Bana söylediği yalan mı yoksa gerçekler mi? emin olamıyorum yardım edin :(

orion00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
37
0
86
Ankara
ayrıldıgımızda facesinden engellemişti beni. barısalı 1 hafta oldu hala engelleym. ne zman kaldır artık su engeli dediğimde zaten bu sene sınava grcem ders calısıyorum girmiorm faceye dondurcam dıodu. nedense bi turlu dondurmuodu bi gün yine dondur mıcakmısın dedim hatırlattgn iyi oldu dedi dondurdu ertesi gunu bi baktm baska bi faceden kontrol amaclı facesi acık!! hemen yazdım yalancı fln gıbısınden bana msn den lınk geldi unutup actım sana linkide gösteririm hatta fln dedi.. bende uzatmadım inandım ama smdı salak gibi hissediyorum kızlar ayrıca sms ide bitti ve 2 gun oldu hala sms yapmadı msj atıyorum insan hiç olmassa cagrı atar onu bile yapmıo.. napıyım ayrılıyımmı.. yoksa cok mu karamsar düsünüyorum yardımcı olun lütfen ikilemde kaldım :((

bu sanal dünya ilişkileri baya etkiliyor sanırım
onu en iyi siz tanırsınız şimdi biz yalan söylüyor desek belki günahına gireriz
dogru söylüyor desek dogru söylediğini bilcek kadar tanımıyoruz
en iyi siz tanırsınız değil mi?

bu sanal dünya ilişkileri baya etkiliyor sanırım
onu en iyi siz tanırsınız şimdi biz yalan söylüyor desek belki günahına gireriz
dogru söylüyor desek dogru söylediğini bilcek kadar tanımıyoruz
en iyi siz tanırsınız değil mi?

canım ben tanırım evet ama bu durumda gercekten yalan mı gercek mı anlamıorm.. yani beni 1 hafta boynca engelli tutması normal mi? hemen ertesi gün nası bi link gelıorda hemen ona giriyor ve facesi acılıyor. belkide normaldır unutup girmiştir ama ayrıca ilgisizde davranıyor.. ayrılığı bile düsünür oldum :43:

ofs yaaaa niye bu kadar yüz veriyosun anlamadım ki canım yaa bana şeffaf olacaksın oglum sifrelerin elimde olcak telefonun ortada olcak kendine özel hayatın varsa ben yokum de resti çek bunlar önemli şeyler ya aklınızı başınıza alın bayanlar aşk geçer biter

ayrılık kadar olmasa da ciddi tavır koymak gerekir bence..benzer şeyler yaşadım sonu pek hayra alamet olmuyor. birşeyler karıştırmayan insan zaten şeffaf olmaktan çekinmeyecektir. çok bunaltmadan bunu isteyebilirsiniz.

napıyım ayrılıyımmı.. yoksa cok mu karamsar düsünüyorum yardımcı olun lütfen ikilemde kaldım :((

Konu başlığınızda yardım istiyorsunuz, "Ayrılayım mı?" diye soruyorsunuz fakat fikirlerimiz hiçbir işe yaramıyor... Dikkate almayacağınız halde neden ısrarla yorum yapmamızı istediğinizi anlamadım... Önceki konularınız, yorumlarımız boşa gitti; yine aynısı olacak... Aranızdaki sanallık, adamın sapkın huyları halloldu da yalanı dolanı kaldı halledilecek... İnsanın kendine ettiğini kimse edemez, bu kadar vazgeçmeyin kendinizden... :19:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...in-vicdan-azabi-cekiyorum-dayanamiyorumm.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...otik-konusmalar-yapmak-istedi-yapmaliyim.html

yine mi face yaa nedir bu faceden çektiğimiz bence gayet açık ve net sizden saklıyo kaçırıyo akıllıyım diye geçinen o aptal erkekler aklınca facede çapkınlık yapıyorlar bence buna taamül etmeyin sizden saklıyor özel hayatım var diyorsa o zaman ben yokum diyeceksiniz bi insanın özle hayatı kocası sevgilisi dir bence

Çok enterasan. Başka işin yok mu kardeş senin. Beni face. engelldei. yok sms atmadı. İlişkiler ne kadar sanall olmuş.
Sanırım onun için pc oyunu gibisin yeni oyunlar çıkınca eskiler demode oluyor..Sıkılınca yeni oyuncalar buluyor..

Üzgünüm biraz alaycı oldu.

Back
X