• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana şişkosun dedi...

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Sizden bu şekilde ayrılmaya çalışıyor olabilir mi? Bahane olarak kiloyu sunmuş olabilir eğer siz yanında çok bahsettiyseniz.

Sizden bu şekilde ayrılmaya çalışıyor olabilir mi? Bahane olarak kiloyu sunmuş olabilir eğer siz yanında çok bahsettiyseniz.

Genel olarak soğuk bir tutumu yoktu her anlamda yakın davrandığı için aklıma böyle bir şey getirmedi ama hayat bu her şey olabilir

bende kalıplı biriyim. hiç bi zaman vücudum hakkında tereddüte düşmedim. hiç bir ilişkimde bana beğenilmediğimi hissettirmediler. soğuk davranmaya devam et. en sonda ayrıl :)

Ben de böyle olsun isterdim.Olduğum gibi sevilmekten daha güzel ne olabilir sonuçta?Ayşe Fatma "sevgilin de kiloluymuş" diyecek diye sevgilimi üzmezdim ben olsam

Esasında öyle yani bazen bana da o fazla kısa geliyor ama sonuçta böyle sevdik aylarımızı geçirdik iki insan kısa diyecek diye onu kırmazdım

kendinizi yemeyin boşverin eğer fark eder ve niye soğuksun derse de ben sana hiç çok kısasın çelimsizsin dedim mi sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun diyin. bu adamla ileriyi düşünmeyin.

Bende yanımda boylu poslu bir adam isterdim ama nasip senmişsin cnmm yaaa deseydin.
Erkeğin hem kısası bide üstüne çelimsizi bana hiç çekici gelmiyor. Sanırım boyumun 1.80 olmasından kaynaklı :)

Hiç üzülme canım, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol, beğenmiyorsa yol alsın ukala.

Onun icin zayiflayacaksan hic zayiflama beni boyle kabul ediyorsan, et de o zaman o sana uyum saglasin kilo alsin.
Bakalim kolaymiymus bu isler.

Diyete başladım ama onun için değil.Zayıfladığım zaman utanması ve ne kadar gereksiz bir şeymiş anlasın diye.Kilo vereyim güncelleyeceğim vallaha :)

kendinizi yemeyin boşverin eğer fark eder ve niye soğuksun derse de ben sana hiç çok kısasın çelimsizsin dedim mi sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun diyin. bu adamla ileriyi düşünmeyin.

Konuşasım bile gelmiyor,zaten şimdi böyle düşünen adam hamilelikte hastalıkta güven vermiyor bana haklısınız

Bende yanımda boylu poslu bir adam isterdim ama nasip senmişsin cnmm yaaa deseydin.
Erkeğin hem kısası bide üstüne çelimsizi bana hiç çekici gelmiyor. Sanırım boyumun 1.80 olmasından kaynaklı :)

Hiç üzülme canım, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol, beğenmiyorsa yol alsın ukala.

Her konuda çabalarım düzeltmek için belki ama beni olduğum gibi sevemiyorsa kılımı kıpırdatmam.Benim de şansıma hep 1.70 altı denk geliyor :)

Valla evlendik fidan gibiydik kari koca. Yedik pastayi boregi simdi tombisiz. Fidan gibiykende mutluyduk yine mutluyuz. Sagliginiza olumsuz etki etmiyorsa kilonuza takmayin.

Back
X