Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canlarım mrb ltfen bna yardım edın kafam karmakarısık:çok üzgünüm: bnm 4.5 yıllık bı ılıskım var 20yasndayım ama 2yıldr o kdr zor gdıokı sıze annatamam.benı cok sevdıını bılıorm sadakatındende asla suphe etmedım ama o en kucuk seyden sınırlenıo bagırıo kavgalar buyuyo bna cok kotu hakaretler edıo her sefernde bu sefer kesn bttı dıorm ama bı sekılde gonlumu alıo..her ıstedıı hemen olsun ıstıo herseyımı kısıtlıo sureklı ılgı beklıo kı ben ılgı gosterıorm ama yetmıo btrlu:1no2: ama ii olduumz zamanlardada tum bu dsuncelerm ucup gdıo kızlar bzm bı gelecegımız olmıcanı bılıorm o bna herseyımı kaybettrdı kendıme olan guvenmıde saygımıda artık bnı kımse onn gbı sevemz gbı gelıo yada onn gbı drust bırı karsıma cıkmaz gbı..grduunuz gbı sacma sapan dsunuorm ayrılamıorm nolr bna yardım edın artık hayatıma bı yon vermem gerek :a015:
canım öncelikle türkçeyi biraz daha doğru kullansan daha iyi olur anlaşılmıyor yazdıkların !!
sana hakaret eden birinin affedilir bir yanı yok. saygıın olmadığı yerde sevgi olmaz. sevgi sandığınız şey 4 yıllık bir alışkanlık..kendinize değer verin önce.kısıtlanmalar hakaret,kıskançlık.. daha yaşınızda küçük hayatınızın en güzel zamanlarını böyle sorunlarla geçirmek sizce güzel mi??
evet..bana da öyle geldi sadece alışkanlık..
bak sende bılıyosun yolun bıyerınde karsına baskası çıkıcak..
bunu bile bile devam etmek garip biraz.
sankı send ebıraz buı durumdan haz alır gibisin , öyle geldi bana..
yani isyan edıyosun kızıyosun vs ama istemem yan cebime koy gibi sanki..
eğer öyleyse burda hiç vakit harcama bebişim , ilacı sen çöpe atmışsın zaten
evet canım daha anlaşılır ve türkçemizi güzel bir şekilde kullanırsan daha güzel olur Şeniz
sana bu kadar hakaret eden saygı duymayan birinden bahsediyosun canım
şimdiden görmüşsün sonunu daha ne diye ki bu ilişkiyi yürütme çabası
eminsen duygularından olmaz diyosan bitir
ama yok emin değilim seviyorum diyosanda al karşına ciddi bir şekilde konuş
baktın hala aynı kaldıramıyosun haklarımızda hayırlısı olsun dersin...
canlarım mrb ltfen bna yardım edın kafam karmakarısık:çok üzgünüm: bnm 4.5 yıllık bı ılıskım var 20yasndayım ama 2yıldr o kdr zor gdıokı sıze annatamam.benı cok sevdıını bılıorm sadakatındende asla suphe etmedım ama o en kucuk seyden sınırlenıo bagırıo kavgalar buyuyo bna cok kotu hakaretler edıo her sefernde bu sefer kesn bttı dıorm ama bı sekılde gonlumu alıo..her ıstedıı hemen olsun ıstıo herseyımı kısıtlıo sureklı ılgı beklıo kı ben ılgı gosterıorm ama yetmıo btrlu:1no2: ama ii olduumz zamanlardada tum bu dsuncelerm ucup gdıo kızlar bzm bı gelecegımız olmıcanı bılıorm o bna herseyımı kaybettrdı kendıme olan guvenmıde saygımıda artık bnı kımse onn gbı sevemz gbı gelıo yada onn gbı drust bırı karsıma cıkmaz gbı..grduunuz gbı sacma sapan dsunuorm ayrılamıorm nolr bna yardım edın artık hayatıma bı yon vermem gerek :a015:
canım evlendikten sonra cicim ayları geçıyor tamam sevgin ve aşkın bitmiyor ama bazen bazı şeylere tahamül edemiyosun yani şimdi sana en ufak bir şey için kızıyorsa ilerde neler yapmaz severek ayrılmak çok zordur ama senden bişeyler götürüyorsa kendine güvenini yetiriyorsan bence en dogrusunu yap ayrıl derim sonuçta 20 yaşindasın önüne daha iyileri çıkar
evet kızlar cok haklısınız bendekı sadece alıskanlık sevgım kalmadı belkıde kendıme guvenım gittiği için ayrılmak zor gelıyo ama bu guvenı yenıden kazanmam gerekıyo alıp karsıma konustum ama huylu huyundan vazgecmıyo ıste..
4.5 yıllık ilişkiniz var ama son 2 yılında mı bu şekilde bağırmalar, hakaretler var size karşı :uhm:
2 şık var :
Başlardaki 2.5 yıl bu tarz olaylar yaşanmadı : Sevgiliniz demek ki değişmiş ,isterse pekala eski
haline dönüp yumuşak ve akıllı insan olabilir o zaman ...
Yaşansa da bu kadar üzmedi sizi : O zaman daha gençtiniz ve her şey daha ama toz pembeydi ama
şimdi farkına vardınız ve tahammül zor...
Bana göre bu şekilde katlanmak ve ilerisini düşünmek zor...Hı şöyle demişsin: " artık bnı kımse onn gbı sevemz gbı gelıo yada onn gbı drust bırı karsıma cıkmaz gbı" ...Karşına onun kadar dürüst biri çıkıp çıkmayacağını kestirmek için medyum filan olmak lazım, orasını
bilemeyiz ; Belki çok daha iyisi çıkacak , belki daha kötüsü...Yani benim görebildiğim ihtimal % 50 , bu kadar da karamsar olacak bi rakam değil ...
Ama sen bu kişiyle devam edersen , kendine olan güvenin % 0 olacak gibi geliyo...
Nedenleri de işte;
bna cok kotu hakaretler edıo ,herseyımı kısıtlıo ,ben ılgı gosterıorm ama yetmıo btrlu,herseyımı kaybettrdı kendıme olan guvenmıde saygımıda :
Ahh canım benim bende ayrıldım sevgilimden 2.5 yıllık ilişkimiz vardı başlarda iyiydi bizimde,ama nasıl iyiydi ben herşeye olur tamam diyodum öyle iyiydi başlarda birde daha yeni tanışılıyorya pek sorun çıkmıyo ama zamanla huylarını belli ediyor insanlar başlarda herşey toz pembe oluyor zamanla görülüyo herşey aynı bende öyle oldum benim sevgilimde iyiyken iyiydi güzel hoş ama kavga anında o da bana kötü şeyler söylüyordu küfür olmasa bile çook kırıcı konuşurdu iftira ederdi sinirlenince bambaşka insan olurdu
Böyle olunca birde sorumsuzluluğu ve evlilik hakkındaki umursamazlığıda eklenince bıraktım
Sonra noldu dersin beni tehdit etmeler yok beni bırakamassın yine karşına çıkacam demeler
Yok canım olmaz bu adamla yürümez bende büyük tecrübe oldu
Geleceğim olmadığını biliyorum demişsin bak biliyorsun sende hepsi alışkanlık işte
Yol ver gitsin
Şimdiden bezdirmiş seni
İşte mutsuz evliliklerin sebebi bu
Birde diyolar önceden 4-5 sene flört edenler daha çabuk boşanıyo falan diyolar
Biz kızlar erkeklerin ne mal olduklarını bu flört dönmeinde anlıyozda işte yok seviyom yok ayrılamam diye diye oldum olası yuva kuruyoruz
İşte boşanmaların sebepleri yanlış insanla evlenmekkk
Haksızmıyım CANIM
bence o yokmuş gibi hayatını yaşamaya çalış, dediklerini takma. o da paniklesin, artık ondan soğuduğunu ve kararlı olduğunu sanıp yıkılsın. sonra eminim seninle konuşmaya ve düzemeye çalışacaktır. bu erkekler anca kaybedeckleri zaman durumun ciddiyetini kavrıyorlar çünkü.
canlarım benım yaaa cok saolun iiki varsınız:1hug: PeSpEmBe cim cok gzl acıklamıssın nedenlerını sonuclarını gercekten cok haklısın aslında hep boledı ama ben goremıyodum artık gozume batmaya basladı.lili_26 cnm bnm sende beni cok ıı anlıosun ve de haklısın sende canım tum soledıklerınde umarım senın ıcınde hersey cok guzel olur ve ardenizcm sana da cok tsk ederm ole yaptım bende zaten en son tartısmamızda dedıgın gıbı yola geldı ama ıste bnm kafamda ?? var hala bende o yuzden bu konuyu actım.haklısınız hepınız kızlar zaman gecıo ınsanlar nelere alısıyo rahat nefes alabılıyosak aılemız yanımızdaysa basımızı sokcak evımız varsa allah tan baska ne ısteyelım kı??hepınızı cok sevıyorumm guzellerrrra.s.
Sana yardım edemeyiz. Çünkü sen beyninde bitirmedikten sonra.
Bizlerin söylediği sözler bizlerin söylediği yöntemler vs. sana boş gelir.
Önce beyninde bitir. Onu nasıl unutur diye bizlerden yardım isteyi dene bence:1closedeyes:
Yok beynimdede bitiremem diyorsan hakaretlerle bir ömür boyu mutluluklar sana