar diye. fakat bana karşı ve aile ve özel arkadaş çevremizde gayet ağır başlı kültürlü ve medeni ve kibar bir adamdır.
sonuç olarak.
çok acı çekiyorum. ve çok utanıyorum. kadınlığımdan çok utanıyorum. onu sevdiğim için çok utanıyorum. tüm bu olanlardan çok utanıyorum. ama çok yalnızım. yazmalıydım. paylaşmalıydım.

Utanacak bir şey yok cnm, daha fazla üzülme.
Sanırım bu adam seni sahipsiz sandığı için bunları sana kolayca yapabilmiş.Sinir bozucu...
Ya evlenince sana böyle davransaydı, beterin beteri var kurtulmuşsun bence.

Son olarak Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, inşallah bunu da atlatacaksın.

Bana Kelebek mavisi 3-4 ayda bir konu açıp,sonra burada herkesin (yazan herkes çok samimi) yorumlarını okuyup eğleniyor gibi geldi.Açtığı konulara bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Usta bir yazar kaleminden çıkmış gibi yazdıkları ve hep aynı hayret ifadesi ilk defa başına gelmiş gibi...

eski konularına hiç bakmadım ama eğer dediğin gibiyse hande konusundan sonra ikinci şok olur benim için.

ama inşallah da öyledir çünkü bir kadının kendisini defalarca döven bir adama hala şakığım demesinin gerçek olmadığını düşünmek daha iyi olur.

eski konularına hiç bakmadım ama eğer dediğin gibiyse hande konusundan sonra ikinci şok olur benim için.

ama inşallah da öyledir çünkü bir kadının kendisini defalarca döven bir adama hala şakığım demesinin gerçek olmadığını düşünmek daha iyi olur.

Hande travması oldu valla.. Nerede abartı bir saçmalık görsem hande olayı aklıma geliyor :1:
Bakalım bunun sonu ne olacak.... :ssz:

bir süredir siteye girememiştim.. çok ağır eleştirilerde bulunan arkadaşlarda dahil hepinize tek tek teşekkür ederim.
genel bir açıklamayı da kendime borç bildim.

evet edebiyatla ilgileniyorum.yaklaşık 8 yıldır yazarım. ama bu kimliğimi burada heleki böyle bir konuda ifşa etme gereği duymadım.
o yüzden anlatımlarım düz bir yazıyla olamıyor malesef.

evet benimde ardarda yaşadığım travmalardan ötürü psikolojik sıkıntılar ve buhranlar yaşadığım inkar edilemez.

ama hayır o adamı affetmedim. ilk günlerde olayın verdiği şok ve acıyla hernekadar canım cok yanmış olsada.
hayatıma yeni bir yön vermeye karar verdim ve bunun ilk adımlarını atmaya başladım bile.
ve asla ve asla kimseyle kafa bulmak yada anlamsız yere buralara konular acıp kimseyi oyalamak yada rahatsız etmek gibi bir amacım olmadı olamaz.
yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dilerim.

hep aynı başlık ve hep aynı konu hep aynı destansı anlatım tarzı... Diger konudada dayak yemişsiniz ve bunu yine aynı şiirsi dille anlatmışsınız. Hatta aklımda kalan cümle yüzüm gözüm tanınmaz halde otobüs terminalinde koca dünyada yanlızım şeklinde... Yine aynı düzene dönüp yine aynı dayağı yemişsiniz. Anlamadığım buraya dayağınızın anotomisini yapıp kadınlar kulubu üyelerinden ne bekliyorsunuz. Zaten ilk açtığınız konuya gerekli yorumları yapmışlar amma velakin bir etkisi olmamışki yine burada aynı şeyleri yazıp cevap bekliyorsunuz. Ben sizi çözemedim üzgünüm.:50: Yinede şiddetin hertürlüsüne karşıyım buda biline

buda 22/09/2012 tarihinde gördüğünüz şiddet ve birşey dikkatimi çekti. Sadece orman gözlünüzün sizi nasıl boğmaya çalıştığını bal rengi gözünüzü nasıl morartığını yazıyorsunuz ve benim yanımda olun diyorsunuz ama durum neden kaynaklanıyor neden bu hale geldi hiçbir bilgi yok. Ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum

-------------------------------------------
bu sabah gün ışıdığında bir yangın yerinden çıktım. o benim en güzel utopyamdı. nasıl böyle kabusa dönüşüverdi. ben onun hayattaki sahip olduğu herşeydim. neden bana gitme bile demedi. nasıl söyleyebildi o kadar ağır şeyi nasıl kalktı eli bana. nasıl kıydıki ben onun bebegiydim. kadınıydım aldıgı soluk yedigi ekmek ictigi suydum. nasıl olduki şimdi diilmiyim diilmişim.
hani hayatta herkesin kendine ait sırları özel bir dünyası vardır bunu en yaknlarınız aileniz dahi bilmez. sizin iyi ve kötü yanlarınız tüm günahlarınız sevaplarınız tüm bunları bi tek siz bilirsiniz hani ya. biz birbirimizi günahlarımızla kötü yanlarımızla sevdik. kabullendik onayladık biz birbirimizi. ruh ikizi derler ya hani bir elmanın iki yarısıydık. aynı anda nefes alıp veren tek bir canlı organizma gibiydik.
noldu şimdi yabancımı olduk biz. bizbirimizin herşeyiydik. onunda benimde ailem yok.birbirimize ana baba kardeş yoldas yaren arkadas dos eş herşey olduk biz.yeri geldi sokakta yattık terminallerde sabahladık. yeri geldi oluk oluk para harcadık. birlikte kazandık birlikte böldük ekmegimizi herşeyimizi. noldu şimdi koca bi yalanmı oldu. hic yaşanmamış gibimi yapcam ben. agır kavga ettik.daha dogrusu o kendi kendine kavga etti bizimle yine. ve ben dayanamadım artık ne sabır kaldı ne takatim. yüzüm gözüm tanınmayacak halde bu aksam akcaya gidiyorum. şimdi bir otobus terminalindeyim. dünya ne kadarda büyükmüş kendimi kocaman bir kürenin icinde tek başıma hissediyorum. cok garip onu hala cok seviyorum. efeler gibi dimdik cıktım evden
heheheyt varmı bana yan bakan der gibi cıktımda. kaldım ben böyle bi başıma.
burda daha önce ucundan kıyısından anlatmaya calıstım bişeyler yanlış anlaşıldım. yine yanlış anlayın hatta örseleyin irdeleyin beni
ama lütfen bi ses verin ... cok korkuyorum... bu aşk yüzünden kadınlık onurum cok örselendi. cok yaraladı beni. tamam ben cok iyi bir insan oldugumu idda etmiyorum hicbizamanda etmedim. ama o beni bu hayatta tük kotu yanlarımla kirli anlarımla kabullenen tek insandı. karşılıklı tabiki oda sütten cıkmış ak bir kaşık degil elbette. kötü ve aykırı yanlarımız vardı ve biz birbirimiizi kabullenmiş onaylamıştık.. şimdi ne o teslim olabilir başka bir kadına bu kadar cok nede ben.
biz şimdi iki yabancı olduk öylemi.. ya tüm o vazgecişler ve kazanımlar emek aşk yeminler ya hayaller peki planlar..yarın kuaforumde randevum vardı aksamda sinemaya gidicektik sonra evde cekirdek tv keyif yapıcaktık pazartesi ödenmesi gereken faturalar var. pantolunun biri terzide kaldı.. çamaşırlarımı bile toplayamadım ıslaktılar. nnolcak şimdiiiiiii. bal gözlüm diyodu bana sol gözüm tanıncak vaziyette defgil nasıl yaptıki.. daha bir iki saat öncesinde bana sevgini anlatmaya calısan adam bana vururken beni görmedimi acaba.
sinirden belki başka biri gibimi gördüki. o benim tırnagım kırılsa eve doktor cagırmaya kalkan adama nolduuuuu

bir süredir siteye girememiştim.. çok ağır eleştirilerde bulunan arkadaşlarda dahil hepinize tek tek teşekkür ederim.
genel bir açıklamayı da kendime borç bildim.

evet edebiyatla ilgileniyorum.yaklaşık 8 yıldır yazarım. ama bu kimliğimi burada heleki böyle bir konuda ifşa etme gereği duymadım.
o yüzden anlatımlarım düz bir yazıyla olamıyor malesef.

evet benimde ardarda yaşadığım travmalardan ötürü psikolojik sıkıntılar ve buhranlar yaşadığım inkar edilemez.

ama hayır o adamı affetmedim. ilk günlerde olayın verdiği şok ve acıyla hernekadar canım cok yanmış olsada.
hayatıma yeni bir yön vermeye karar verdim ve bunun ilk adımlarını atmaya başladım bile.
ve asla ve asla kimseyle kafa bulmak yada anlamsız yere buralara konular acıp kimseyi oyalamak yada rahatsız etmek gibi bir amacım olmadı olamaz.
yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dilerim.

İsabetli bir karar vermişsin :113:
Umarım herzaman bu kararının arkasında durursun :13:

hayatta insan olanın başına herşey gelebiliyormuş. bana olmaz benim başıma asla gelme dememek lazımmış. ne kendine ne ''o''na bu kadar çok güvenmemek lazımmış. hiç yoktan yere çıkan bir tartışmada sinirlerin yükselmesi sonucu çok fena dayak yedim.

aşımız, işimiz, hayallerimiz ortaktı. nikahımıza bir ay kalmıştı. bitti.

bugün yedinci gün ancak yazabilme gücü buldum kendimde. iki gözümde kocaman morluklar var ve burnumdada. yüzümde ve kollarımda çizikler var. O mu yaptı bunları bana. ben onun herşeyiydim dostu eşi kızı yavrusu sevgilisi herşeyiydim ben onun. onun elleri melek kanatlarına benzerdi. çok erkeğin eli bu kadar güzel olabilir. öyle düzgün ve sıcaktıki elleri. o ellerlemi vurduki acaba bana. saçlarım o sıcak avuclarının arasında kaldı. tutam tutam.

en son boğazıma çöreklendiğinde yüzünde bir canavar gördüm. başka bişeye bir yaratığa dönüşmüştü. ben hayatımda hiç bu kadar öfkeye yakın olmamıştım. babam olmadıki benim. bir erkeğin öfkesi nedir hiç bilmedim. nefesim yavaş yavaş kesilmeye başladı. dedim tamam ölüyorum. korkudan sıkıca yumdum gözlerimi. sonra bi anda açtım. tüm korkuma rağmen gözlerinin içine baktım. ablalarım kardeşlerim göz rengi değişirmi insanın. ormanlar kadar yeşildi gözleri. o anda sanki orman yangını varmış gibi gözlerinin ici kançanağı gibi ateşler saçıyodu.
sadece ''seni çok seviyorum yapma '' dedim. durdu. bakışları sulandı. ormandaki yangın söndü, boğazımdaki elleri çözüldü.
ellerinden kurtuldum tüm hayatımı bir valize doldurup çıktım.

çıktım çıkmasınada bak bugün 7.gün ben hala çok acı çekiyorum ve ben hala onu çok seviyorum. bana diyorlarki sana bu kötlüğü yapan adamı nasıl sevebilirsin.
nasıl sevebilirim. aşk öyle bir anda bitermi. nasıl sevebiliyorum hala. neden seviyorum.
çok utanıyorum. keşke o anda ölseydim. yeryarılsaydıda dibine girseydim. çok utanıyorum.

:14::43: utanma........

affetmemene sevindim daha şimdiden bunları yapan adam yarın evlendiğinde neler yapmaz:19:
kendini şanslı say hiç üzülme aksine kurtulduğuna sevin canım

Back
X