30 lu yaşlarda koskoca kadinim..Çevremde çokça öğretmen arkadaşım var.genelde bu günlerini es geçmem.Mesleği öğretmen olan kuzenlerimi ve arkadaşlarımı mutlaka tebrik ederim..İlk kuzenimden çocukluğumda her derdimi kendisine anlattığım cankuzenimden başlamak istedim.Durum resmi koymuş bu güne ait.once tebessüm ettim.İyi öğretmen arkadaşlarıyla neguzel yemek keyfi yapmış selfie koymuşlar dedim.birde ne göreyim yanında samimi poz verdiği bayan çok tanıdık geldi.Başımdan kaynarsular döküldü.tam 18 yıl önce beni tüm sinifin içinde cenemi tutup tokatlayan ve hiç suçum yokken disipline gönderen kadın..Tak sucumsa toplu söylenen paragrafa eşlik etmemisim.biranda saldırmıştı ve okadar çok ağlamıştimki..14 yaşında masum bı çocuktum.karsida gelmezdim oyle.haketmemistim.O dönem kuzenime ağlayarak bu hadiseyi anlattığımda canını sıkma diye teselli etmişti beni.simdi düşünüyorum o kadınla yanyana selfieler..Kadın hiç yaslanmamis aynı duruyor bu arada.46-48 yaşında muhtemelen ama 25-30 gösteriyor...Dünya nekadar küçük hanımlar..Sadece kuzenimin gününü kutladım..Senin gibi öğretmenlere çok ihtiyaç var bitanem..Keşke herkes senin gibi olsa.nekadar şanslı öğrencilerin dedim..Başka kimseyide tebrik edemeden eski gunlerime gittim.isterdim aslında o kadına bı ders vermeyi..Tamda öğretmenler günü ya cokguzel olurdu.Artık koskoca bir kadınım..Anneyim..Halada yıllar önceki cimcimeyi öldürdüğü icin kızgınım.kinci değilim ama o minicik bedenimle ağır şeyler yaşattı.suan olsa asla takılmam hadsiz der geçerim ama o küçük kızın içine kapanmasına sebep oldu ne gerek vardıki. Boğazıma bir düğüm saplandı siz olsaydınız dermiydiniz kuzeninize o yanındaki kadın benim öğretmenimdi diye? Ben söylemedim adımı soylese hemen tanir çünkü yaşadığımız hadise çok büyümüş ailem gelmişti fakat babamın merhametiyle sikayetten vazgeçilmiş ti.istemedim dostluklari etkilensin.Bu arsa kuzenimle aynı yastayiz.bende öğretmen olsaydım demekki aynı okulda görev bile yapabilirdim inanın çok etkilendim..Beklediğim birşey değildi.hayirdir inşaallah diyorum.
Son düzenleme: