- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
yine teknolojiden biten bi aŞk. Ya kullanmayın bu programları yaDa buyüzden tavır almayın. neden sen son görülme tarihine saatine bakma gereği duydun. güvrnin yoksa neden bu insanla berabersin. 6 ay olmuş.. ßende böyleydim ama gerçekten ilşkiyide senide çok yıpratıo. yoruluosun ya düşünsene hep bi takip peşindesin:) ee onuda yoruosun hep bi açıklama peŞinde ... bence o hakLı. tabi o özelliğide birden kapatması tuhaf olmuş ama altında senin etkin olabilir mi ? mesela bu saatte kmle konustun gibi sıkıormuydun onu?
tekrar konusmayı dene ve anlat bence medenice yaklaşan bi insan çok sinirden öyle bişe yazmıŞ ki şizofreni etkisinde tavırlar takındığın için yazmıŞ. ama özrünü dilemiş seni dinleyip ve açıklamasını yapmıŞ. otur konus geçmişte ne yasadıysan anlat buyüzden böyle böyle de ve birdahada böle olmıcağının grantisini ver oluruna bırak biraz. rahat bırak bide öyle izle.
daha beraber degiliz ki. Kendisi beni bir iliskiye ikna etmeye calisiyordu. Zaman istemistim ben de ve ona alisiyordum. Sali gunu gelecekti konusacaktik herseyi.
Ben bir adim atmayi dusunmuyorum. Onu yalancilikla sucladigimi kabul etmiyorum bunu soyledim ona. Guven problemimin oldugunu biliyor. Kendinin de onceden soyledigi bir yalan var ortada,hatasini da kabul ediyor.
Istedigi kadar sinirlensin. Birden ben nasil "allahin kendinden esirgemesini istedigi kisi" oldum. O suslu laflar birden ucup gitti. Bunu hazmedemiyorum. Hazmetmem de baya zaman alacaga benziyor.