- Konu Sahibi kelebekmavisi
hepinize çok teşekkür ederim beni bu zor günümde yalnız bırakmadığınız için. kendimi çok yalnız hissediyorum.
şuan ağlamaktan yazacaklarımı tam yazamadım. bir arkadaşımız sormuş. cevaben:
darp raporu aldım. yapılması gerekenler yapıldı. ama tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorumki şikayetçi olamadım. belki içinde bulunduğum ruh hali belki vicdanım belki kalbim buna engel oldu. ama takdir edersiniz ki şu durumda aklımla hareket etmem zaten olanaksız. kıyamadım. o bana kıydı ama ben ona kıyamadım.
karakolda memurlar dedi ki. ver adresini aldıralım onu iki gün tutalım sana yaptıklarının hesabını soralım bak kızım bu memlekette nice kadınların canı yanıyor bu adamlar yüzünden diye.
yapamadım.
yapamadım işte. halam vardı yanımda bitek ki..benim tek ailem halam. kızım yapma etme şikayetci ol ceksin cezasını dediysede. cıktım karakoldan. memurlardan biri yanıma geldi bana bir numara verdi. kapına gelirse acma hemen bizi ara diye.
arayıp aramadığını soran arkadaşlar var. iki gün sonra aramaya başladı. çok pişmanmış, çok seviyomuş beni.
çok seviyomuş beni duydunuzmu
çok seviyomuş muuuş. ama yinede ne olursa olsun gitmemeliymişim herkes böyle şeyler yaşayabilirmiş onu terketmemeliymişim. mişim.
. . hic ibr erkek yada kadın hic bir canlı böyle bir şiddete maruz kalmamalı elbeette gecicek bu morluklar ve yaralar. ya benim kadınlık onurum. onu bana kim geriverebilcek. ben sokaga cıkamaıyorum denedim. sanıyorumki herkes bana bakıyor ve başıma ne geldiğini biliyor. bunun nasıl bir duygu olduğunu yaşayamayan bilemez hanımlar.
olayın neden ve nasıl olduğunu elbette burada anlatacak kadar medeniyetsiz değilim. ama doğal olarak sanırım merak uyandırıyor.
kahvaltı çayı yüzünden çıkan bir tartışma buralara kadar geldi. aşırı sinirli bir adamdır. sosyal hayatındada öyledir. iş hayatındada bazı insanlar ondan korkar çekinir ama saygı duyarlar. hatta kimi zaman ona bunu ifade ettiğimde olmuştur. seni sevdikleri için değil senden korktukları için saygı gösteriyorlar diye. fakat bana karşı ve aile ve özel arkadaş çevremizde gayet ağır başlı kültürlü ve medeni ve kibar bir adamdır.
sonuç olarak.
çok acı çekiyorum. ve çok utanıyorum. kadınlığımdan çok utanıyorum. onu sevdiğim için çok utanıyorum. tüm bu olanlardan çok utanıyorum. ama çok yalnızım. yazmalıydım. paylaşmalıydım.
Utanacak bir şey yok cnm, daha fazla üzülme.
Sanırım bu adam seni sahipsiz sandığı için bunları sana kolayca yapabilmiş.Sinir bozucu...
Ya evlenince sana böyle davransaydı, beterin beteri var kurtulmuşsun bence.
Son olarak Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, inşallah bunu da atlatacaksın.